Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plz halp

Laska ma "zimno" - wypryski na ustach - jak zerwać?

Polecane posty

Gość ależ nic nie stracisz
te dziewczyny, które są zarażone będą się trzymać od Ciebie z daleka. Tym bardziej powinien jej powiedzieć.

"To w ogóle odpada żebym jej powiedział prawde, ona zna bardzo dużo moich koleżanek a takie rzeczy roznoszą sie szybko i ja bym na tym bardzo stracił" no ta, czysty facet, jeszcze z jedna nie zerwal, a juz mysli o ruchaniu jej kolezanek... :o

Gość o Boże widocznie dla
ale Ty jesteś k......głupi :D Nie mogę. Czy Ty potrafisz zrozumieć, że mimo iz Twoje byle tego nie mialy na pysku to mogles sie zarazic ?? a z nimi juz sie lizales chyba wiecej niz 1 raz ?? Gdyby byly tak ciezko sie tym zarazic to tyle ludzi by tego nie mialo. Mozna to miec bez zadnych objawow, kretynie. Tak twierdza ludzie mądrzejsi od ciebie i ode mnie, wiec sie nie spieraj.

Gość Plz halp
sonny87 nie rozumiesz, nie chce być zakażony tym syfem na całe życie, a laski tego nie potrafią zrozumieć i powiedzenie prawdy nie bedzie dobre dla żadnej ze stron, dlatego własnie potrzebuje dobrej ściemy. To naprawde proste. Prosze nie schodźcie już z tematu.

Gość ogarnij sie czlowieku
czego oczy nie widza... palancie, to jak chcesz dla niej najlepiej to wlasnie jej powiedz, ze zrywasz przez zimno!!!!!!!!!!!! to bedzie dla niej najlagodniejsza opcja debilu 😠, ale ty myslisz tylko o tym jak kolezanki beda na to patrzec egoisto i frajerze 😡

Gość Plz halp
TO NIEWAŻNE. Czekam na propozycje dobrego wykrętu (i lekkiego).

i czytaj ze zrozumieniem - najprawdopodobniej juz sam masz hpv1 tylko bez objawow zewnetrznych - zalapales czy nie???

Spytam sie po raz kolejny, a jestes pewien ze sam nie jestes zarazony ?? bo to ze ci nic nie wyskoczylo o tym wcale nie świadczy ! Ja np. jestem prawie pewna, że to mam, bo maja to moi rodzice mojemy chlopakowi tez kilka razy wyskoczylo, a mi za to nigdy :)

Gość sonny87
a co ci zależy,że koleżanki się dowiedzą, one też mają opryszczkę,więc i tak nie jesteś nimi zainteresowany... Rozumiesz,że nie da się znaleźć tak prymitywnego i perfidnego kłamstwa na daną sytuację? Nie widzisz,że tyle osób uważa,że tylko prawda będzie odpowiednia i nikt nie wymyślił żadnego kłamstwa? o ludzie, ja stąd wypierdalam, bo starcę psychę o lol:D

Gość Plz halp
TAK JESTEM PEWIEN ŻE NIE JESTEM ZAKAŻONY

a poza tym ludzie ci prawde pisza, jak sie rozejdzie wsrod koleżanek że nie chcesz laski z zimnem, to te zarażone sie beda trzymac z daleka od ciebie ??? czy nie o to ci chodzi, palancie ?

a skąd masz pewnośc ??

Gość ależ nic nie stracisz
Laski nie potrafią zrozumieć? Toż jak jedna powiedziałyśmy Ci, że prawda zabolałaby nas najmniej. To jest najlepsze dla obu stron: ona nie będzie cierpieć po rozstaniu, a Ty będziesz mniej narażony na zimno, kiedy się rozniesie, że tylko bezwirusowe mogą się z Tobą calowac.

wole byc zarazona opryszczka niz byc tak ograniczona umyslowo jak autor topiku. a zebys sie kutasie zarazil kiedys opryszczka plciowa, ciekawe czy wtedy dziewczyne znajdziesz

Gość Plz halp
sonny87 głupoty gadasz, tutaj w Wawie to opryszczke ma może 1 na 3 dziewczyny, jest mnóstwo takich które nie mają, wiem bo byłem z takimi to nie gadaj mi tych banialuków dobrze :)

Gość Plz halp
To nie jest prawda co piszesz tam wyżej, jak sie dowiedzą te bez opryszczki że ja tak segreguje to już mam u nich na dzień dobry przesrane

czlowieku ale ty jestes glupi - a skad wiesz, ze tamte laski nie mialy BEZOBJAWOWEGO HPV1 ??????????????????????

Gość Plz halp
bo nie ma bezobjawowych, zawsze sie ujawnia przynajmniej raz na rok im wyskakują te purchle

to jest prowo -nie ma tak beznadziejnie glupich osob:o

Gość Plz halp
O matko, nie będę długo bo sie zawsze pytam tak jak napisałem wyżej. Pytam się tak przypadkiem jakby mówiąc o tym np. że to ciężko z czymś takim bo coś tam.

NIE ZAWSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELE OSOB MA HPV, A CALE ZYCIE NIE MA ZIMNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość stary wyga
a ja ci odpowiem tak niedługo na dupie i na kutasie wyrosną ci kłykciny to są takie wypustki skórne o długości kilku cm bo debil który tak kobiety szanuje na nic innego ni zasługuje ty se korva kutasa wyrwij debilu !!!!!!!!pomysl jak ona bedzie sie czuła jak ja teraz zostawisz korva gdzie takie debile sie rodza!!!!!!

Gość Plz halp
To wcale nie jest głupie. Nie myślisz po prostu. Ja nie jestem zakażony i nie chce tego świństwa mieć, a więc tego unikam. Co w tym głupiego???? Weź wyjdź z tego tematu jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.

Gość sonny87
teraz jestem pewna,że to na 100% prowo. Dziewczyny dajcie sobie spokój, my się udzielamy, a koleś siedzi przed kompem i leje ze śmiechu jak nam zależy.... swoją drogą rozumiem,że przebadałeś wszystkie dziewczyny w w-wie na hpv? robiłeś wszystkim badanie krwi i kasting pt. "szukam dziewczyny bez hpv... niestety nie znalazłem..." bye bye...

Gość no to superr ze sie cieszysz
Kurwa czlowieku, ja ci moge powiedziec ze nie mam a nie wiem tego ze mam, rozumiesz debilu ???? Mozna to miec i o tym nie wiedziec.

Gość no to superr ze sie cieszysz
twoje pytanie sie nie ma ni chuja sensu, bo jak jakas laska to ma a o tym nie wie to co, debilu ????

Gość Plz halp
sonny87 ty nie wiem po co sie tu udzielasz, nic nie wniosłaś odnośnie mojego pytania z tematu :/