Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Czujna,ja nigdy nie czułam wewnętrznej, ani tym bardziej zewnętrznej presji,aby się iść bawić. Zawsze wolałam zostać w domu.

Ja czułam, zdarzało się nie raz że ja bardzo nad sobą ubolewałam, że wszyscy się tak wspaniale bawią, a ja nie. Bardzo mnie to przygnębiało.

Moje wszystkie koleżanki, z którymi mogłabym spędzić ten wieczór, są już dawno mężatkami,więc spędzają ten czas z mężem i dziećmi.

Generalnie miałam tak:Jak ktoś mówił, że idzie na salę to ja zazdrościłam, chociaż mówiłam, że to nie dla mnie. A nie dla mnie, bo nie mam partnera. Kto wie, może chciałam w głębi duszy zostać królową balu:D Zastanawiałaś się kiedyś Zosiu jakim byś była człowiekiem gdybyś była kochana przez faceta? Ja tak i wydaje mi się że byłabym trochę inna.

Ja na wszystkie wesela w rodzinie chodziłam "sama", na wszelkich uroczystościach też byłam bez "pary". Jestem jedyną panną w rodzinie , nawet tej dalszej, w tym wieku.

Ja na wielu musiałam być,bo to bliska rodzina. Ale nie lubiłam na nie chodzić. Jeszcze jeden ślub będzie na wiosnę i też zapewne pójdę sama.

Gość Wazne!!! 200000
Przepraszam, że tak wtrace się w temat, ale niestety mój zalożony został zignorowany przez szokującą ilość tematów dodawanych w jednej chwili :) Tak więc mam tylko małe pytanie, czy znacie może tytuł piosenki albo samej muzyki jaka leci na weselach przy zabawie w krzesełka? Szukam i nigdzie nie mogę nic znaleźć.. naprawdę, jeśli ktoś mnie poratuje to będę wdzięczna, bardzo, bardzo! :)

Gość Wazne!!! 200000
Kilka wybranych osob ustawia się w koło krzesełek (zawsze jest ich mniej niż osób w zabawie) i kiedy muzyka przestanie grać osoby te muszą na nich usiąść :) Odpada osoba, która nie zajmie żadnego krzesełka ;)

no cóż , po pewnych konsultacjach jednak chyba pojedziemy po raz trzeci z rzędu na te narty na stok - przynajmniej dwóch jest chętnych :) były zaproszenia od pewnych znajomych , ale ... żonaci i niezbyt ufni odnośnie mojego 'wolnego stanu ' , to też jest pewien problem w pewnych relacjach :D :(

pewnie że jest ...tak od dwóch tygodni dziś pada u nas , a w czechach sypie ... zresztą oni naśnieżają od jakiegoś czasu czesi ,tak na luzie , dbają o różne takie sprawy , aby jakoś się kreciło :)

Gość Kamyks
Dzisiaj zimy już nie ma. Globalne ocieple- nie. Sami sobie jeste- śmy winni. Pogoń za rzeczami materialny- mi. Ktoś powie " jaka pogoń, ledwo się wiąże koniec z koń- cem. " Tylko że jakby nie było kryzysu to byśmy kupowali ile wlezie.

Witajcie:) Kamyks, globalne ocieplenie i tak występuje co ileś milionów lat. Pewnie człowiek się przyczynił trochę do tego,ale klimat zmieniłby się i tak. A co do pogoni za " dobrami " tego świata,to jest różnie,bo są ludzie których nie stać na takie "gonienie",ale są też tacy,którzy z tą pogonią przesadzają.Tu również potrzebny jest rozsądek. Zresztą wszystko zależy od tego,czego człowiek tak naprawdę chce w życiu i co jest dla niego ważne.

Witajcie! ja nie mam zajec, ale do konca pracowalam, jestem zmeczona i nie wiem nawet czy bede czekac aby przywitac nowy rok, zero we mnie entuzjamnu na dzisiejsza uroczystosc, za to chyba musze pomyslec nad powaznymi zmianami A wy jakie macie noworoczne postanowienia? Wyssany- a jednak! jak ja Ci zazdroszcze tych nart, taka mam ochote na takie zimowe klimaty! ale pierwszym z moich noworocznych postanowien jest to, ze zrobie wszytsko aby kolejnego sylwestra nie spedzic w domu, mam zamiar gdzies wyjechac i od jutra na to odkladam! z zayczeniami noworocznymi pojawie sie pozniej, bo pewnie czesc z Nas zaznaczy swoja obecnosc na forum . pozdrawiam

Nie ma nikogo dzisiaj? moze zdradze kilka swoich noworocznych postanowien: -zdrowo sie zaczac odzywiac i zadbac o siebie pod wzgledem zdrowotnym -rzucic palenie -troszke przytyc, tzn. nabrac kobiecych ksztaltow ;)( i tu nie wiem jak tego dokonac..:o) -ciagle i nieprzerwanie pracowac nad soba aby wypracowac optymalne podejscie do zycia i problemow, takie ktore nie bedzie mnie demotywowalo i odbieralo radosci zycia -podwyzszyc swoje poczucie wartosci i uwierzyc w siebie -poczuc sie atrakcyjniej jako kobieta i bardziej otworzyc sie troszke bardziej na mezczyzn

życzę Wszystkim realizacji choćby części pragnień i marzeń w tym nadchodzącym Roku nieco , albo i dużo szczęścia , lekkiego optymizmu , pomyślności ...i Wszystkiego naprawdę Najlepszego :)

Wyssany zycze Ci przedniej zabawy na stoku i upojnego swietowania Nowego Roku, a dalej: spokoju ducha, pomyslnosci i przychylnosci losu ;)