Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

czesc! Ale sobie wczoraj tu fajnie rozmawialiscie, co rzadko sie zdarza w prawie komplecie ;) Dziekuje, ze ktos o mnie wspomnial, bylam w rozjazdach caly dzien, a konkretniej to na zakupach a wieczorem spotkanie z kolezankami, wiec nie samotna sobota:) Zosiu czy Twoja znajomosc z Kims mozna nazwac zwiazkiem? jesli tak- to szczerze gratuluje :) Czujna -jak zdrowie? czyba juz dobrze, skoro po lesie z mezczyznami hasasz :P

Panno M to jest bardzo fajna znajomość i nie wiem ,gdzie ona zaprowadzi i w którym miejscu się zatrzyma. Nie mogę napisać nic więcej, ale na takie oceny i opinie jest zbyt wcześnie.Ja to odbieram jako znajomość z kimś, kto wiele dla mnie znaczy.I tyle.:) Życzę miłej niedzieli :)

oczywiście przesadziłem z tym pytaniem :):( ale jak hasa po lasach z osobnikmi pccii nie tej ,co sama to nie jest tak żle - zgadzam się caaaakowicie z analizatorką dzisiejszą ja znowu pohasałem , tym razem samotnie z rowerem ( oczywiście traktuję go jako przedmiot dostarczający i wydostarczający mnię osobiście z lasa ( w ten sposób nie muszę liczyć na adoratorkę , która mnie tam zawiezie i odwiezie , w międzyczasie klucząc , męcząc psychicznie - z powodu strachu , że nie odnajdzie zagubinej / ego ) ) zofijny środek przemieszczania się ...jest najczęściej niezawodny ...chociaż czasami 'dentkę ' można przebić , co zdarzyło mi się dokładnie miesiąc temu ...ale wtedy się prowadzi godzinami - takiego 'kalekę i nieco zawodnego przyjaciela '

Wyssany jestem fanka twojego artystycznego przekazu mysli, a moja analiza zachowan Czujnej niezbyt nie byla zbyt skomplikowana, aczkolwiek milo jest uslyszec jakikolwiek komplement.. ;) :P

jaki tam 'artystyczny ' ...może nieco z dawniej słuchanych audycji m. kociniaka , a. zaorskiego , j, fedorowicza , a także dawniejszego języka szkolnego znajomych , kolegów i innych teraz ten język jest zupełnie inny , ponieważ już inne 'autoryteta ' i wartości ...świadomie go kształtują na swój styl zbyt chamski , głupawo agresywny i wulgarny , moim zdaniem czyli język wschodu - współczesnej dzikiej , a zarazem rządzacej 'chazarii '

Panno M. też miewam takie dni, że chciałabym wszystko zmienić, bo widzę, że wcale mi się to życie nie udało. Kreuje go, a tu ciągle pod górkę, potem się już nie chce, brakuje sił i godzę się na to co przynosi codzienność. Jakoś ten marazm trzeba przetrwać. W życiu piękne są tylko chwile.

No i co tu tak cicho? Wyssany grzyby są? Bo jutro chyba się wybieram. Jeszcze zależy od koleżanki/ Taką mam ochotę połazić po lesie tylko. Jak coś znajdę to super a jak nie to trudno.

także się wybiorę jutro i pewnie pojutrze - tym razem sam ( moi rodzice pojechali na wczasy , a ze znajomymi już byłem mają już wystarczający jak dka nich zapas) sam sobie gospodarzę ostatnio , co przy pewnych nadgodzinach w pracy jest często nieco męczące (np. dzisiaj skończłem o 19stej ) tydień temu pojawiły się opieńki , które , jak się okazało , po sporządzeniu w marynacie olejowo-octowo-czosnokowej , biką na głowę wszelkie inne grzyby tak sporzadzane ...a więc - ruszam na te nieo niedoceniane wcześniej opieńki - tym razem rowerem w nasze pobliskie lasy - tak z 6 km. :) może je jeszcze 'nie wykosili' inni tacy amatorzy takich grzybków . zresztą - co mam robić ...wpadłem w takką rytynę zbieractwa jesiennego tego runa w lesie , gdzie się dość dobrze czuję , zbierajac i tak sobie myśląc np.

opieńki zebrane i sporządzone ( czyli ładnie zamarynowane ) tyle ich było , nieco już przerośniętych , że naprawdę szkoda , że nie miałem czasu w tygodniu na zbiory gdy były nieco mniejsze a tak wogóle, powiem kawał o bacy : 'Wraca para gazdowska z góralskiego wesela, Waluś zległ od razu w łóżku.... Po chwili woła - Maryś! Ty źle łózko posłałaś, bo mi cosik w plecy uwiera!!! - Jędruś! Bo ty mos ciupaske w plecach ! "

hehehe, ach te słynne góralskie wesela. Nie byłam nigdy na ani jednym, ale wszystko przede mną:) Ja rowerowo dziś spędziłam dzień, piękna pogoda, opalający się wędkarze z gołymi torsami nad stawikami, piwko pod parasolem. Super dzień. Jutro może będą te grzyby.

A witojcie! ;) bylam kiedys na dwoch goralskich weselach,odbywaly sie one w stodolach na klepisku,grala orkestra, niewatpliwie ma to swoj urok, ale bylo to ok 20 lat temu gdy bylam dzieckiem,teraz juz chyba nie wyprawia sie takich swojskich wesel. A grzybki zbirojcie i jak sie da cos se urozmaicojcie ;) Ja zalogowalam sie na portalu randkowym,a coz mam do starcenia.

Zerkałam zza ciemnych okularów. Ale nie było na co patrzeć, dziadki z wypchanymi bebzonami i siwymi włosami na klacie. Jeden nawet w samych majtkach na ławeczce siedział. Fajny widok wśród jesiennych barw parku:)

Cześć .... U mnie wczoraj też była ładna pogoda i też pojechałam rowerem nad wodę. Były chyba jakieś zawody wędkarskie, bo wielu wędkarzy,ale ubranych( nie tak ,jak u Czujnej) :) Dzisiaj już jest pochmurno. Panno M powodzenia :) Pozdrawiam Wszystkich ...:)

Zosiu- nie dziekuje :p, w sumie to nawet na nic nie licze, ot na wymiane kilku widomosci , ewnetualnie kilka jednorazowych spotkan :P, bylam juz juz jakis czas temu na tym portalu i wiem czym to pachnie..w moim rzypadku przynajamniej. Czujna,a tak to ujelas w slowa, ze myslalam iz byli to mlodzi , piekni i przystojni wedkarze, ale wygadalas sie..:P jednak zerkalas na te bebzony i klaczki na sflaczalych torsach, a wprzypadku tego w majtkach pewnie tez na sflaczale cus...:D