Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wonderlady

Jak mu powiedzieć że jestem bezpłodna?

Polecane posty

uwazam , ze powinnas mu powiedziec jak najszybciej, prosto i bez owijania , ze prawdopodobnie nie mozesz miec dzieci. To co on zrobi bedzie miarą jego uczuc ( jezeli takie ma ) do Ciebie ... na to akurat nie masz wpływu i jezeli miałby Cie zostawic to lepiej zeby zrobił to teraz niz np. za poł roku, rok..

Proszę nie pytajcie już o nic :(:(:(:( odpowiem tylko dla czego. Zabrakło mnie gdy mnie potrzebowała :(:(:(:(:(ważniejsza była praca:(:(:(:

Gość stary wyga
jak często się kochacie,staraj się kochaćw okresie najwyzszej płodności często twoja psychika może być problemem i wcale nie musisz być bezpłodna !!!!!!!

Wyga, może masz rację, choć chyba problem nie tkwi w psychice:( Obym się mylił !!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby racja była Twoja

Gość extturra
tak. moja ciotka też była bezpłodna- wszyscy lekarze tak twierdzili. była już dawno z tym pogodzona, gdy po 20 latach małżeństwa zaszła w ciążę, a po dwóch latach w następną. twoja rzekoma bezpłodność chyba nie jest takim problemem(przy stanie dzisiejszej medycyny masz opcje) jak twój związek

Gość thaisse80
Ja cztery lata sie staralam o ciaze. i udalo sie jak przestalam o tym myslec. teraz mam coreczke:)) po cichu marze o drugim baby ale zobaczymy jak sie uda.

Gość Robercie i tak wlasnie
podejrzewalam, dlatego nie pisz : "ona zamordowała nasze dziecko" To brzmi okrutnie i niesprawiedliwe. Przwdopodobne byla w desperacji, a ty dziecka nie uratowales ( czytaj- dales na to przyzwolenie. Nie chce rozdrapywac teoich rn, ale nie masz prawa tak pisac o kobiecie!!!!!, bo jesli juz, to zamordowaliscie wspolnie. Jesli kobieta ma oparcie w mezczyznie prawie n i g d y sie na cos takiego nie decyduje! Mam dalej pisac - czyja wina jest wieksza i kto wiecej wycierpial? Musialam to napisac, ponisło mnie.

Gość stary wyga
jest takie powiedzenie --jak się bardzo chce to nic z tego i tu moze byc klucz do poczęcia dziecka zmienić nie planowac nie myslec poprostu isc na zywioł kochac się bez zadnego planowania bez stresu typu a moze dzis itp lekarze tego nie mówią ale często własnie psychiczne nastawienie pani czy pana jest przeszkoda zeby zajsc w ciaze i miec upragnione dziecko a dlaczego nie mówią bo chodzi im o kase badania i inne tzw konsultacje,leki to wszystko kosztuje!!!!!!!!!

Gość stary wyga
robienie dzieci to jest najprzyjemniejsza praca pod słońcem tak ze radze wszystkim paniom chcecie miec upragnione dziecko to nie planuicje,nie myslec o tym dajcie się porwac namiętnosci gdzi tylko was dopadnie przekonacie sie jak szybko bedziecje w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!