Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butoniara

gdzie kupic nieprzemakajce damskie buty?

Polecane posty

Gość butoniara

kurde nie wiem co z tymi burami, z 15 lat temu jakos nie przemakaly i byly cieple, a teraz kupujesz i tak naprawde nie wiesz co. najlepsze jest to ze cena wcale nie jest tutaj wskaznikiem jakosci. raz kupilam buty za 70 zl w footware byly super, pozniej kupilam skorzane za 360 zl- juz pierwszej zimy przemakaly, odksztalcily sie i byly sliskie- oczywiscie nic z tych rzeczy nie podlega reklamacji. pozniej musialam kupic szybko buty na plaskim obcasie- kupilam na targu za 80zl cholera wie z czego i przechodzilam w nich 2 lata. Gdzie kupujecie buty? oczywiscie te niezawodne, w ktorych jest cieplo i sucho a nie takie byle do samochodu przeleciec. Rylko? poradzcie bo nudzi mi sie juz wylewanie wody w butow...

Gość butoniara
no wlasnie doszlam do takiego wniosku ale liczylam ze moze ktos jednak znalazl takie obuwie ;)

Nie ma? :o nie załamujcie mnie, właśnie szukam 3ciej pary na tę zimę. Juz adidasy mniej przemakają i się nie rozklejają tak prędko:O

Gość butoniara
loj w zyciu nie zloze gumiakow... dla mnie jest to modowa pomylka. chyba juz predzej bym sie sklaniala do jakis ztuningowanych sofixow z przed lat.. tylko zalozcie sofixy do plaszcza...

prawie codziennie wracałam z pracy mając przemoczone buty,wszystkie ze skóry. Kupiłam sobie kalosze z ocieplaną wyciąganą wkładką i mam suchą stopę

Gość butoniara
loj w zyciu nie zloze gumiakow... dla mnie jest to modowa pomylka. chyba juz predzej bym sie sklaniala do jakis ztuningowanych sofixow z przed lat.. tylko zalozcie sofixy do plaszcza...

Ja sobie teraz kupilam buty w sizeer'ze takie cos w podobie traperków czy butów trekkingowych.. Dla mnie bomba, maja taki kozuszek przy kostce, nie przemajakaja, a na dodatek są bardxzo wygodne. Polecam

Gość butoniara
trekkingowe kupilam chlopakowi, skorzane z membrana z goretexu- jeszcze nie nosil ale mysle ze beda ok. sama tez myslalam o czyms takim ale nie moge spotkac, w zwyklych obuwniczych sa tylko kozaki i polbuty, a w sportowych kroluja meskie- damskich sniegowcow lub trekkingowych ytrafic nie moge. gdzie kupilas?

Gość Rum-cajs
polecam filcaki , fantastycznie się będziecie prezentowały w leginsach :)

Gość moze na allegro
paula skad jestes?>

Gość taka sobie ja///
a to jak z łodzi to już nic/// sory

Gość zsrgsdrf
o, ja też jestem z Łodzi. :) Mogłabyś powiedzieć gdzie konkretnie kupiłaś te buty? :)

Gość taka sobie ja///
myslałam ze to kto inny, znajoma laska tez mowilismy na nia paola i paula i twoj opis zobaczyłam i od razu ona mi do głowy przyszła

w manufakturze w sizeerze, pisze po raz kolejny nazwę tego sklepu yyhhhh... Manufaktura Karskirgo 5, a sklep sizeer znajduje się zaraz obok schodów ruchomych przy tym całym żarciu, mconaldach,kfc itp...

Gość zsrgsdrf
aha, dziękuję. :) oj, nie chodziło mi o nazwę sklepu, tylko gdzie konkretnie jest, więc się nie złość. :)

Nie złoszcze się, ja sie nie denerwuje latwo :) No podejdz sobie do manu, albo jeszcze duuuuzo butów jest na dole w go sporcie, wywalili tego sporo, wiec tez sobie zajrzyj,moze cos dla siebie wybierzesz. aaa no i nike ten sklep ma fajne traperki takie zolte, mialam sobie je wziac ale jednak wzielam takie timberlanda brazowo zolte i jestem zadowolona

Gość no ja kupuję takie na
koturnie, grubej podeszwie. I jest ok, mam suche nogi:)

Gość 7894589039034934
ja kupilam klasyczne oficerki w botim;p i powiem ci ze rewelacja;] 2 rok oram je w sniegu i nic:p impregune woskiem i jak złoto ani nie ciekna ani ta skora sie tak nie powygnitala na podbiciu:;p fajnie fanjnie 220zł zpalacilam .

Gość annnnnnn
glany najlepsze :)

Gość zsrgsdrf
ok, dziękuję za rady. :)

to fajnie, ja sobie kupilam takie chyba bardziej na jesien tez ale to juz wczesniej taki ena obcasie jakby z kokardka, sliczne te buty ponad stówe zapłacilam w boot square, i mi przemakaja, ale te się nie nadaja w ogole na zime, chyba ze jak bedzie sucho... ale z tych traperków jestem zadowolona, to są chyba najdrozsze buty w moim zyciu bo zaplacilam za nie 300 zeta, ale mam 2 lata gwarancje, gruba podeszwe.. no fajne sa :P