Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna2121

Miłość sprzed lat

Polecane posty

Gość nooo.
rób co chcesz , w każde święta będzie do nich łaził ..a ona będzie dzwonić zawsze jak dziecko zachoruje bo to albo tamto...

Gość Justyna2121
Mogłabym to odwrócić w drugą stronę , oni mieliby go od święta , a ja zawsze.

Gość Wroclovianka
potworna z Ciebie egoistka...

Gość a wezzzzzzzzzzz
Egoistka i głupia kretynka która na zgorzkniała starość zostanie S A M A :(:(:(:(

Gość Justyna2121
Wiem ,że to nie fair ,ale czemu wiecznie mam myśleć o innych ? Gdzie miejsce dla mnie i moje szczęscie ?

Gość Wroclovianka
nikt Ci nie broni bycia szczęśliwą! tyle, że powinnaś znaleźć własne szczęście, a nie niszczyć cudze.

Gość Justyna2121
Ale po co mam wychodzić za mąż ,za kogoś kogo owszem moge szanować , lubić ,ale nigdy nie będę kochać ? Kochać będę tylko jego i chyba nic nie jest w stanie tego zmienić.Zrozumią mnie tylko te które są w podobnej sytuacji.

Gość Wroclovianka
wydaje Ci się tylko, że go kochasz. mam nadzieję, że jego żona to przeczyta (może nawet nieświadomie, że ta sytuacja ich dotyczy) i Ty wyjdziesz tylko na śmieszną, naiwną idiotkę.

Gość Justyna2121
Nawet gdyby przeczytała , nie wiem jak miałaby się domyśleć ,że to o jej męża chodzi. I mogę Ci w ciemno powiedzieć , że ze mną byłoby mu lepiej niż z nią.

sprawa ma jakby 4 punkty widzenia: 1. Twoja autorko: gdzies tam, nagle pod wplywem impulsu (wizji wspolpracy z bylym) dopadla cie nostalgia, przypomnialy sie dobre chwilejakie ze soba spedziliscie, wzloty... poczulas dawno skrywane uczucie na nowo. znowu zakochan, pragnaca ciepla i milosci ktora kiedys tam sie nie spelnila. 2. Jego: Ma szczesliwa rodzine, kochajaca zone i dwoke wspanialych dzieciakow. Kiedys tam byl zakochany w Tobie ale z jakis powodow to minelo. Bylo fajnie, ale nie na tyle zeby sie zwiazac z Toba. Znalazl kobiete z ktora postanowil stworzyc dom. 3. Jej: Ma wspanialego meza i dwojke dzieci z czlowiekiem ktorego kocha. O Twoim istnieniu pewno nie ma nawet pojecia a jesli nawet to jestes jakims mglistym wspomnieniem jej meza. Tworza harmonijny dom i zwiazek. 4. Dzieci: Maja pena rodzine z kochajacymi sie rodzicami i nic wiecej im do sczescia nie trzeba. Kazdy w tych punktow widzenia ma pewne zasadnicze wartosci. Twoja jest TWOJE szczescie i spelnienie w milosci. Ale czy JEGO tez jest takie marzenie? Czy TWOJE, nie znaczy tylko twoje bez znaczenia co inni beda czuli wlcznie z NIM.... TWOJA wielka miloscia, ktorej teraz chcesz rozbic rodzine dla TWOJEGO szczescia? Chyba to troche samolubne... nie sadzisz???

Gość Wroclovianka
gardzę kobietami Twojego pokroju. przeżyje co najwyżej romans z tobą, po czym cię zostawi i wróci do żony... ani ty nie będziesz szczęśliwa, ani oni kiedy wasze schadzki wyjdą na jaw. przestań myśleć tylko o sobie!

Gość Justyna2121
Powiem to jeszcze raz , nie chce nikogo innego, i wiem ,że to zle z mojej strony ,że chce faceta który ma rodzinę , ale nic na to nie poradze , kocham go.... bardzo. Zawsze z tyłu głowy kiedy kładłam się spać wyobrażałam sobie ,jak by to było gdyby był ze mną , chce żeby spełniło się to naprawde. Czuję straszny stres ,kiedy będę miała po nowym roku pójść do tej firmy ,ale jednocześnie cieszę się jak dziecko.

Gość z tyłu głowy..........
to ty masz rozum wielkości grochu :( co za egoizm i wyrachowanie,w pale się nie mieści

to raczej prowokacja obliczona na wnerwienie ogółu

to moze mnie oswiec... jak to sie stalo ze nie jestescie razem??? bardzo mnie to intryguje??

i mnie to wkur...ło totalnie

bo inna dała mu to czego ona nie miała...proste

Gość Wroclovianka
skocz z mostu, a wszyscy będą szczęśliwi. wydaje mi się, że ciągnięcie tego tematu nie ma sensu, bo i tak nie słuchasz co ludzie do ciebie mówią. chciałaś się dowiedzieć co o tym sądzą forumowicze - i już wiesz. większość to potępia. niestety nie wszyscy. czyli są jednak ludzie, którzy podobnie jak ty powinni udać się do jakiegoś specjalisty, by porozmawiać z nim o swoich zamierzeniach. może osoba z kilkoma tytułami przed nazwiskiem pomoże tobie i tobie podobnym.

Gość Justyna2121
To było dawno temu , zwykła kłótnia , przestaliśmy się odzywać , i niedługo po tym zrozumiałam jak bardzo go kocham , ale chyba byłam zbyt dumna żeby mu o tym powiedzieć.

to trzeba mu było WTEDY powiedzieć bo teraz jest za PÓŻNO dociera?

zwykla klotnia? ale o co? o porozrzucane skarpetki? niepozmywane naczynia? nie oddane ksiazki do biblioteki??

idę stąd bo mi się ciśnienie podnosi a tu jak grochem o ścianę(a może w mózg wielkości grochu) ona swoje,nie warto dyskutować 🖐️

Gość Justyna2121
Teraz dociera do mnie ,że to już ostatnia szansa, a to ,że zatrudnili mnie w tej samej firmie w której on pracuje traktuje jako szanse od losu. Echhh to była zwykła sprzeczka nastolatków. Typu , czemu nie reagujesz kiedy ona się do Ciebie łasi , czemu poszłeś na impreze beze mnie itp.

Gość delicja***
nie niszcz komus zycia,prosze cie. miałas juz swoje 5 min. wyrzadzisz ogromna tragedie jesli rozbijesz ta todzine

Gość delicja***
rodzine*

Gość Justyna2121
Ja mam 31 on 33 , nie puszczaliśmy się żadnym kantem czy czym tam chcesz.

prawda jest taka ze bylas zazdrosna, wrecz chorobliwie. nie dawalas mu swobody i poszedl..... sina dal... dziewczyno. pomysl tylko, jak ty sie bedziesz czula jak on cie walnie prosto z mostu ze nie dla psa kielbasa??? nie rob z siebie posmiewiska!

Gość Justyna2121
Boję się tego , jest możliwość ,że nie będzie mnie chciał , ale doszłam do tego momentu ,że jesli nie teraz to kiedy ? Wiem ,że zabrzmi to może głupio ,ale czuję się atrakcyjniejsza od jego żony i naprawde wiem to napewno ,że ze mną byłby szczęśliwszy.