Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna2121

Miłość sprzed lat

Polecane posty

Gowno wiesz! Tyle ci moge powiedziec na ten temat. I co z tego ze jestes atrakcyjniejsza? A niby dla kogo? Moze tylko ty tak uwazasz??? Podejzewam ze gdybys byla taka swietna partia, do tego zgrabna i powabna i na tym by mu zalezalo to by byl z Toba a nie z nia. Najwidoczniej atrakcyjna jestes tylko dla siebie.

Gość Justyna2121
Czyli lepiej jak strace młodość , miłość życia dla tego ,że on już ma żone. Też mam prawo do szczęscia.

A dotrze do ciebie wreszcie ze to TYLKO i wylacznie TWOJA milosc a ON ma to gdzies, bo ma rodzine i ona jest dla niego pelnia szczesci i milosci a nie kolezanka ze szkolnej lawki?

Gość Justyna2121
Ale tego czy on ma mnie gdzieś nie wiemy. Może odżyje to ,,coś'' u niego.

Gość Feather
Zachowujesz sie jak rozpieszczony bachor: 'Ja chce i koniec i nic innego mnie nie obchodzi'. Skoro nie jestescie razem to tak musiało byc, gdybyś byla kims znaczącym w jego zyciu, gdyby chcial z Toba byc to by sie do Ciebie zwrócił, ale on Cie nie chcial i nie chce, bo kocha swoją rodzinę. To nie jest tak, ze jest nam przeznaczona jedna osoba, jest tylu facetów których mozesz pokochać równie mocno, choć w siłę twoich uczuć śmiem wątpić, bo kochasz tylko swoje wyobrażenie o nim. Skoro ze soba zerwaliście to nie bylo tak do konca słodko między wami, mowisz ze minęło kilkanaście lat, po takim czasie juz sie nie pamięta jak bylo na prawde i idealizuje sie druga osobę. Prawdziwa miłość jest wtedy gdy minie ten szał który nazywasz miłością i bedzie sie uwielbiało swojego partnera na co dzien ze wszystkimi jego wadami i różnymi zachowaniami. Mam nadzieje ze on jest na tyle inteligentny zeby nie leciec na tak ograniczoną kobietę jak Ty. Tez bylam w takiej sytuacji, wydawało mi sie ze nie moge zyc bez tego chłopaka, ale on wybrał inna, z która ma dziecko, dla mnie bylo to naturalne, ze nie moge sie o niego wiecej starać, jakos to przebolalam i zakochałam sie tym razem szczęśliwie. Wracając do Ciebie, nic na świecie nie jest warte rozbijania czyjejś rodziny, nie da sie opisać bolu, który sie czuje gdy jedno z rodziców odchodzi sobie z kims obcym:( wierz mi, ze to o wiele większy ból niz Ty myslisz ze czujesz i bez dobrej pomocy to nigdy nie przechodzi, wiec nie wyrządzaj nikomu takiej krzywdy!

Gość Justyna2121
Gdybym miało go ,byłabym najszczęśliwszą kobietą na ziemi . Poza tym o miłość czasami trzeba powalczyć.Nie sądzisz ?

Gość TY głupia
su_ko ciekawe czy byłoby ci miło gdyby Tobie jakaś szmata wpierdalała sie w małżeństwo ktoś ma rodzinę ale dla takich szmat to nie jest ważne bo nie potrafią czegoś zrozumieć! Dziwka z ciebie i tyle w tym temacie...

Gość ale o co chodzi....
jak czytam takie teksty dorosłych ludzi to aż mi się rzygać chce że takie kretynki chodzą po ziemi nie ważne jest nic żadna wartości to że on ma żonę dzieci że są szczęśliwi trzeba sie wpieprzyć na siłę i rozwalić to... Idź się leczyć cipa cię swędzi za żonatymi facetami mało to po ziemi chodzi wolnych facetów to się tłumaczy starą miłością że z innym nie będzie szczęśliwa głupie tłumaczenie gówniary....

Gość Justyna2121
Przecież nie zakazałabym mu spotkań z dziećmi. I powtarzam , wiem to ,że ze mną byłby mu lepiej , ja dałabym mu wszystko.

przy calym szacunku do ciebie, smiem watpic, ze w wieku 31 lat wydoroslals i jestem przekonana ze nawet na ciebie nie spojrzy... bo i nie ma na co!

Autorka przejawia syndrom psa ogrodnika, więc bez kija nie podchodź. To tak po pierwsze. Po drugie: Ty może i tęskniłaś, on jak widać nie. Dla Ciebie może to i miłość (choć nawet sama pewnie w to nie wierzysz), dla niego zapewne nie. On już wybrał i im prędzej się o tym przekonasz, tym łatwiej będzie Ci zachować resztki godności. Choć, jak sądzę, temat nadmuchany, i Ty w myślach rozwaliłaś całą jego rodzinę, pewnie urodziłaś mu już z tuzin dzieci, a on nawet nie wzdrygnie się na Twój widok :P🖐️

Gość no dobrze ale
skąd masz tą niezbitą pewność że z Tobą byłoby mu lepiej, dlaczego jesteś o tym przekonana?

Gość no dobrze ale
co masz na myśli mówiąc że dałabyś mu wszystko?

Gość Justyna2121
Czuje to , zrobiłabym i dałabym mu wszystko , byłambym dla niego zawsze. Nigdy nie broniłabym mu kontaktów z dziećmi. Skąd wiecie , że nie będzie mnie chciał ?

Gość ale o co chodzi....
w marzeniach tak sobie wyobraża ..... ahahhahahaha

Gość ale o co chodzi....
bo jesteś pustakiem....

Gość no dobrze ale
no ale co to znaczy "wszystko" i co to znaczy "lepiej"? dlaczego uważasz że żona mu tego nie daje?

Gość Justyna2121
A ja myśle ,że kiedy mnie zobaczy , porozmiwiamy ze sobą to wówczas wszystko jest możliwe.

Justynka, puknij sie w czolko idiotko!!! Pozyj obie jeszcze w tej slodkiej nieswiadomosci i blogostanie do 1-go stycznia a potem zejdz na ziemie:D

Gość Justyna2121
Akurat nie , bo jutro zagadam go na facebooku , powiem ,że będziemy razem pracować ,i może spotkalibyśmy się w weekend ,żeby opowiedział mi jak tam jest. Tak to sobie wymyśliłam. To będzie 1 krok.

Gość no dobrze ale
dlaczego uważasz że jesteś lepsza od jego żony? co masz czego ona nie ma?

Gość Cornelias time
Egoistka i do tego idiotka... i tyle!

no to switnie, milej zabawy. szybciej cie kopnie w doope, szybciej staniesz twardo na ziemi.

Gość Wroclovianka
gdybym wiedziała z jakiego jesteś miasta to na facebooku ostrzegłabym każdego faceta przed Tobą i każdą kobietę.

Gość ech................
Aleś Ty jest durna, naiwna i egoistyczna...

Gość Justyna2121
Jak wyżej głupio to zabrzmi , ale zwyczajnie wiem , że jestem od niej lepsza , atrakcyjniejsza (to napewno nigdy nie miałam problemów z facetami) a dla niej jest on pierwszym facetem , po prostu miała szczęscie, on jest bardzo przystojny. Dam mu to poczucie ,że przy mnie będzie mógł być sobą , a nie udawać przed swoją delikatną jak jedwab żoną , bo ta jeszcze gotowa się popłakać, że spóźnił się 2 minuty.