Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia340

Błąd testu czy tabletki ?

Polecane posty

Gość julia340

może to dość nietypowe pytanie, ale nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi , a trochę martwi mnie sytuacja. 5 grudnia powinnam dostać miesiączkę, ale nie dostałam martwiłam się ze to może być ciąża, ponieważ nie miałam żadnych objawów, bólu w dole brzucha, ani nabrzmiałych piersi. dwa dni po spodziewanej miesiączce kupiłam test ciążowy, wyszedł negatywnie i tego samego dnia miałam lekkie bóle w okolicach jajników, ale miesiączki jak nie było tak nie ma. zastanawiam się czy okres może się spóźnić przez antybiotyki jakie brałam tj, Ceroxim przez tydzień, a teraz mam jeszcze kurację Furaginum . więc moje pytanie brzmi : czy te leki mogą opóźnić miesiączkę, czy jednak test ciążowy mógł się pomylić? proszę o odpowiedzi

Gość podczas akcji odbijania
tak, na pewno antybiotyk może opóźnić miesiączkę. A jak bardzo niedowierzasz testowi to idź do punktu pobierania krwi i zrób test z krwi. Będziesz miała 100% odpowiedź

Gość julia340
a jak długo może się opóźniać ta miesiączka ? bo jeżeli kolejny test ma wyjść negatywnie to tylko pieniądze wyrzucone w błoto :(

Gość zobacz sama co ty wypisujesz!!
hmm nikt nie jest jasnowidzem, aby przepowiedzieć dzień i godzinę :)