Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plz halp

Laska ma "zimno" - wypryski na ustach - jak zerwać?

Polecane posty

Jak jesteś tak głupi to ją rzuć i miej odwagę powiedzieć o co chodzi, uwierz mi jak powiesz jej, że chodzi o zarażenie się opryszczką jej nie będzie przykro. Będzie szczęśliwa, ze nie będzie już z osobą tak ograniczoną

Gość weź się usuń z tego
No ale kuźwa, może w ogole nie byc objawow. Jak bedziesz z dziewczyna i jej nagle zimno wyskoczy to z nią zerwiesz ???

Gość weź się usuń z tego
jak sprawdzisz, czy dana dziewczyna nie jest nosicielką, jeżeli nie będzie miala objawow ??

Gość Plz halp
Jak bym chciał jej tak powiedzieć to bym sie nie pytał o propozycje lekkich powodów, które ona dużo łatwiej zniesie, bo ja rozumiem że to co bym jej powiedział w związku z tym syfem na ustach to jest dyskryminacja, ona na to nie ma wpływu i by ją to bardzo pognębiło. Dlatego szukam czegoś dużo łagodniejszego, żeby jej szybko przeszło. Spotykamy się od 3, powiedzmy 4 tygodni więc jest nie tak długo

Gość
Plz halp bazienka niech zarażeni będą z zarażonymi a zdrowi mogą mieć zdrowe dziewczyny, to chyba logiczne nie no debilizm powala jak juz napisalam i rowniez ktos po mnie- a co jesli masz utajony wirus juz w sobie jesli zarazila cie jakas twoja byla? zrob sobie test z krrwi i wtedy sie upieraj

Gość Plz halp
Zwykle sie pytam o to tak niby przypadkiem i już wiem, albo samo wyskoczy jak teraz, no zawsze jakoś sie dowiem, a jak nie ma objawów to sie trudno tym zakazić więc jestem bezpieczny

wez kurwa odpowiedz czy ona ma to caly czas na ustach? bo jesli zrywasz z nia bo jej cos nagle wyskoczylo, (a to zniknie za jakis tydzien i moze pojawi sie znowu za rok) to jestes skurwiel i zerwij z nia szybko bo mi szkoda dziewczyny

Gość
dziecko...mi hpv wyszlo po pol roku od zakazenia wiec wiesz na pocieszenie dodam ze wiruz ow w 75% przechozi przez gumke, taka ciekawostka

Gość Plz halp
Miała teraz na spotkaniu, jestem pewien że HSV-1

Gość sonny87
Wiecie co, to musi być prowo, naprawdę nie wierzę,że taki debil może istnieć, nawet nie czyta tego co mu ludzie piszą, tylko w kółko: 'musze wymyślić ścieme, musze wymyślić ściemie, ścieme, ścieme..." Biedna dziewczyna. Nie powiesz jej prawdy w prost, dlaczego chcesz zerwać, bo i ona i każdy kto by się dowiedział z jakiego powodu ją zostawiłeś uznałby cię za DEBILA, którym zresztą jesteś. Ja pierdole 28lat facet, a zachowuje się jak palant, skończyłeś chociaż podstawówkę niedouczony przygłupie? Musisz mieć gejowską facjatę skoro tak się boisz jednego małego bąbelka na ustach oooooooooooo:D

Gość zasmucę cię ale tym
Wcale nie tak trudno. Nawet pijąc w knajpie z kufla po zarażonej osobie, zakładając że kufel jest każdorazowo myty - możesz się zarazić. Nieważne zresztą. Jeśli chcesz sprawić dziewczynie jak najmniej przykrości, to jak poradziła kultura: powiedz jej że przez opryszczkę. Z pewnością nie będzie płakać.

nie sciemniaj jej naprawde jezeli jej powiesz ze to z tego powodu zrywasz szybciej jej przejdzie jezeli w ogole cos jej bedzie bo tym waszym rozstaniu :/ a nie jak jej nasciemniasz WIec miej odwage i jej to powiedz !!!!!!!!!!!!!!!!!! w koncu jestes facetem ??? chociaz jak boisz sie opryszczki to kto wie :)

Gość Plz halp
sonny87 bo ty nie rozumiesz, nie czytasz, ja tu nie przyszedłem po porade co do wirusów albo co do związku, tylko o porade łagodnego kłamstwa które pozwoli tej dziewczynie łatwiej to znieść i SZYBCIEJ ZAPOMNIEĆ, czy to tak trudno pojąć

moj chlopak ma pryszcza na czole, jak radzicie mi z nim zerwac, zeby zbyt nie cierpial i szybko zapomnial??????????

jelsi sie z nia juz lizales (obojetnie czy akurat niala babel czy nie) to i tak to juz masz. jesli juz kiedys piles z nia z jednej szklanki, butli - to i tak juz to masz, i wiele wiele inych sytuacji... wiec jestes stracony - i tak juz to masz. mozesz kupic trumne i zabic sie gwozdzmi od srodka, a najpierw zakopac. :o

"bo ja rozumiem że to co bym jej powiedział w związku z tym syfem na ustach to jest dyskryminacja, ona na to nie ma wpływu i by ją to bardzo pognębiło" bardziej ja pognebi jak nie powiesz jej prawdy, a tak to przynajmniej bedzie wiedziala ze jestes pustym tepym chujem i nie bedzie jej cie szkoda.

Gość Plz halp
Troszke sie na tym znam i jeżeli nie miała wyprysków wówczas to wcale przez lizanie sie nie musiałem tego złapać (jest jakieś 0,5% szansy na to więc....), gorzej jeśli bym z nią był długo i codziennie sie z nią całował to wtedy mógłbym to złapać nawet bez wyprysków u niej i dlatego zrywam. NIE OCENIAJCIE MNIE, prosze tylko o dobre kłamstwo

Gość ogarnij sie czlowieku
powiedz jej wprost, ze zrywasz ze wzgledu na opryszczke:-D bedzie z radosci skakac, ze pozbyla sie takiego debila :-D:-D:-D

TO MY CI CALY CZAS PISZEMY ZE MASZ JEJ POWIEDZIEC ZE PRZEZ TA OPRYCHE Z NIA ZRYWASZ KURWA CZY TO TAKIE TRUDNE ??????? NARYSOWAC CI TO KURWA CZY JAK ???

Gość
ce sie wyzyc- no to przeciez mu probuje udowodnic 3 ci raz ehhh jaki debil az zal niech jej powie prawde wyda sie ze debil i bedzie mialalaska spokoj bedzie dziekowac losowi ze wydalo sie tak szybko

Gość Plz halp
To w ogóle odpada żebym jej powiedział prawde, ona zna bardzo dużo moich koleżanek a takie rzeczy roznoszą sie szybko i ja bym na tym bardzo stracił

Gość sonny87
Jeżeli ośmiu ludzi mówi ci,że jesteś pijany to tak jest... Czy Ty nie rozumiesz,że ludzie chcą ci uświadomić,że nie opryszczka nie może być powodem do rozstania. Ludzie piszą ci,że powinieneś powiedzieć jej prawdę. Nikt nie może pojąć całej tej sytuacji... Ty wiesz i tak swoje. Ok, opryszczka cię obrzydza, spoko, ale powiedz to swojej dziewczynie. Czyli co? Ona ma to non stop, czy jak?

Gość Plz halp
Ale ty nadal nie rozumiesz, ja nie chce porady czy powiedzieć prawde czy nieprawde. Ja prosze o rade co do małego kłamstewka którym sie z nią podziele na następnym spotkaniu I TYLE

hehe, dobre, koles co troche pyta co ma powiedziec (by dziewczyna zbytnio nie cierpiala i by jakos sie po tym mogla pozbierac), my wszyscy piszemy, zeby powiedzial prawde, a ten swoje... ja pierdole, szkoda tej dziewczyny, ale co ona w kims takim widziala...?

JESTES FRAJEREM BO NIE INTERESUJE CIE TO ZE POWIESZ JEJ PRAWDE TYLKO ZEBY KURWA KOLEZANECZKI SIE NIE DOWIEDZIALY JA PIERDOLE AHAHAHAHA PORAZKA CHLOPIE NAPRAWDE PORAZKA !!!!!!!! DAREMNY JESTES :/

Gość Plz halp
To już moja sprawa, a znasz takie powiedzenie "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal". Bardzo prawdziwe

Gość sonny87
ha ha ha czyli boisz się wyjść na debila, no jakże inaczej w takiej sytuacji, lalusiowaty tchórzu:D

caly ten topik pomogl mi docenic mojego chlopaka. jestesmy razem 2 lata, w ciagu tego czasu juz 2 razy mialam opryszczke, a on nadal ze mna jest!!!! to nie chlopak, to aniol...:D