Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

Gość Kamyks
Nikt nic nie napisał, tak jakby wszyscy obrazili się że ja o tych papierosach, a to przecież bardzo po- ważna sprawa. Czujna tak trzymać. Oczywi- ście w kwestii " ogar- nięcia się " a nie pa- pierosów.

witajcie! nie obrazam sie, ale popalam :O nie udalo mi sie rzucic. Czasami na temacie zdarzaja sie dni ciszy ale i tak jest on z serii dlugotermminowych czego tylko pogratulowac :), zwazajac na to, ze Kafe jest miejscem tematow-chwilowek. Fajnie, ze dzisiaj znow wolny dzien :)

A ja byłam na mszy ,a później poszłam do rodziców.Zjedliśmy wspólnie obiad. Jak wróciłam do domu,to grałam. Teraz właśnie skończyłam oglądać film. Dzisiaj mam dzień odpoczynku.:)

sprawy z kominkiem - czyszczenie , rozpalanie , kościółek , nauka , czytanie , pisanie gdzieś a właśściwie może z kimś :) plus mała dyskusja na ... :) , łyżwy , piwko , nieco tv , nieco muzyki tak jakoś leci , aby jakoś z tym zyć

No więc Ty też jakoś ten dzień uczciłeś. Ja nie chodzę do kościoła. Bardzo rzadko. Ale będę musiała kiedyś iść. Chociażby zobaczyć jaki jest w moim nowym miejscu zamieszkania.

większość młodych nie chodzi ...kurna mój ulubiony 'Król Lew ' leci , właśnie załączyłem :)

Czujna,gra idzie dobrze.Myślę,że coraz lepiej. Sprawia mi to przyjemność, uspokaja. Grając odpoczywam psychicznie,bo myślę tylko o nutkach i prawidłowym wdmuchiwaniu powietrza. Chociaż zauważyłam ,że zaczynam to wszystko coraz częściej robić automatycznie.

Wyssany to dopiero m ial aktywny dzien! jak Ci sie udalo zrobic tyle rzeczy w jeden dzien?? Zosiu czyli postepy sa duze skro robisz to juz automatycznie..

Ci co mnie słuchają mówią,że idzie mi dobrze.Wiadomo,że jeszcze nie zawsze jest idealny dźwięk,ale uczę się dopiero 3 miesiące.

Wyssany hehehe już wiem. A na moim głównym leci Władca Pierścieni. Książkę czytałam z fascynacją. Filmu nie oglądałam. Zosiu fajnie, że masz taką odskocznię.

Tez się cieszę,że mam dodatkowe zajęcie,które sprawia mi przyjemność. Ja mam wolne tylko w niedzielę,bo nawet w sobotę mam do południa zajęcia. Dlatego dzisiaj odpoczywałam,bo kiedyś trzeba.:)

jeden i drugi film są doskonałe ...wyjątkowe pod względem przetworzenia tak trudnych , wielowątkowych i różnorodnych treści mało kto wierzył , że 'Władcę Pierścieni ' , można tak dobrze przetworzyć pod wzgledem filmu ...i porównania a jednak srworzonoi coś nie do pobicia , a póżniej żałośnie naśladowane, w jakiś pseudoserialach na ten temat

Jak spędziłam świąteczny dzień? Tak jak każdy inny. Ja póki co mam 'święto' na okrągło. Powoli zaczyna mnie to drażnić:( A kiedyś wprost marzyłam o tym aby nie pracować. Panno M ja też kiedyś paliłam papierosy. Ciężko jest się pozbyć tego nałogu. Kilka razy poległam zanim się udało i na dobre rzuciłam.

Gość Kamyks
Panna 51 ma rację. To coś strasznego, choć wydaje się być złotym środkiem na uspoko- jenie się, ale potem wpada się w nałóg i zaczyna się ich palić dużo.

oczywiscie jak ja cos napisze to dziwnym trafem jest to zazwyczej ostatni wpis :( jak wam minal dlugi weekend?