Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

hej, hej ja niestety nie mam wolnego, do samych swiat nawal pracy, ale z jednej strony dobrze- zajety czas. czy jakies plany na Sylwestra sie u Was pojawily? Wyssany hgdzie bedziesz wital nowy rok?

Gość Kamyks
Nie przejmuj się Zosiu Jednych nikt nie za- prosi' innym to się zdarza a i tak nie po-trafią tego wykorzy- stać. Życie. A i tak mi- mo samotności masz przecież rodziców. Ja też mam mamę.

Witajcie. Kamyks,to prawda,że niektórzy nie wykorzystują szans,które mają, tylko,że ja nawet ich nie mam.Odnoszę wrażenie,że w oczach niektórych mężczyzn nie zasługuję nawet na to,aby się ze mną spotkać.Przykre.Przecież nie "zabijam" wzrokiem. Mam rodziców i ich kocham,ale rodzice to rodzice. Panno M,nie mam planów na Sylwestra.Pewnie,jak co roku, pójdę do rodziców albo oni do mnie. Posiedzimy do 24-tej , popatrzymy na fajerwerki,złożymy życzenia i pójdziemy spać. Miłego dnia.

Witajcie Jakoś zimowo się zrobiło u mnie. Mrozik, śnieży, biało się robi...magia świąt... Mam tylko taką pustkę w głowie i w sercu, że nie wiem co Wam napisać. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Gość Kamyks
Należy cieszyć się z tego co się ma, co jest teraz, to jest ważne. I raz poraz zaglądać na nasz topik, dzięki temu jest razniej. A pytanie: Czy wszyscy już mają karpia na święta.

także u rodziców spędzam karp przygotowany , nie zażynałem na szczęście , nie lubię tego , chociaż czasami to robiłem

Cześć Wyssany. Karp podstawa we wigilię. U mnie mało dań jemy. Nie kolędujemy. Wcześnie zaczynamu i wcześnie kończymy. Nie byłam na pasterce nigdy. A jak jest u was?

ostatnio smętnie raczej , dawniej starałem się kolędować albo wciągnąć do kolędowania i często się udawało ...ale do tego należy mieć kolędników niestety , czyli wespół -wzespół :)

aby nieco rozlużnić może napiętą przedświateczną atmosferę ...puszczę coś o przyszłych związkach i właściwie już takim innym życiu , bez większych problemów dotyczących no tychhhhhh właśnie ,często męczacych przed świętami , spraw http://www.youtube.com/watch?v=R3Fnb_FXbGc

Gość Kamyks
Witam. Widzę że wczoraj przeoczyłem rozmowę o karpiu. Oczywiście jet u mnie karp, inaczej nie wpadłbym na pomysł tego tematu, jest już chyba od dwóch dni i całkiem nieźle sobie pływa w wannie.

Gość Kamyks
A teraz to pływają so- bie nawet dwa karpie, również siostry. A i zima również i do mnie zawitała, jest śnieg i jest cudowna bezwietrzna zimowa pogoda, taka akurat w sam raz na piękny zimowy spacer.

Witam! U mnie, zamiast przedswiatecznej atmosfery nerwowka w pracy do oststanich godzin przed swietami , tym samym brak czasu na przygotowanie sie do swiat. W tym roku nie zrobilam zadnych porzadkow, trudno..bedzie bez porzadkow i bez karpia tez..u nas nie przywiazuje sie wagi do tradycji, a szkoda. Jak znajde chwile to sie jeszcze odezwe przed swietami, moze tutaj znajde ciut tej swiatecznej atmosfery i choc troch mi sie udzieli. Pozdrawiam.

Witam. Oto świąteczne życzenia płynące prosto z serca: Panno M. życzę porywu serca, motylów w brzuchu, przyspieszonego tętna....oczywiście przyczyną ma być MIŁOŚĆ;) Zosiu Samosiu życzę spotkania i zatrzymania na zawsze Tego Jedynego. Wyssany Tobie życzę spełnienia Twojej wirtualnej miłości, spotkania z nią i wielu pięknych, cudownych chwil w życiu. Kamyks - zdrowia i wiary, że jeszcze szczęście się uśmiechnie do Ciebie. Bergamotte- obyś nigdy nie doświadczyła takiej wieloletniej samotności jak co niektórzy z nas, doceń to co masz, nie przegap tego jedynego, szczęścia.

Ecrivain - życzę Ci fajnej babki, doceniającej Twoje poczucie humoru Poradnik - Życzę szczęścia, znalezienia kochającej, wspierającej partnerki, na całe życie.

dziękuję , naprawde dziękuję nieco zawstydziłaś mnie Czujna autorko :) ja również życzę wszystkim ... conajmniej może nie 100 , a przynajmniej realnie - 50 lat niesamotności z kimś kogo pokochacie i polubicie , a który także was ...tak samo :) nie chcę się wdawać w szczegóły...bo jeszcze się rozpiszę za bardzo :D a może nawet jakiś adresat np. wolałby ...konika zamiast misia ;)

W Swieta Bozego Narodzenia zycze wszystkiego najlepszego , zdrowia , milosci , oraz wspanialego , pelnego sukcesow nadchodzacego 2012 Roku !

Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta, oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły. :)

Gość wyssany świąteczny
gospodyni to ma nieco przechlapane zawsze w święta , ze wsystkim :D

Dziekuje za zyczenia i pamiec . Kochani oby spelnily sie te nasze zyczenia i zebysmy doznali szczescia i milosci u baku ukochanej osoby . Wesolych Swiat !