Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plz halp

Laska ma "zimno" - wypryski na ustach - jak zerwać?

Polecane posty

Gość palec mialas sie
Ja wiem! On się zaraził od poprzednich dziewczyn i jest chory, wylizał tę biedną dziewczynę i ją zaraził, stąd jej to wyszło :( Simon Moll 2010 roku! Na szafot z nim!

na pewno to jest prowo, bo autor ani razu nie odpisał nic na temat bezobjawowego przejścia wirusa. Czyżby nie wiedział co napisać na ten temat?

ja stad juz spadam szkoda mi czasu na takiego tępaka i wy tez lepiej zakończcie dyskusje z nim bo to i tak nic nie da

Gość nie ma bezobjawowych
chyba cie pogielo, synku. U mnie każdy w rodzinie to mial jedynie kilka razy a nie co roku, patałachu. Natomiast ja jeszcze nigdy. Jak myslisz, mam to czy nie mam ??? :D

Gość nie ma bezobjawowych
no wlasnie, a moze to ona sie od ciebie zarazila, pajacu ?:D

Gość Plz halp
Nie ma czegoś takiego jak zimno bezobjawowe, przestańcie gadać głupoty, mają te wypryski zawsze przynajmniej raz na rok albo mieli wcześniej, a wtedy wiedzą że to mają... O matko, czy możemy wrócić do pytania z tematu???? Nie przyszedłem na korepetycje o wirusach, znam sie na tym bardzo dobrze.

Gość palec mialas sie
Ja wam mówię że to ten kryminalista ją zaraził! Teraz poszukuje w wawie nowej ofiary bez tego wirusa żeby zarazić kolejną!

Gość Plz halp
A zimno to nie jest żadne HPV, tylko HSV-1, weźcie sie nie ośmieszajcie :)

Gość to ja mam pewien pomysł
znasz się na wirusach, więc pewnie to udoskonalisz i będzie wiarygodnie: powiedz jej, że masz wirus opryszczki narządów płciowych i nie chcesz jej zarazić.

Gość ogarnij sie czlowieku
MOZNA MIEC WIRUS A NIE MIEC ZIMNA!!!!!!!!!!!!!!! ZALAPALES CIOLKU????????????

Gość stary wyga
ty masz padalcu 28lat a wieszs chociasz ktorym koncem kutasa sie dzieci robi a sperme to pewnie pozyczasz od kolegow bo twoiej ci szkoda !!!!!!!

Gość Plz halp
To jest HSV-1, sprawdź sobie :)

Gość Plz halp
"ogarnij sie czlowieku" opanuj sie, zawsze to zimno wyskakuje przynajmniej pare razy w życiu i takie osoby wiedzą że to mają, nie ma zupełnie bezobjawowych, DO WIDZENIA :)

Gość poza tym to nie zimno
tylko opryszcza padalcu łysy !!!! Zbadaj sie lepiej na HIVA czy sie nie zarazilas, bo prezerwatywa wcale przed tym nie chroni karaluchu jebany

POWIEDZ JEJ, ZE JESTES CHORY PSYCHICZNIE:-) BEDZIE LAGODNIE I DO TEGO NIE SKLAMIESZ:-)

Gość Plz halp
zimno i opryszczka to to samo, ale możesz tego nie wiedzieć bo nie jesteś zbyt mądra :/

Gość sonny87
Dobra daj se spokój, literówka i tyle. Mam rozwiązanie, nie nie mów tej swojej nic. Znalazłam dla ciebie dziewczynę.Niejaka Łucja pozna ciekawego pana z w-wy. Jest szansa,że nie jest zarażona:) umówić was?

to powiedz u lekarza zimno, pierdolcu hahahaha

a jestes pewien ze nie masz oprychy na kutasie ???????

Gość Plz halp
Nie, dzięki, sam sobie znajde :) A tej musze COŚ powiedzieć.

Gość powiedz że masz taki
wirus, że na prąciu pojawiają się wrzody przypominające koguci grzebień.

Gość Plz halp
Nie mam i nie bede miał. Trzeba myśleć to nie ma takich problemów potem...

Gość powiedz że masz taki
masz czy nie masz - zapewniam cię, że nie będzie chciała sprawdzać i rozstaniecie się szybko i bez bólu a to Ci przecież chodzi.

Gość Plz halp
OK nie fatygujcie sie już dostałem na innym forum odpowiedź jak trzeba. To dziwne że tylko na typowo kobiecym forum zostałem chamsko potraktowany :/

Gość weź się usuń z tego
tia, myśleć, ciekawe o czym. Sam nie bedziesz wiedzial, kiedy sie zarazisz, debilu :D

Gość a jaką dostałeś odpowiedź
jeśli można wiedzieć? To publiczne forum, może Twoje rozwiązanie przyda się w przyszłości komuś innemu z takimproblemem? Powiedz :)

przecież on nigdzie nie pisał :) Wejdźcie w google i wpiszcie " Laska ma zimno " i jaki portal jest pierwszym i jedynym pasującym wynikiem ?

"""To put them in proper perspective, remember: HSV is usually a very subtle infection. In research studies, less than a third of those infected could easily recognize herpes symptoms. The remainder -- the vast majority -could not. Most people simply don't know they are carriers. This is why the new blood tests which identify antibodies to the HSV-1 and HSV-2 virus in blood and, hence, identify carriers are so useful. In some cases, this is because they have failed to identify some of the milder symptoms of herpes. In others, it's because they apparently have suffered from no symptoms at all. Herpes is not just a disease of the United Stated. Nearly similar rates of HSV-2 exist in Northern Europe and most of Africa. Some Southern European countries and Eastern countries report some what lower rates roles of HSV-2 (10-20 %), but higher HSV-1 rates (60-80%). """"

Gość Plz halp
No chyba nie myślisz że dałem wszędzie identyczne tematy i treść :/ Ty jednak głupia jesteś. Żal IDE STĄD, DOBRANOC