Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANICZE

KOBIETA POWINNA ŁYKAC CZY NIE, SONDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość PANICZE
boli mnei ze ludzie nie chca lykac mi spermy:( przeciez wszyscy chcą kochac:( a co ja gorszy jestem? mam pyszna sperme, jak daje to bierzcie i jedzcie

Gość PANICZE
HAHA DZIFKA NIE CHCE LYKAC I SIE PODSZYWA :D

Gość PANICZE
przez was ograniczone matki polki, musialem ostatnio podac swoje nasienie kotu:O:O ale ja potrzebuje zeby ktos sie nią delektował tak ja na to sobie zasluzyłem:(

Gość PANICZE
ale pochwale sie , ze duzo kobiecych ust zasiliłem swoją spermę, łykały az miło:D te pruderyjne wyjebałem z łozka po co mi takie bezuzyteczne cipo-spusty:O:O w usta lepiej sie spuscic

Gość PANICZE
Jestem prawdziwy zeby nie bylo

zastanawiam sie co ma matka polka do lykania czy nie lykania spermy? to jakas regula ? bo nie sadze. wiec skad to porownanie bezsensowne nie rozumiem, ale coz.

Gość PANICZE
wasi faceci, tepe tzzipy potrzebuja prawdziwego mezczyzny, ktory im obciagnie i polknie, mozemy sie zalozyc, ze jaki im to zrobie jak trzeba, jak na prawdziwego faceta przystało, to was zostawią wy bezuzyteczne ,pruderyjne cnotki:O

Gość PANICZE
Viviaaana musisz byc niezle głupia skoro wierzysz w te podszywy i na nie odpowiadasz, nie dziwne ze twoj facet moze robic z toba wszystko, jak z dmuchaną lalą:O:O szczyt naiwnosci :O:O głupie cipy do spuszczania sie we wszystkie otwory nic wiecej

Gość toroslaw
kobieta okazuje facetowi miłosc połykajac jego sperme facet okazuje kobiecie milosc dając jej kwiaty ..

a co do tego ze moj facet moze robic ze mnaw szystko, to cie zaskocze :D NIE MOZE :D zdziwiony? mysle, ze bardzo :D

Gość PANICZE
ty idiotko bo od dluzszego czasu odpisujesz kobiecie, ktora cie prowokuje do osobistych zwierzen, kogo to kurwa obchodzi, ze masz odruch wymiotny przed spermą swojego misiaaaa bo pali. Idz jebnij sie w ten glupi łeb nastepnie odpisywalas na glupie podszywy pod PANICZE tore potraktowalas serio,a to byl idiotyczny bełkot:O:O:O niektore baby to tylko do jebania sie nadaja:O

o odruchu wymiotnym , to pisalam moj drogi do bazienki- bo miala takie samo zdanie w temacie jak ja :D;]

Gość PANICZE
zal cie :O

Gość cezear
połykame

a kto powiedzial, ze podszywy panicza potraktowalam serio ? hahaha no to dowaliles teraz:D a to jest zasada ze tylko powaznym wpisom mozna odpisywac? podszywom juz nie ? tylko ze roznica taka, ze to podszywy pisza ciekawsze rzeczy wiec odpisujac im prowokuje sie ich do dalszej zalosnej i zabawnej nawet rozmowy :D bez nich nie byloby na tym forum ciekawie uwierz mi :D

mi tez ciebie zal moj drogi, ale z drugiej strony smieszny jestes wiec przynajmniej jest sie z czego posmiac z ten pochmurny dzien :D i z orginalu panicza, i z podszywow... :D:D:D

Gość cezear
Ave sperma !!!

Gość loonaaaaaaaaa
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidzę tego smaku!!!!!!!!!!!!! a fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chlopak mnie zmuszał imowil tak jak niektorzy tutaj!!!!!!!!!!!! Męskie świnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ostatnio pokorniutki sięzrobił bo odsunał się jak już miał mieć wytrysk :P :)

Gość cezear
kultura wymaga od kobiety by połykała sperme !!! tak samo od faceta zeby dawał jej kwiaty . To sa fakty

Może przedewszytskim powinniscie zmienic formę tzn nie każda kobieta jest przygotowana psychicznie i fizycznie do takiego doznania... Może powinniscie sie razem oswoić ze spermą tzn bawić się nią na poczatek wziąść na paluszka i dać kobiecie samej dozować takie doznania może wtedy gdy poczuje do was mniejszy dystans skusi sie na ten "przysmak" PS notabene polecam mężczyzną jesc anasy i brzoskwinie z puszek sperma jest słodsza :)

Gość loonaaaaaaaaa
w dupę se ją wsadź !

Gość loonaaaaaaaaa
spermę