Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o ofe

Pytanie o OFE myslicie ze warto patrzec na ta tabelke??

Polecane posty

Gość pytanie o ofe
up

ja w sprawach finansowych kieruję się intuicją jeszcze nigdy mnie nie zawiodła :)

Gość pytanie o ofe
up

>> ja w sprawach finansowych kieruję się intuicją :D:D najlepszy dowcip jaki usłyszałem dzisiaj :D Na matematyce w szkole też kierowałaś się intuicją?

Gość mogę kliknąć
Generali sobie całkiem dobrze radzi, już długo utrzymuje się w pierwszej trójce. Zobacz jeszcze jakie ma aktywa w porównaniu do innych, nie tylko stopę zwrotu.

>>Zobacz jeszcze jakie ma aktywa w porównaniu do innych, :o a co to ma do rzeczy?? Wszystkie OFE mają ograniczenia ustawowe co do Benchmarku, więc 3 letni okres podany do stopy zwrotu jest za krótki do rzetelnej oceny funduszu.

Gość mogę kliknąć
a ma, bo ten co ma duże aktywa nie zginie, a inne co mają małe mogą paść na pyski i inne je przejmą

słyszałaś kiedykolwiek o bankructwie towarzystwa emerytalnego, gdziekolwiek na swiecie? :o

Gość fojfiorenvujebnvjfbnvhrea
Pracowałam w jednym z OFE i powiem jedno nie warto wogole brac tych tabelek pod uwage... Chociaz popieram poprzednika wg mnie Generali najlepsze mimo ze pracowalam dla innego funduszu.... Pozdrawiam

Gość mogę kliknąć
wiem o tym, ale ten fundusz co ma większe aktywa zawsze lepiej sobie będzie radził i będzie na górze, niż ten co ma małe.