Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwciaaaca

czy pozwolic mu na to...?

Polecane posty

Gość ewwwciaaaca

witajcie! jestem z mężem już 4 lata, mamy 3miesieczne dziecko. od jakiegos czasu on mowi ze powinnismy tez spedzać czas osobno (a kiedys tak nie bylo bo wszedzie szlismy razem a teraz on chce isc sam na impreze, sam do kolegi i wrocic około 1wszej...) pozwolić mu? a moze ja jestem jakaś dziwna ze sie o to czepiam?

Gość oj biada biada
dzieciak tez chce spedzac czas osobno?:D

Hej.. Chodziliście razem bo nie było dziecka.. Ja bym pozwolila ale nie za czesto niech wie co jest ważniejsze.... Dla niego bycie ojcem to też drastyczna zmiana, boi sie ze skonczy sie wolne i chce odreagować, z reszta jestem zdania ze kazdy ma prawo do odrobiny wolnosci... Pozwól ale wyznacz granice... Jak z dzieckiem trzeba postępować :)

Gość eewwwciaciaciaa
a dodam jeszcze że on podłapał takie zajęcie po znajomosci że z kolegą bedą razem jeżdzili partycarem (autem imprezowym) że np. bedą z naszego miasta do innnego jechali tym busikiem beda nim wieźli np. biznesmenow albo kogoss innego i oni tzn moj mąż bedzie an ochronie z przodu a ten jego kolega jako kierowca... a ci ludzie z tyłu beda imprezować i jak doplacą to mogą miec panią do towarzystwa!i potem pojada do innego miasta z nimi bedą nocowali w hotelu a przeciez jak za sciana obok beda imprezowali np.ci biznesmeni z paniami do towarzystwa to nie wqierze w to zeby mąż spał obok grzecznie........ co o tym sądzicie...???? mozecie wpisac...www.partycar.com

Gość ewwwcicia
nie jestem zadna spamerką...wkleilam ten link zebyscie mieli rozeznanie i zebyscie widzieli co to jest i co sądzicie o tym że mój mąż chce w tym jezdzic,a jak sie wypowiedziec macie jakbyscie nie widzieli tego

Gość rughepghfe
wypierdalaj glupia cipo!! Pare miesiecy temu widzaalam prawie identyczny post, tez z tym linkiem, wiec powtorze -wypierdalaj