Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziiiiiryyyytowaaaaannnnnnaaaaa

Cięzarówki jak spędzacie sylwestra??

Polecane posty

Gość sylwestrowka:)
jak dobrze pojdzie to bedziemy juz we 4 albo sylwestra spedze na porodowce rodzac i popijajac miedzy skorczami pikolo ;))) z usg termin na 1 stycznia z om na 28 grudnia a moze bedzie tak ze w domku:)jeszcze jako CIEZAROWKA:))))))))))))))) POZDRAWIAM

no to niezbyt ciekawie :o mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze u Ciebie :) a pytam bo przed ciazą mialam problemy z cisieniem a teraz tfu tfu odstawilam leki i nie mam skokow ani wysokiego cisnienia ale jestem czujna i bardzo sie boje :o moj gin tez kazal mi w razie czego od razu do innego szpitala jechac tam gdzie dziecko uratują ... Jeju oby jakos do 36 tyg wytrwac czego Tobie i sobie zycze :) tez mam termin na luty :)

wiesz co, ja sie szczerze przyznam, że jak juz minął 30 to moge rodzic. tam gdzie bede juz dziecko spokojnie odratują. chociaz oczywiscie wolałabym żeby wytrzymalo jak najdłuzej, najlepiej do terminu - mialybyśmy urodziny tego samego dnia :D ale jak ma być bezpieczniej to niech tną już. wolę to i inkubator w szpitalu niz w domu wieczny strach i ryzyko że nie zdążymy albo z nią albo ze mną. dzieki za życzenia :) dbaj o siebie, a wlasciwie o was! :)