Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona:((((((

krotka kosc udowa

Polecane posty

34 tc i ma tylko 55,6mm kosc udowa reszta pomiarow ok waga 2280 nie za krotka? gin nic nie mowil ale ja sie martwie ze krotka:( ktos mial podobne wymiary w tym tyg ciazy?

Gość jjjjjjjjj jjjjjjj
Kurcze jednak sie ciesze ze podchodzilam do mojej ciazy calkiem na luzie, jak widze te wszystkie tematy.. nawet by mi nie przyszlo do glowy by sie nad tym zastanawiac.. ;p Ogolnie dam Ci dobra rade- skoro gin (LEKARZ ktorego wybralas wiec zapewne uwazasz za DOBREGO) nie widzi zadnych nieprawidlowosci to prosze Cie, uspokoj sie bo pytajac na forum na ktorym lekarze z pewnoscia nie siedza tylko sie dobijesz ;) a poza tym nie urodzisz gigantycznego potwora, teraz Twoje dziecko ma pewnie z 40 cm wiec ta dlugosc kosci to nie tak malo

:) panikara jestem ale dzieki za odp:)

Gość xxxxxxyyy
yyyyyy- tzn. skad wiesz, ze to jest krotka kosc udowa - sa jakies normy. Ja jak mi lekarz mowil, ze wszystko jest w porzadku to sie cieszylam i uznawalam, ze jest w porzadku - a to, ze praktycznie kazda czesc ciala malucha mierzyla inaczej - tzn, te oznaczenia tyg. ciazy , bo wymiarow jako takich nie studiowalam jedynie nas bawilo - ze takie smiesznie nieproporcjonalnie:D - gruby brzuszek, krotkie nozki:) , tylko lepek w sam raz.

nawet do glowy mi nie przyszlo zeby sprawdzac pomiary!!! wystarczajaco sie martwie o malenstwo..., a jeszcze takie szczególy....?!

Gość sdfghjhgfd
krótszą kość udową mają dzieci z zespołem downa. U mojej cioci córeczki nie wykryli zespołu w czasie ciąży :(