Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smukła dziewica

Czytacie książki?

Polecane posty

To zależy czy mam co czytać. Za drogie ksiażki są, żeby ciągle nowe kupować. Jak mam, to czytam. Ostanio "Niewidocznych akademików".

Gość nooo,
są drogie ..moim zdaniem książka w Polsce powinna kosztować z 15 zeta

Gość nooo,
a te e booki są tak samo drogie jak zwykłe ...nie rozumiem tego powinno to kosztować z 5 zet

ostatnio z takich bardziej zapamietanych Irvinga "zanim cie znajde"... i zamowilam sobie kilka w ksiegarni internetowej.... juz na mnie czekaja... ale rozpakuje dopiero pod choinka:D

Gość średnio 5-6 miesięcznie
ale jest różnie: czasem nie czytam ani jednej a czasem dziesięć (zapisuję każdą przeczytaną książkę, więc wiem to dokładnie, a nie tylko szacuję). Ostatnio: C. Ekwensi "Gdy płonie trawa".

Gość kilka książek w miesiącu...
Ostatnio przeczytana Zakładniczka (wczoraj zaczęta, dziś skończona), teraz się biorę za Łaskawe (ponad 1000 stron :o)

Gość lalka petronelka
kilka ksiazek w miesiacu powodzenia w czytaniu "laskawych" to jedna z najlepszeych powiesci jaka w zyciu czytalam ale trzeba byc inteligentnym zeby przez to sie przedrzec.

Gość wsiowy
stalingrad\ berlin upadek 1945 stracency medycyna sadowa

Gość tak religijne
potega modlitwy aniołowie w histori zbawienia uzdrowienie przez eucharystie szatan istnieje

Gość leniwe moja miłość
W dżungli samotności Pawlikowskiej Byliśmy u Kornela o K. Filipowiczu Te ostatnio przeczytałam, czytam mniej więcej 2-3 na miesiąc, czasem wcale. A co do cen, to głupia wymówka, bo są biblioteki. Ja wypożyczam:)

Gość prawiczy prawiczek 28
Jak bym miał takie tempo czytania i koncentracje żeby czytać kilka książek w miesiącu to bym to robił ale, że nie mam to sobie daruję i zostanę przy fragmentach albo jakichś lub czasopismach

Gość prawiczy prawiczek 28
Ciekawsze kawałki

W bibliotece same starocie. Gdyby mnie było stać, to bym kupował ksiażki i czytał ile wlezie. A tak, czytam to co mam, często po raz kolejny.

Gość tak religijne
Szatan istnieje naprawdę. Spotkałem go, Ojciec Benignus jest dużo książek o szatanie przeważnie piszą egzorcyści