Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imprezkaimpra

Co sądzicie o takiej sukience na sylwestra?

Polecane posty

Gość ziiiiiryyyytowaaaaannnnnnaaaaa
Zalezy gdzie sie wybierasz.. na prywatke jak najbardziej ok, ale na sale wydaje mi się jest zbyt mało szałowa

Gość nbinhlo
mi sie podoba :) a jesli choci o to czy pasuje, czy nie to to zalezy gdzie idziesz

Gość imprezkaimpra
do klubu, nie lubie tych brokatowych świecących kreacji :/

Gość nbinhlo
now lasnie na domowke to tak nie bardzo moim zdaniem pasuje :) bardziej wlasnie na cos wiekszego , na prywatke chodzi sie inaczej ubranym tak abrdziej na luzie

Mam, polecam, świetnie się układa, robi wrażenie. I oryginalna, nie to, co mieniące się satynowe bombki itp.

Gość anikaaaaa
dokładnie, zelezy gdzie:) oglnie nie jest zła a le ma to d siebie ze nie wszedzie pasuje...ja bym ja założyła np. na jakies dicho:) bo na bal sylwestrowy na sale to zbyt ekstarwagancka...

Gość imprezkaimpra
hakuna a powiedz mi jak sie zachowuje po praniu? gniecie sie bardzo?

Gość imprezkaimpra
Ohydna jędza sukienka jest na ramie wiec watpie zeby "zjezdzala" poza tym nie mam nadgabarytów ;)

Gość imprezkaimpra
hakuna o tak, ta tez jest swietna, piękna :)

Gość imprezkaimpra
aha i jeszcze pytanie, ta sukienka jest bardzo krotka czy taka jeszcze w miare "przyzwoita", na zdjeciach wyglada na midi i sama nie wiem

Gość imprezkaimpra
hakuna bardzo ladna jest ale ja nie lubie sukienek bez jakichkolwiek ramiaczek-przykre doswiadczenie z przeszlości :(

A ja polecam asos.com, zawsze tam zaglądam, gdy potrzebuję czegoś na daną okazję, a potem szukam tego na allegro.

A co sądzisz o tej: http://www.asos.com/Rare/Rare-One-Shoulder-Ruffle-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1410310&cid=8799&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=-1&clr=Red bądź tej: http://www.asos.com/Asos/Asos-One-Shoulder-Drape-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1357525&cid=8799&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=-1&clr=Red ? Ja ubóstwiam prostotę, najlepiej w kolorze czarnym, czerwonym, bądź cielistym. Do każdej z nich dodałabym cieliste szpilki (marzeniem są te od Louboutina: http://www.christianlouboutinlondon.com/images/Christian_Louboutin_Hidden-Pump_Platform.jpg ), jakąś bransoletę, ewentualnie kolczyki. W tych sukienkach nie można wyglądać źle. Nawet jeśli kupisz swoją propozycję, będziesz zachwycona.

Gość dwa i pół
ja też mam z asosa ale iiny model, naprawde polecam, moja jest bez ramiączek a trzyma sie super

Autorko, ta kremowa z czarną talią średnio mi się podoba, wolę wariant pierwszy. BP nie lubię, jakościowo słabizna moim zdaniem, a towar rzeczywisty znacznie odbiega od prezentowanego w katalogu. Taka ciekawostka jeszcze: Ola z Tap madl ostatnio miała tę na jakiejś fecie http://www.asos.com/Asos/Asos-Beaded-Collar-Belted-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1339664&cid=8799&sh=0&pge=5&pgesize=20&sort=-1&clr=Black

Gość imprezkaimpra
hakuna te czerwone tez sa super,ja wlasciwie niedawno odkrylam te firme, wiekszosc ich sukienek jest wlasnie w moim guscie, co do BoxPrix to niestety ale kilka razy "nadzialam sie" na slabe jakosciowo ciuchy i nigdy wiecej nic tam nie kupie, poza tym te rozmiary jakieś dziwne mają

Gość imprezkaimpra
a wlasnie, jak to jest w rozmiarami z asos, ja nosze rozmiar sukienek 38 moge spokojnie zamawiac ten rozmiar?

Gość laiczka maliczka
hakuna -> o jezuu dzięęęki!!! ta sukienka olki z tap madl zajebiscie mi sie podobala i chcialam isc do krawcowej szyc taka! jest idealna, kupuje! :D yeah, dzieki!! :D:D:D:D jest cudna

Poproś o dokładne wymiary sukienki, ja napisałam chyba ze 3 maile, nim się zdecydowałam. Noszę 34-36, wcisnęłam się w 6, dla 38 odpowiednikiem jest chyba 10UK, ale dopytaj.

Cała przyjemność po mojej stronie ;) Poleciłabym Ci pochodzić po sklepach, ostatnio widziałam sweterek z identycznym kołnierzykiem, więc może i sukienki się pojawią.