Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulaaaaa10010

mam wziasc slub jestem w ciazy chlopak mnie nie szanuje BOJE SIE co zrobic

Polecane posty

Gość madziulaaaaa10010
Powiedział mi że jestem głupia i że bede tego załować :(( boje sie tego wszystkiego rozstania i tak dalej :( jezuuuuu :( Nigdy sobie nie wybacze ,ze ojcem mojego dziecka jest On .

no to masz czarna na białym ze na tobie mu nie zależy a dziecka nie jest wstanie tobie odebrać... nie ma pracy legalnej wiec za co będzie utrzymywał dziecko... co do płatności na dziecko tez nie będziesz miała problemu, a jesteś młodziutka wiec życie z czasem sobie ułożysz

Gość suukaawredna
bardzo Ci współczuję ale to dobrze, że teraz to do Ciebie dotarło. Lepiej żeby dziecko nie słyszało kłótni później i wychowywało się nawet bez ojca ale było kochane. mój tato zmarł jak miałam 3 latka ale nie pamiętam go i jakos mi go nie brakowało nigdy. Także nie martw się i nie bądź z nim na siłę.

Gość wyimaginowana33333
Dziewczyno uciekaj,a kasę będzie płacił jeśli nie od to jego rodzice albo fundusz alimentacyjny,dziecka Ci nie weżmie bo w Polsce takie rzeczy nie przechodzą.jEŚLI Z NIM ZOSTANIESZ BĘDZIESZ LANA,ZDRADZANA I WYZYWANA I WASZE DZIECKO BĘDZIE NA TO PATRZYŁO

Gość madziulaaaaa10010
Moja mama za miast mnie popierac mówi ze mam znim byc, ze wiedzialam w co sie pcham ,ze co bede robila , wychowywała dziecko i do prracy??zebym sobie nawet nie zartowała :(( mam dosc zycia

Gość suukaawredna
cholera by to skasowało mój post współczuje Ci bardzo ale lepiej że teraz to wyszło

Gość suukaawredna
pewnie mama sie stydzi ze będziesz panną z dzieckiem

Gość madziulaaaaa10010
on jest taki pewny siebie :( boje sie , jestem młoda , z dzieckiem.Ku**a gdzie ja miałam rozum .@@@@

Gość madziulaaaaa10010
suuuukawreeeedna - pewnie sie tego boi .mama mnie straszy mowi ze bede panna z dzieckiem ze taka dziadówe z siebie zrobiłam

Gość suukaawredna
nie daj się! wszystko się ułoży jakoś. A jeśli po ślubie on zacznie Cię bić to mamusia Ci nie pomoże. Będzie się znęcał fizycznie i psychicznie i cały czas brał na litość, na dziecko. a ty będziesz zależna od niego i jego kasy. lub zaraz zrobi Ci drugie i wtedy ani tyle.

Gość lilann86
Dziewczyno,jestem za granicą jestem oewna ,że ma inna dziewczynę tutaj tak jest i nie sądzę żeby mieszkał razem z Toba on posmakował i będzie robil wszystko żeby tu wrócić .Powie Tobie że dla pieniędzy . Nigdy samego mojego faceta nie puszcze za granice wiem i widze co sie tutaj dzieje również z żonatymi.Bardzo przykre ale prawdziwe. Dobrze sie zastanow mowie to co wiem.Będzie gorzej nie lepiej.Ale życzę Tobie milości

Gość dziewczynoooo!!!!!!
UCIEKAJ. PRZECHODZE TO SAMO! UCIEKAJ TO SIE ZLE SKONCZYC MOZE DLA CIEBIE, DLA DZIECKA!!!!!! UCIEKAJ JESLI TYLKO MOZESZ. a na pewno nie bierz slubu. wyobraz go sobie za 20 lat. Co zrobisz jak bedzie taki sam jak ten wujek. Wytrzymasz? Chcesz miec dziecko ktore bedzie to widziało? Ja odpowiem za Ciebie NIE chcesz. I nie ufaj slowom i czulosciom... To sa kłamstwa. I nawet najwiekszy zal, nawet szczery nie zmieni go - ja nie wierze w takie przemiany. I pamietaj, mnie trzymaly czulosci i seks. NIE WARTO.

Gość madziulaaaaa10010
Nie bedzie mnie bral na litość.On powiedział , że łaski mu nie robie ze z nim jestem i droga wolna.

Gość Liza@22
Żal mi cię ,już na starcie przegrałaś,skończysz w domu samotnej matki,albo w ośrodku dla ofiar przemocy .Przegrałaś życie

Gość dziewczynoooo!!!!!!
MADZIULA MI TEZ TAK MOWIL. I CO? I NIE WYTRZYMALAM Z PAJACEM I ODESZLAM. A ON NACHODZIL MNIE PRZEZ 3 MIESIACE. 3 MIESIACE DZIEN W DZIEN PRZEPRASZAM-KOCHAM-TO SPIERDALAJ SUKO-PRZEPRASZAM-KOCHAM-SPIERDALAJ TY KURWO-PRZEPRASZAM ITD. NIE PODDALAM SIE. NIE ZALUJE.

Gość suukaawredna
a dupa nic nie przegrała!!! wszystko się ułozy. może wyjechac , założyć z kims innym rodzine, znaleźć pracę, całe życie przed nią. nie musi być zależna od jakiegoś buraka. Co to za stwierdzenie droga wolna, jeśli on nie będzie miał na alimenty to jego rodzice będą płacili.

Gość madziulaaaaa10010
Liza@22 - z domu mnie nie wyrzucą to napewno ale przegrane życie to mam .

Gość divaaaa
dziewczyno juz sam fakt ze tak powiedzial pokazuje ze nie zalezy mu na Tobie ;/ wiem ze trudno jest sie rozstac ale pomysl o swoi dziecku i najlepiej porozmawiaj z mamao wszytkim, powiedz jej co rzechodzisz i jak sie czujesz, pwied ze popelnilas blad i w ogole..moja matka by mi pomogla, sztuka jest przyznac sie do bled ale to wcale nie jest takie trudne..

Gość madziulaaaaa10010
suukaawredna - dziękuje Ci bardzo .ale ciężko mi będzie,on powiedzial ze bedzie walczyl o dziecko a mnie zniszczy:((

Gość dziewczynoooo!!!!!!
tez to slyszalam. nic nie zrobi. nic nie moze zrobic. odwagi i sily zycze. i wiary... ZROB TO DLA SWOJEGO DZIECKA.

Gość suukaawredna
no to faktycznie dupek z niego i cham. Myślę że nic nie wywalczy, bo skoro jest tam nielegalnie to nie ma dochodów. I to już jest odpowiedź na zadane pytanie: bo skoro chce Ci odebrać dziecko to nie może Cię kochac, bo nie chce dla Ciebie jak najlepiej. Poza indywidualnie stwierdzonymi przypadkami, zazwyczaj dziecku jest najlepiej przy matce i on to powinien uszanować. i toże nie chcesz z nim być. A z dzieckiem powinien się dobrowolnie spotykac, byc przy nim, rozpieszczać, bo taka mała istotka to cud i nie może być karta przetargową.

Gość suukaawredna
a co do MOJEGO postu to mąz dalej na kanapie przed telewizorem. Ale wciąż trwa akcja "podlizywanie". Dziecku łóżko rozebrał he he

ja ci powiem tak:odpusc sobie narazie chociaz ten slub,nie ma sensu,bo taka osoba to tylko utwierdzi sie w przekonaniu,ze mimo wszystko i tak z nim bedziesz.wiesz jak bedzie wygladalo twoje zycie?najpierw slowa,apozniej czyny,pozniej cie zacznie lac,chcesz zeby twoje dziecko wychowywalo sie w takiej patologi?zeby bylo,nerwowe,zastraszone?wiesz czym to sie skonczy?chodzeniem od psychologo do psychologa.a co do twojej mamy,nie obrazajac jej oczywiscie,ale nie moge sie nadziwic,ze mowi ci,ze powinnas sie z nim zwiazac,skoro jestes w ciazy,czy ona nie zdaje sobie sparawy w jakie gowno cie pcha.jako matka powinna ci wybic stanowczo z glowy ten zwiazek,a dziecko sobie wychowasz sama,niejedna kobieta jest w takiej sytuacji i jakos sobie radzi,tobie tez sie uda.glowa do gory!!!

Gość Magda88896
ratuj własne dziecko autorko!!!! czy ty masz jakieś pojęcie CO CZUJE MAŁE DZIECKO gdy widzi jak jego rodzice robią burdy i awantury w domu??? Twój facet po ślubie będzie świnią, będzie was traktował jak gówno i na pewno podniesie rękę na małe dziecko! czy ty wiesz co to znaczy?!?!?!?!? Zabijecie w tym dziecku to co najcenniejsze - zdolność do bezwarunkowej miłości, wrodzony optymizm oraz wiarę w dobro. Chcesz żeby z tego dziecka wyrósł znerwicowany, zalękniony i nieszczęśliwy dorosły człowiek??? Wiem co pisze bo ja jestem takim dzieckiem:O

Gość Magda88896
nie słuchaj tych głupot co pierdoli twoja matka! ona powinna cię wspierać niż pchać w jakieś gówno!!!

Gość Magda88896
najchętniej bym zagazowała ludzi którzy fundują piekło małemu dziecku już na starcie :O oni nie mają prawa żyć, tylko niszczą!!!

Gość madziulaaaaa10010
i co ja mam teraz robić ?:( on mi ani grosza nie da dobrowolnie , nic , on sie cieszy ,że koniec :(

Gość madziulaaaaa10010
pierwszy raz sie spotykam z takim człowiekiem . jego nic nie wzrusza , nic :( nawet jego wlasne dziecko :(

Gość suukaawredna
może specjalnie tak robi żeby Cie przetrzyma. Niemoyliwe ebz pryestao mu tak szybko zalezec na Tobie. chzba ze faktyczznie cie nie kocha boze jak zamienic na klawiaturze y z z bo odwrotnie pisze