Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niebieska Mandarynka

Nie umiem nie być wierna

Polecane posty

Mimo iz, nie jestem juz gówniarą miałam tylko jednego partnera seksualnego. Nie rozumiem ludzi w zisiejszych czasach, ze zmieniaja ich w łózku jak rękawiczki. Ja naprawde nie umiem sie kochać bez miłości... Czy wiele z Was tak ma?

Hej!

Gość I do not fear death
A ile masz lat? :classic_cool:

23

Gość I do not fear death
To jeszcze nie jest za późno :classic_cool: zmień to, bo nie będziesz miała co wspominać :classic_cool:

Nie jestem jakas pruderyjna i ze swoim facetem robiłam wiele... Ale kogoś bez miłości nie umiem nawet pocałować

No i fajnie. Jedni poszukują stabilności, inni zabawy. Dopóki nikt nikogo nie krzywdzi, to wszystko w granicach rozsądku jest dozwolone. Ty nie umiesz, nie potrafisz. Inni bez najmniejszego oporu to robią. Miłość, miłość... dla Ciebie jest ważna i dopóki się tego trzymasz to jest ok. Jakkolwiek, nie powinnaś oceniać tych, którym wystarczy tylko chemia. W sumie, w dzisiejszych czasach to jak jest chemia to i tak jest dobrze :D

Ale w zyciu wygodniej jest nie kochac

Gość ja też tak mam a mam 25lat
Mam 25 lat, spałam z jednym, z dwoma chodziłam, a z czterema się całowałam, czyli z dwoma bez uczucia... Czy ze mną jest też źle? i tak raz było tak że w jednym klubie byłam z ostatnim facetem przez ktorego jeszcze cierpie zresztą...to akurat wszyscy 3 z którymi sie całowałam też tam byli... wole to niż myśl- o matko- ja spałam z 3 facetami co tu są...

Gość air france
Miłość jak dziecko. Bywa luksusem dla wielu osób i nie każdeego stać czy pozwolić sobie na to może. Wszystko jest piękne jak sie układa a jak nie to koszty rosną

Gość swiety mikolajxy
http://www.bobovita.com.pl/galeria/59339 zaglosuj na Karola , zobacz jaka ma biede, przyda mu sie wygrana, jedzonko na swieta:-) DZIEKUJE tez tak mam jak ty, badz soba zawsze i nie dawaj zonatym, serio to oststecznosc

żonaci, nie rozumiem jak można być kochanką, dzielić się facetem z łóżku i w ogóle... to gorsze niż wybaczenie jednorazowej zdrady, choć nie wiem czy bym to wybaczyła, bym się brzydziła takim facetem!

Ja nie umiałabym być tą drugą. Oddaje siebie cała i chce tego samego w zamian. Ale jezeli bym kochała tak jak mojego byłego to ie wiem czy bym i na coś takiego nie poszła:(

kontynuowałabys znajomosc gdybys wiedziala że ma dziewczyne czy zone? ja nawet nie chcialabym sie z takim spotykac, co innego gdyby to przez jakis czas ukrywal, bo zona zawodowo na wyjezdzie a ja zakochalabym sie w nim, klamstwo by wyszlo na jaw a ja bym pomyslała co za dupek! lecial na dwa fronty!!! moj były tez nie był aniołkiem, dobrze że nie znam szczegołow, ale wiem że od 6 tygodni jak nie jestesmy razem to widzę go z kumplami lub na parkiecie ciagle z roznymi dziewczynami, ktorą bierze do tanca, wiec moje szczescie że nie leciał na dwa fronty, dlatego ciagle o nim mysle, dlaczego ze mną zerwał... ach:(

Gość air france
Przecież prawdziwa miłość nie zna granic, zazdrości i wszystko znosi... Więc jak? Pisałem, że to luksus a widzę ignorancję

*które zerwał bo nie kochał, proste... albo kochał wolność bardziej niż mnie może mu się kiedyś odwidzi na razie nie mam nowego kandydata i dlatego myśle o takim byłym, wiem że facet musi mnie lepiej traktować

AIR FRANCE ładnie piszesz, proszę o więcej

Dla mnie facet zonaty albo mający dziewczyne nie istnieje, Ni weszła bym z nim w zadne poza kolezenskimi relacje. Ale gdyby mój byle ktorego nadal kocham mial dziewczyne badz zone w przyszłosci to nie wiem jakbym sie zachowała

Ja wierze albo po prostu chce wierzyć ze byla to miłośc naszego życia i ze jeszcze do siebie wrocimy. Cięzko mi sobie teraz wybrazic, ze on byłby z kimś innym

Myslisz że to nie jest trochę tak, że oddałysmy naszym facetom siebie całe, że to nasz pierwszy facet w łożku i tak naprawdę nie chcemy mieć porównania z innym? Ja też chce powrotu byłego ale czy to nie takie romantyczne, idealistyczne podejście? Może mi się wydawać, że jesteśmy sobie pisani? wiesz co u mnie najgorsze? że ja zmoim już raz zerwaliśmy ze soba kontakt a potem znowu sie spotykalismy i u mnie ta nadzieja na drugi powrot niestety nie umarła

Ja również jestem wierna. Nie zdradzam, nie miewam przygód. Nie wymieniam się śliną z nowo poznamymi. Nie znoszę mężczyzn którzy patrzą na mnie tylko jak na obiekt sexualny. Jestem pewną siebie, elegancką, ustawioną materialnie kobietą i nie pozwoliłabym żeby byle romans lub przygoda zakłóciły mój porządek.

to że moje podejście do seksu sie zmieni, chyba tak... Jak sobie wyobraże siebie za 2 lata i nadal bede singielką to predzej czy pozniej zdecyduje sie pewnie na seks na jedną noc Teraz tak nie potrafie, nie mieści mi sie to w glowie, że pojde z kims do lozka kogo nie znam albo tydzien temu poznałam.

Ja juz prawie 3 miesiące bez seksu z Nim, tesknie tylko za Jego dotykiem

To tak samo jak ja. Dokładnie. Odzywacie sie?

nie mamy kontaktu, bo on go zerwał, najpierw postanowiliśmy sie juz nie spotykac a potem jeszcze na koniec kłotnia (w sumie to ja dostałam kosza bo wolał swoją wolność) Nie mówimy sobie cześć, długa historia... Ostatnio widzieliśmy się w klubie, ja rozmawiałam z kumplem, on tańczył i spoufalał sie z jakąś babką w ogole nie w jego typie a znad jej ramienia spoglądał co robię. To było 12 dni temu, dziś idę do klubu, gdzie na 75% on też będzie, znowu będziemy się mijać bez słowa, ja z koleżankami a on z kolegami ale prędzej czy później bede dziś cierpiec bo on znowu pewnie wyłapie jakąś chetną na parkiecie... :(

Nie było go w klubie. Tak się przed wejściem denerwowałam... Szkoda, bym miała jakieś nowe wspomnienia. W lato nie widziałam go 6 miesięcy na oczy (po 1 klotni) a też o nim nie mogłam zapomnieć, po prostu miał dać odpowiedz, nie dał, mojej kumpeli powiedział w miedzyczasie że nie widzipowodu żeby się odezwać, czyli jednak nie kochał/lubił na tyle żeby się zmienić, bo to był warunek, żebyśmy do siebie wrócili, ale coz, tak nie rani sie kogoś kogo się szanuje... a ja go tak pragnełam ze zaproponowałam kawe i potem spotykaliśmy się znowu a temat został przemilczany kiedyś może znikną klapki z oczu...

Wiesz ja czasami wolalabym byc mniej uczuciowa. Nie zatracac sie tak w miłości. Wiem, ze się podobam facetom bo nie jestem brzydka ale nie umiem mysleć o kims innym. Wszelkie proby podrywu ze strony innych facetów mnie ie interesują. Ale to może lepiej ze go nie było. Nie będziesz teraz wspominac i cierpiec...