Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tato, kupa

PO CO W "JAKA TO MELODIA" TA CAŁA OPRAWA.......

Polecane posty

Gość tato, kupa
ale że niby gdzie żydzi? w jakiej to melodii? no nie kumam :D

Gość antyyyfanka
JAKA TO MELODIA??? Nie cierpię tego programu!!! Działa on na mnie jak przysłowiowa płachta na byka.

Gość tato, kupa
niek mi nie każe go oglądać, za to sąsiadka codziennie przypomina mi o jego istnienu, nastawiając na cały regulator

Gość Edmunt Pipa
to jest sposób promoncji polaczkowej śpiewogry i prawdziwej zachodniej i amerykańskiej muzyki rozrywkowej

Gość tato, kupa
moja babcia też to ogląda i nie moze przegapić! :D

Gość tato, kupa
bywa i tak, że przedrzeźniamy sie kto glosniej wlacza, z tym, że ona jest przygłuchawa własnie

Gość rebe josel pinchas
o mamełe! a Gershwin to był Żyd? a znał różni melodie? znał! i ja się pytam kto tu jest zły człowiek? :O

wiecie ten program by moze tak nie wkurrrwial jakby byl jeden raz w tygodniu i ci co go ogladaja nie nastawiali wtedy tv tak glosno jak sasiadka osoby o nicku tato, kupa

Gość tato, kupa
jest przede wszystkim sztuczny i jak dla mnie bezsensowny. te wszystkie tance i wykonania tych piosenkarzy są takie mdlaste, że sie sluchac nie da!

Gość tato, kupa
no i wlasnie to jest najsmieszniejsze , niby tance i przyspiewki nie sa zalozeniem programu a jednak tego jest najwiecej.

Gość gość
obecnie to szmira, piosenki mało znane, brzydkie, sztuczność publiczności, pleyback totalny, żenada. A co do tańca????????? gdzie te piękne układy taneczne? - wymachiwanie rekami, rozkraczanie się, brak dostosowania do rytmu brak w nich urody i gracji /seksu/, są nieprzyjemne dla oka, a ubiory tancerzy i tancerek to jakieś szmaty. ...zastanów się zanim powiesz że jestem staroświecki, coś co piękne, jest zawsze ładne -klasyka.