Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sumienieee123

MOJE WYRZUTY SUMIENIA...

Polecane posty

Ale ja się nie chwalę! bo czym??? i tak mnie nie znacie.. po prostu mi cholernie głupio! bo tyrał całe dnie ! na mrozie, ciężko fizycznie bym ja miała kurtkę, on spłacił długi i nic z tego nie miał! jeszcze dał mi swoją kartę do bankomatu, aby go nie kusiło wydac i że chciałby to do mieszkania dołożyc, bo każdy grosz ważny..! i że mogę z niej wypłacic jak będe chciała..! ale jej nie tknę! głupio mi i wiem, że słusznie.. tyle zwyczajnie chciałam się wygadac.. i zmienił prace, ale również pracuje na zewnątrz po 10, 11 h .. i mi serce pęka, bo ja wtedy śpię do południa i jeszcze mi takie coś kupuje TYLE

Ellene- matka kupiła ojcu kurtkę, bo była na przecenie, fajnej firmy, ciepła, ładna ale tania.. damskich takich nie było, ale były inne, ale ona miała to gdzieś. Powiedziała, ze sama to sobie wybrałam i dzięki szkole tak jest.. rok temu kupiła mi płaszcz... ale on jest elegancki w miare i do niego nie założe adidasów.. mogłaby chociaż buty.. ale mówi, ze rok temu kupiła drogie..- rozkleiły się, popękały.. i nie kupi.. chodze w adidasach rozklejonych, muszę dac do szewca.. najbardziej mnie bolało jak były kilka dni temu te mrozy po -10 a ja nie miałam co na siebie włożyc.

po prostu mi cholernie głupio! bo tyrał całe dnie ! na mrozie, ciężko fizycznie bym ja miała kurtkę, on spłacił długi i nic z tego nie miał!" to chociaż mu loda dobrego zrób :P tyle będzie z ciebie pożytku miał .. i mi serce pęka, bo ja wtedy śpię do południa i jeszcze mi takie coś kupuje TYLE" a to że jesteś nierobem i leniem to już inna sprawa i za to powinnas sie wstydzić i z tego powodu powinnaś mieć wyrzuty sumienia

Matka jeszcze tej kurtki nie widziała. .ja wróciłam jak oni spali, kurtka była zapakowna.. ciekawe co powie.. o ile w ogóle..pewnie skrytkuje, ze brzydka.. i tyle.

Regres już pisałam- daj sobie siana. twoje rady to o dupę rozbic. Do szkoły wracam, wiec nie będzie już tak, ze nic nie robie.. dosc się nasiedziałam w domu, a ja nie pozwole bym była próżna. nie uczyła się, nie pracowała a on by na mnie tyrał.. nie widzę takiej opcji.

a ja nie pozwole bym była próżna. nie uczyła się, nie pracowała a on by na mnie tyrał.. nie widzę takiej opcji." widzę ze jakieś tam chęci bycia fajna dziewczyna w tobie drzemią oby sie tylko na gadce nie skończyło:)

'to chociaż mu loda dobrego zrób tyle będzie z ciebie pożytku miał '- żal za dupę ściska jak się czyta takie prawidła :O

Gość czytam te wszystkie
wypowiedzi i mam nadzieję że jak wrócisz do szkoły to Twoje kontakty z rodzicami się poprawią. a Twojemu chłopakowi sprawiło radość kupienie tej kurtki bo jest taka stara prawda że większą radość sprawia komuś coś danie niż samemu branie. kiedyś jak będziesz okazję to mu się zrewanżujesz życzę dużo szczęścia

Kolorowe Kredki ale co jest w tym złego że mu loda zrobi fajnego :D ? Chłopak coś przyjemnego z tego bedzie miał :) przecież nie zrobi mu swetra na druta,czy nie ugotuje mu zalewajki w imie wdzięcznosci :) bo albo nie umie dziergać i gotować albo chłopak bedzie robił dobra mine do złej gry kiedy mu jego luba podstawi talerz zupą co wy sie oburzacie tak na tego loda ? przeciez to normalne ze nas to cieszy i sprawia nam frajdę kocham takie oburzenia i aluzje że to chamskie i świńskie pózniej i tak każda z tych oburzonych otwiera rozporek i to robi :D

Co innego gdybyś napisał: 'zrób mu jakąś niespodziankę..' a co innego kiedy ktoś pisze: 'rób loba, albo chapaj dzidę' :O

To są już kwestie życia intymnego. Nie będę się na ten temat wypowiadac. Kocham GO bardzo i jestem szalenie wdzięczna.. z rewanżem pomyślę :)

kupił kurtkę, bo cię kocha i ceni, naucz się z tego cieszyć to będzie mu przyjemnie, i nie blamcz. Twoje problemy z rodzicami to już inna sprawa, ale chłopak ci się trafił super. Trzymaj go i zabierz się za naukę.

To nie dziwię się,że Rodzice są na Ciebie źli. Wychodzą z założenia,że skoro się nie uczysz i nie dajesz nic od siebie to oni też nic nie muszą.

a ja mówię, że muszą? NIE. Jedyne co opisałam,ze mnie zabolało to to, że na moich oczach ojcu kupiła drugą czy 3 kurtką, a ja się trzęsłam z zimna. Wiem, ze nie muszą i OK

Gość Eleeene
chyba serca nie macie .Jak mozna dziecku nie kupic butow przy mrozie -10 stopni. Majac pieniadze. Z samej matczynej troski o dziecko. NIE WYOBRAZAM SOBIE!!! Sama bym sobie nie kupila a dziecku tak.

czy mają pieniądze? przeciętną rodziną jesteśmy. zawsze mi matka żałowala a jak juz cos dała to takim krzykiem i w ogóle eh. nie ma co komentowac nawet. poniekąd mają rację z tą szkołą.. no ale to nie zmienia faktu, że niejednokrotnie zmarzłam, ale uwazali ze skoro nie chodzę do szkoły tylko siedze w domu to na co mi kurtka

A ja mam tylko pytanie, co to za kurtka za 380 zł? Droższych nie było?

Co innego gdybyś napisał: 'zrób mu jakąś niespodziankę..' a co innego kiedy ktoś pisze: 'rób loba, albo chapaj dzidę" a obraziłem twoje wartosci chrześcijańskie ? Założę sie o 1000 pln z tobą że wsród koleżanek na bank nie mówisz że zrobiłaś chłopakowi ostatniej nocy niespodziankę a on w rewanżu zrobił ci niespodziankę w ustach ... :P zgrywacie takie obrażone a wystarczy posłuchać was na babskiej imprezie Chłopaki ze słownictwem i opowiesciami to przysłowiowy Pikuś

dziewczyna pewnie jeszcze niepełnoletnia a Ty jej takich rad udzielasz!! 19-nastki w tych czasach to już nie tylko lody robią :P

Były droższe.. ale gdyby on powiedział, że nie poodba mu się albo za droba to w zyciu bym nie chciała od niego nic! on chciał bym kupiła a mi było tak przykro, że sie wykosztowuje, ale nie ukrywam ze mi sie podoba.. to chyba prawdziwy puch

No wiesz... nie dziwie sie , ze masz wyrzuty sumienia. Kurtka za prawie 100 euro? No ja pracuje, zarabiam, ale nie kupilabym takiej drogiej kurtki.

Gość regres zrób przyjemnośc
i wypierdalaj raz na zawsze z kobiecego forum razem ze swoją lizydupą piękną - hehe ike , czytac się już nie da tych twoich pseudo mądrych wypowiedzi , nie dziwię się że twoje życie to kafe , kto w realu chciałby miec do czyniena z takim totalnym gównem jak ty :O:O

Ja jakby mi już miał kupić, to wybrałabym taką do maks. 150 zł Sama również zarabiam, mój facet też i to pare razy więcej niż przeciętny Polak, ale w zyciu bym nie przyjeła od niego tak drogiej kurtki:O