Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna studentka123

nie wiem co robić ze studiami.

Polecane posty

Mam poważny problem. Mianowicie studiuję dziennie w innym mieście i miałam wypadek. Jestem połamana i nie mogę osobiście pojechać pokazać profesorom zwolnień. Poprosiłam kolegę by je zaniósł ale ciągle nie ma czasu: albo nie odbiera ode mnie telefonów albo mówi, że pójdzie i nie idzie. Minęły już 3 tyg. a on ich nie zanosi. Sama pojechać nie mogę. Zwłaszcza na tyle dni. Nie wiem co zrobić. Boję się, że mnie skreślą ze studiów. Studia mam dość daleko od domu bo około 130 km. Nikt mi nie chce pomóc ze znajomych. Dziekanat nie chciał przyjąć zwolnień bo mam je zanieść profesorom. Jestem już na zwolnieniu zaraz 1,5 miesiąca.

A ktoś z rodziny nie może się tym zająć? Wziąc te zwolnienia i zawiesc gdzie trzeba?

Gość a jaaaaaa
a zadzwonić nie mozna? Poczta jeszcze istnieje. Tak mi się wydaje. A rodzice???? Gdzie sa. Niech zawiozą przecież chyba mieszkasz z nimi.

Nie mam po co dzwonić bo byłam ze zwolnieniami ale to nic nie dało bo mi w dziekanacie ich nie przyjęli. Co do rodziców to są za granicą więc na pewno mnie nie zawiozą. Nie ma mnie kto zawieść, a w pociągu nie dam rady ani w samochodzie jechać 3 godzin bo mam od tego wypadku mdłosci i ledwo cudem wtedy dojechałam.

Gość e-mail do profesora
teraz kazdy ma adres e-mail... zeskanuj te zwolniania i wyslij im e-mail, powiedz jaka jest sytuacja i, ze jak bedziesz juz na nogach to im przywieziesz oryginaly. daj liste profesorow i uniwerek to ci ich wyszukam, mam praktyke ;-)

Dziękuję za rady. Mogę wysłać maila do dziekana, co zrobię zaraz. Uff :)