Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna2121

Miłość sprzed lat

Polecane posty

Gość no dobrze ale
czyli nie masz nic czego nie ma ona... myślałam że to jakieś konkrety, a Ty tak naprawdę nie masz nic do zaofiarowania... przeczytaj co napisałaś... lub przekonaj mnie bardziej

Och, widze, ze znasz ja na wskros... No coz pewno nie pobija cie tez w byciu pustakiem i koorwiszonem!

Gość ale o co chodzi....
ale ty jesteś głupia... to na bank prowokacja czy myślicie że są takie durne baby??? Facet nie musi chcieć zdradzac może zostać do tego zmuszony... nawet jak się z tobą prześpi to i tak nie zostawi ony i dzieci kretynko!!!!!!!!!!!!!1 hahahahhahahahahaha :D

Gość Justyna2121
Możecie pisać co chcecie i mnie wyzywać , ale tak naprawdę nie wiecie czy mi się uda czy też nie.

Gość ale o co chodzi....
wiemy że ci sie nie uda zrobisz z siebie idiotkę i to jeszcze skompromitujesz się w nowej pracy na wstepie hahahha ale musisz być zakompleksiona skoro wszystko wiesz o jego żonie tak jej zazdrościsz że ona go ma a ty nigdy nie będziesz go miala hahahhahaha

Gość no dobrze ale
ja Cię nie wyzywam. Ale uważam że przyjęłaś złą taktykę... albo nie mówisz wszystkiego... bo na takiej podstawie co napisałaś go nie zdobędziesz. Co jeszcze możesz mu dać?

dziewczyna nie ma wstydu i za grosz kultury. nie dosc ze zrobi z siebie kretynke pierwszej wody to jeszcze sie zblazni w nowej pracy. zeby ci czasem stara milosc nie zalatwila natychmiastowej wylotki z pracy :D

Gość Justyna2121
Póki co mam tylko nadzieję i wiarę w to ,że uda mi się.To już ostatnia szansa na cokolwiek. Mam już dość czekania i marzeń ,chce by się spełniły , a że akurat będę miała wyjątkową okazję to spróbuje.

Gość a ja wiem jak
i jak udaje ci sie coś zdziałać? :D

Gość adfgsaedf
EE, znam takiego kolesia i takie uczucie ale to złuda - mówiąc wprost. Złuda, a facet może to wykorzystać, obudź się romantyczko:)

Gość Dobra rada43
Odbij go, a potem następna odbije Ci go:) Życie...

Gość a ja wiem jak
ejjj autorko napisz jak twoje poczynania, pewnie silisz sie na darmo