Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie totalna idiotka

co teraz zrobić? pomocy!

Polecane posty

walczyłam o pewnego faceta, udało się, było fajnie - choć pracowałam nad tym żeby było dużo lepiej, on był zadowolony. no i wczoraj dałam taki popis że masakra - nie będę się rozpisywać bo i tak nie przeczytacie ;) ogóelnie mój facet? ma mnie ochotę zabić, jest wściekły. przeprosiłam ale wiem że to nic nie warte słowa. teraz wypadało by zadziałać, coś zrobić żeby zatrzeć ten syf który zrobiłam. tylko jak mam go teraz udobruchać? jakieś pomysły?

Gość a poco a na co a jak
jak nie napiszesz co odwaliłaś, to nie sposób ci będzie pomóc.

przegrzebałam mu gg :o

Gość Yy..yy
i niby za to ma cię zabić

Gość bez przesady123456789
ile Ty masz lat? i on?w ogole malo dojrzale to jest.az szkoda slow.

dobra, inaczej, przegrzebałam mu gg, dwa miesiące temu pisał z taką dziewczyną i nie spodobało mi się to co przeczytałam i zrobiłam jazdę. teraz on jest przewściekły że snuje bóg wie jakie domysły, wymyślam bzdury, cuda wianki, że jestem głupio zazdrosna - czego nienawidzi....

a lat mam kurwa 30 - stara a głupia :o

Gość o jezuuuuu
jestes idiotka ale nie dlatego , ze przegrzebalas a dlatego, ze z oszukancem jestes. Dobrze zrobilas przeszukujac, jesli zawiodl twoje zaufnie. Nawet nie waz sie dalej przepraszac.

Gość a poco a na co a jak
nie powinnas grzebac mu w gg, to po pierwsze. Jeżeli jest niewinny, to za bardzo się oburza. Poza tym skoro jest z toba, to po cholere pisze z inna i to w niepokojący sposób? Albo znalazłaś coś w ich rozmowach naprawdę niepokojącego i masz racje, że zrobiłas jazdę albo jesteś wariatka, która czepia się o nic..

pisał wtedy z koleżanką o pewnej swojej byłej i to mnie wkurzyło - my wtedy mieliśmy "przerwę". jesteśmy razem 7 miesięcy.

ja swojemu tez nie raz przetrzepalam gadu pozniej nawet nasz wspolny kumpel sie ze mnie smial :P ale moj przyjal to ok bo wtedy nalezaly mu sie baty :o my wtedy sie klocilismy czesto i on sobie pocieszycielke znalazl na gadu, wiec musialam dzialac:P pozniej mi powiedzial ze nie jest na mnie zly, bo on to samo zrobil ze swoja byla jak go zdradzila, wiec mnie rozumie i jakos bylo po sprawie

ten też robił tak samo jak jego była go zdradzała i chyba dlatego jest taki wściekły, że był niewinny a ja go sprawdzam i robię awanturę o coś o co nie powinnam. ja nie wiem co ja mam teraz zrobić. kurwa! jestem totalnie głupia :o

jesli nie miałby niczego do ukrycia to jazd by nie robił.

jazda jest o moje podejrzenia, że nie potrafię się cieszyć jak jest dobrze tylko koniecznie musze szukać dziury w całym.

jakby niczego przed Tobą nie ukrywał to nie przejmowałby się Twoimi podejrzeniami i nie obraził się do tego stopnia za przetrzepanie gg. Widocznie ma coś na sumieniu i nie poczuł się bezpiecznie wiedząc, że wkroczyłaś na jego teren.