Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Magdalena Samozwaniec kobiety , zawsze miały jednak ciekawsze albo 'jeszcze bardziej prawdziwe ' spostrzeżenia :D

Ta Magda , to taka ciekawa kobitka jest :) np. 'Kobieta piękna przypomina władców: nie ma przyjaciół, za to moc pochlebców. Kobiety całują się na przywitanie, bo nie mogą się ugryźć.'

'Pocałunek wymyślili mężczyźni, aby kobiecie nareszcie usta zamknąć.' Tutaj nieco przesadziła , tzn. nie aż taka najmądrzejsza o meine God , jak ja lubiłem całować :( oczywiście nie z tego powodu , co w cytacie :)

Gość you , you
Fajny topik . Wasze cytaty o milosci sa odjazdowe . Wyssany , powinno byc ' O MY GOG ' - sorry .

Gość you , you
sorry - GOD

nie dbam aż tak za bardzo o tak najpoprawnieszą z poprawnych , albo mniej poprawnych form , a czasami lubie pobawić się słowem , zachowując znaczenie taka angielsko - niemiecka forma wyszła w dobie jednoczenia się i integracji ....wszystkich z wszystkimi czyli OK , właściwie i prawie poprawnie , naturlich ;)

Gość Wie Lebny 1.2
Poprawnie po polsku też nie potrafisz pisać.

i bardzo dobrze :D z tym, że ja piszę czasami dużo więcej niż jedno zdanie jakiegoś pomarańczowego , niby-śmiesznie-współcześnie -cadykowo, udającego adwersarza kk , (sądząc po nicku ) to jest cafe a nie praca magisterska ważne , aby dotarło :D

Gość you , you
Wyssany , nie przejmuj sie , zalapalam o co Ci chodzi . Wracajac do cytatow Twoich i Zosi , sa przepelnione madroscia i wrazliwoscia i nie wszyscy moga zrozumiec ich znaczenie , mimo ich jasnosci .

ja zawsze po ludzku mowie , a Ty nie zalapales , ze w moich wypowiedziach nie ma zlosliwosci .

nie jestem z wykształcenia humanistą , ale .... pisemną pracę maturalną z j. polskiego zaliczyłem na bdb jak chcę , to się staram .... nawet o zupełną poprawność w pisowni i w zachowaniu reguł stylistyczno-gramatycznych ....chyba , że po piwie jestem ;)

Wyssany , przestan sie usprawiedliwiac , jak sie komus nie podoba nie musi czytac . Zosi z przyjemnoscia czytam Twoje wypowiedzi , jestes bardzo inteligetna osoba i zdrowo myslaca .

Gość Dlugo będziecie sobie tak
cukrować?:P Nic w tym złego lecz troszke myszka trąci:D

Gość a to dobre jeeeeeeeeeeeee.
myszka od kompa:D

A co Ty masz przeciwko temu ? Czy wyrazenie swojej opinii i to pozytywnej jest czyms niedopuszczalnym w Twojej metalnosci ? Nie , nie bede warczec i dosrywac bo Ty tak chcesz , a Twoje komentarze nic tu madrego nie wnosza . Zosiu , Twoje wypowiedzi sa wartosciowe i nie zwracaj uwagi na zlosliwosc innych . Wyssany , gdzie sie podziales ?

Przyzwyczaiłam się już do złośliwych uwag na forum. :) Najlepiej jest , jak ludzie dokuczają sobie, obrażają, wyzywają. Wtedy jest " normalnie" według opinii innych.