Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jadem kipiąca

Który z tych wózków? Muszę zamówić jak najszybciej! Pomóżcie drogie mamy!

Polecane posty

1)Tako Jumper http://allegro.pl/tako-jumper-x-serca-2010-fotelik-11x-gratis-i1337613858.html 2) X Lander http://allegro.pl/x-lander-xa-2010-gwarancja-2-lata-gondola-najtanie-i1355412589.html 3) Coneco http://allegro.pl/coneco-wozek-3w1-mustang-v3-fotelik-pioneer-alu-i1340807270.html Nie sugerujcie się aukcjami, bo to tylko przykłady. Wózka nie będę wnosić po schodach, bo mieszkam w bloku, ale na parterze. Chodniki mamy równe, odśnieżone, dużo miejsca, także po górach i piachu prowadzić go nie będę. 3 moje koleżanki mają takie wózki i gdybym miała kierować się wyglądem, to wzięłabym ten Coneco, ale no właśnie nie wiem. Sprawdzałam inne modele w sklepach i w necie i tylko te 3 biorę pod uwagę.

Gość weź X landera
chyba jest najporządniejszy z nich

Gość kjdfkjc
ten 2 zdecydowanie

Potrzebuję jak najwięcej opinii, bo dziś albo jutro zamawiam. W sklepie widziałam wszystkie 3 wózki i podobają mi się tak samo. dzięki

Jak dla mnie 1. Miałam podobny z Baby Activ Snake Collection i sprawował się świetnie :)

Gość cofe
1 ! :) jumpery są bardzo ładne sama taki z pewnością kupie w przyszłości

Gość lojloj
z tych 3 zdecydowanie x lander

Gość lojloj
nie mam pojecia:D ale podoba mi sie wizulanie:D

ostatnio czytałam ze w jumperach wykryli toksyczne ftalany, ale nie wiem cz to prawda. tez o nim myślałam ale po tej informacji zdecydowałam sie na x-landera

Gość dfkj
ten pierwszy odpada ponieważ nie ma osobnej gondoli tylko jest tak zwykła

Gość jezeli chodzi o mni
to ja z czystym sumieniem odradzam coneco miałam co prawda starsza wersje ale widzę,że za wiele sie nie rożnią!Sprzedalam wozek po pol roku bo dosłownie nie moglam na niego patrzec!Jest ładny to fakt ale nic wiecej.Gdybym to ja miała wyboerac wybralabym 2

Gość A widziałaś jeszcze Implasty,
Espiro i Delti? One też są polskie i tanie. Podobnej jakości. Sprawdź koniecznie! Z tych co podałaś to X-lander najmozliwszy, po nim Tako, a najmniej mi się podoba ten Coneco.

a ja na samym początku tylko Coneco brałam pod uwagę. Koleżanka ma, jest bardzo zadowolona także z wersji spacerowej tego wózka, mimo że dziecko ma już 1.5 roku nie musiała kupować lekkiej parasolki, bo ten Coneco jej wystarcza. Widzę, że najwięcej dobrych opinii ma X Lander

X-LANDER MAM SPRAWDZONY I ma pompowane koła to podstawa komfortu jazdy. JA POLECAM

Gość Sprawdź każdy model na
http://www.bangla.pl/ Wpisujesz nazwę firmy i model i wyskakują ci opinie matek. Nie wszystkie produkty są opisane, ale większość tak.

też jestem za x landerem. mam go i jestem bardzo zadowolona. koszyk jak dla mnie jest wystarczający ale to zależy jak duże ty robisz zakupy :)

poza tym (spojrzałam jeszcze raz na wózki) wydaje mi się że te koszyki to chyba jednakowej wielkości są - no może jakieś minimalne różnice są ale nie wielkie

Gość Ja tez mam Xlandera
i znam tez pozostałe wózki i myslę, ze w takich warunkach klimatycznych jakie teraz mamy sprawdza sie lepiej niż inne wózki. A co do kosza na zakupy, to nie bagaznik;) wiadomo, ze są ograniczenia.

Gość termin przełom stycznia/lutego
hejka, a mam pytanie - na kiedy masz termin porodu że musisz tak szybko kupić? Ja właśnie teraz rozglądam się za wózkiem, mam termin na przełom stycznia/lutego. Zupełnie nie wiem co mam brać pod uwagę przy kupnie wózka... Może mi coś podpowiesz? Pozdrawiam gorąco

Gość lalalalalalalalalalalaal
coceco jest ładny ale ja wybrałabym x landera

Radze nie czekać z kupnem wózaka do ostatniej chwili.My kupilismy 3m-ce przed terminem porodu i cale szcęście,bo urodziłam prawie 4 tyg.przed czasem.Nigdy nie wiadomo co się wydarzy.

Gość mamuśka...
osobiście polecam produkty Neonato bardzo fajne rzeczy mają komody kąpielowe i wanienki, fotele bujane do karmienia i wózki też są, kojce jak moja córeczka była mała to kupowałam tylko z tej firmy i byłam bardzo zadowolona :)

Gość pierwszy najlepsz
ikslandery wybierają babki dla szpanu

Termin mam na koniec grudnia. Poczytałam opinię w necie i faktycznie X lander ma chyba najlepsze, ale ogólnie to bardzo popularny wózek. tako ma na pewno bogatsza kolorystyke

Gość mama sama w domu...
pierwszy wózek najbardziej mi się podoba

Gość ale tako jumper
to gorsza i starsza wersja taco vulcan czy jakos tak, dlatego jak ktos chce jumpera to niech wybiera ten vulcan (nie pamietam dobrze nazwy )