Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANICZE

KOBIETA POWINNA ŁYKAC CZY NIE, SONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość luksusowaPLka
moj sie ze mna caluje nawet gdy mam jeszcze sperme w ustach, wiec to zalezy od faceta, nie ma co generalizowac

Gość sydney 4334
sam sobie obciagam z połykiem :classic_cool:

Gość sydney 4334
nie prawda ze sperma jest dla kobiet i dla gejow .. Facet hetero tez moze sobie obciagac z polykiem ...

Gość waaaaarrrrrr
O jejku, jesteście dziwni, a co złego jest w spermie?? Ja nigdy inaczej nie zaspokajałam faceta niż do końca, a z byle kim nie idę do łóżka... mnie to podnieca jak czuję, że ma wytrysk we mnie i mogę mu przedłużać przyjemność :P Też już rozumiem dlaczego na początku mnie ostrzegał, że nadchodzi i był w szoku że nie przerwałam tylko bardziej napierałam :)

no bazienka racja co do analu. jeden kierunek, zadnych innych czynnosci a ta dziura i koniec kropka.

Gość PANICZE
waaaaarrrrrr WIDAC ZE PRAWDZIWA KOBIETA :)

zastanawiam sie jaki giętki musi buc facet i jak dlugiego musi miec hooja zeby sam sobie mogl obciagnac z polykiem...

Gość avalansz
waaarrr połykaj połykaj, ale po, nie licz na pocałunki, ohydaaaaa

Gość waaaaarrrrrr
I ten i poprzedni partner mnie całowali po lodziku, mało tego jak kończyli we mnie zanim doszłam to potem mnie lizali bo nie chcieli tracić czasu i podniecenia na to abym poszła sie umyć. Co wy tak kalkulujecie w tych swoich łóżkach, nigdy was nie ponosi?

Gość sydney 4334
moja sperma raczej nie ma smaku .. Zwykle czuc tylko ciepło w ustach .. Chociaz czasem jest jakby lekko słonawa , ale najczesciej bezsmakowa jedynie ciepła ... Zawsze probowalem spermy na cieplo wiec nie wiem jaka jest roznica gdy jest zimna

Gość
moj tam nie ma oporow

Gość PANICZE
Vivianaaa A TY CO TYLKO PO BOZEMU I PRZY ZGASZONYM SWIETLE??:O WSPOLCZUCIA DLA FACETA :O PS. TYLKO NIE PISZ ZE CIE CHWALI PODCZAS SEKSU I MOI JAK TO MU DOBRZE, KAZDY FACET LUBI JAK JEGO PARTNERKA JEST DZIWKA W LOZKU :)🖐️

Gość PANICZE
jestem prawdziwym mezczyzna bo spuszczam sie na widok otwartych ust. Gdy jakas partnerka odmowiła połykania konserwowałem swoje nasienie w słoikach i wlewałem przypadkowym kobetom lejkiem do gardła;) ubie tak, czuje sie dzieki temu męzczyzną

Gość
vivianaaaaa to bardziej o gietkosc kregoslupa chodzi ;p ilej zabawy zycze ja np nie pozwalam na inete jesli mam okres. uzywam tamponow ale nie czuje sie wtedy czysta i to by i tak nic nie dalo ale normalnie czemu nie i nie mam oporow przed calowaniem sie po minecie czy po lodzie moj facet tez nie kiedys mu zaproponowalam zeby sprobowal i stwierdzil ze ten smak to naprawde mistrozstwo swiata nie jest czasem po prostu wypluwam w chusteczke bo lubie jak konczy mi w ustach

panicze... po ''bozemu'' to by bylo gdybysmy czekali do slubu:D hahahaah a co do swiatla- wyobraz sobie, ze w dzien tez bywa :D

Gość PANICZE
WIDZE ZE ZAWISTNE PANIE JUZ SIE PODSZYWAJA :D

Gość avalansz
jak mozna tak bezczelnie wykorzystac czyjas nazwe przeciez to prowokacja w dodatku ty masz chyba grzybice odbytu bo skaczesz z jednego tematu na drugi powinienes zajac sie jakas praca i przekonac do tego swoich pobratymcow z tego portalu bo on nie bedzie trwal wiecznie a zycie ci spierdala o wielki twardzielu

Gość PANICZE
mama mnie uczyła ze prawdziwą kobietę poznam po tym czy połyka i pozwala do siebie mowic ty suko jebana w usta:classic_cool:

Gość PANICZE
Vivianaaa UUU SZALENSTWO, POWAGA W DZIEN TEZ???:D

Gość kleeeee
Waaaarrrr i Luksusowa PL-ka - cieszę się, że jednak nie jestem sama! :) Mój facet też bez problemu całuje mnie po lodzie. I w drugą stronę - ja całuję się z nim po minetce.

Gość PANICZE
avalansz WYDUPIAJ MIEKKA FAJO :D

No z calowaniem po minecie czy po lodzie to tez problemu nie mamy. jak probowalam kiedys posmakowac spermy, to mialam odruch wymiotny-i tak za kazdym razem. moze to wina tego, ze jest palczem, czytalam ze smak spermy duzo moze od tego zalezec

Gość PANICZE
moj prawdziwy mezczyzna, bo z nudnymi sie nie zadaje, to mnie całuje w usta nawet po lizaniu odbytu:) i co powiecie teraz?

Gość sydney 4334
ja nigdy papierosow nie paliłem . Wiec nie wiem jaka jest sperma po papierosach

Gość PANICZE
Vivianaaa TO WYJASNIA CZEMU CI NIE SMAKUJE 🖐️

no a ja nigdy nie probowalam innej spermy niz mojego a on jest palaczem, wiec tez nie wiem jak smakuje kogos kto nie pali. ale tylko czytalam ze palacze maja gorzka i kwasna- wlasnie taka jak moj

Gość PANICZE
ja swojemu lize jame ustna, za taie poswiecenia ma mi połykac, w koncu musi byc prawdziwy, a nie jakis tam sztuczny, czy porządny. Nie znosze porzadnych ludzi:O:O jak tak mozna, po bozemu, toz to marnowanie zycia, przeciez bog stworzyl nas do sexu i spuszczania sie w usta prawdziwych ludzi:O:O zrozumcie to blagam, za nim nie bedzie za pozno

Gość PANICZE
CO ZA GLUPIA DZIFKA SIE PODSZYWA???:D ZABOLAU TEMAT???:D