Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jadem kipiąca

Który z tych wózków? Muszę zamówić jak najszybciej! Pomóżcie drogie mamy!

Polecane posty

a patrzyłaś na jedo fyn 4 ds? Moje 2 koleżanki zamieniły x-landery na jedo a było ich stać na kupno nawet najlepszego wózka. Wózki jedo sa przede wszytskim wygodne dla dziecka!!!!!

Gość podoba mi sie
ja mam xlandera xa i nie zamienilabym na inny naprawde fajny jest

Gość Prrrrrrrrrrr
CONECO - zdecydowanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość podoba mi sie
kwestia wlasnie co dla kogo wygodne....ja ogladalam jedo i nie kupilabym na pewno tak mi nie pasowaly ano wygladowo ani do prowadzenia....wybrac sie polecam do sklepu i wszystkimi pojeźzic poskladac do spacerówki i do gondolki, wtedy wybrac dopiero

Gość sprawdź najpierw...
czy spacerówka w x landerze rozkłada się na płasko. Bo może sie tak zdarzyć że dziecko nie będzie chciało długo w gondoli jeździć. A dwa to mam tako jumper fx iśrednio jestem zadowolona. Prowadzi się świetnie ale jak chcesz skorzystać z koszyka to jest problem bo cęzko sie do niego wkłada większe przedmioty. Przestrzeń mięszy wózkiem a koszem jest mała. Ale np. rozzkłada sie na płasko i to byłodla mnie zbawienie bo gondola jest krótka a mój syn urodził się duży jak na noworodka (nie wiem po kim ja mam 158 :) )

Gość anka32765
mam tako. jak chcesz to pytaj o co chcesz. ja polecam.

Teraz wyczytałam, że gondola X Landera ma 73 cm długości Tako Jumper 75 cm A Coneco nie mogę znaleźć Także i Tako Jumper i X Lander mają małe gondole, a ja gondoli będę używać zimą i wiosną, więc dziecko będzie w kombinezonie:-( Teraz faktycznie myślę o tym Jedo, bo gondola ma 80 cm dł ale nie podoba mi się wersja spacerowa tego wózka i małe kółka z przodu: http://allegro.pl/2w1-jedo-fyn-4ds-okrycie-torba-folia-gratisy-i1344847589.html

Gość oczywiście**
a wiesz o tym że 75 cm Ci wystarczy?? jak dziecko nie będzie sie mieściło możesz spokojnie dac je do spacerówki, praktycznie wszystkie spacerówki rozkładają sie na płasko więc nie ma specjalnej różnicy pomiędzy spacerówką a gondolą. Jak bedziesz kupować wózek 3 w 1 zwróć uwagę na siedzisko w spacerówce czy ma taki wkład kubełkowy, jeżeli nie to nie kupuj bo szlak Cię trafi jak dziecko będzie na tym siedzieć.

Gość jajajajaaaaaaaaaaaa
Najlepiej kupic duża gondolę,na zime w sama raz,poniewaz ma duże kółka(mówie o tych wózkach które sie bujaja), nawet za 300-400 zl kupisz nowy na necie.A na wiosne lepsza spacerówke.X lander ma moja siostra ale nie polecam,jak dziecko jest juz na tyle duze ze siedzi,nie miesci sie w wózku-chodzi o wkadke, której sie nie wyciąga,takie "korytko", widoczne zreszta na zdjęciu.Gondola jest dosc mała.Siostra ma ten, ktorego zdjecie dałas.Poza tym, wciaz sie cos pruje, np.budka,torba itp i go reklamuje

Gość za duzo teggo
x landera pcha co druga mama na ulicy

może i pacha co druga mama ale to dowód, że te wózki są lubiane, poza tym po wykorzystaniu można je odsprzedać na nextway.pl, więc część kosztów się zwraca.