Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smukła dziewica

Czytacie książki?

Polecane posty

To do jakich bibliotek chodzisz, że same staroci tam są? Teraz biblioteki dbają o czytelników i wyposażają zbiory w nowości. Ja kupuję średnio 2 książki w miesiącu. Lubię mieć swoje :)

Gość pratchet rules
ja ostatnio czytalem grahama blekitny dym fajny kryminal:) ale nic nie rowna sie z tworczoscia pratcheta, tolkiena i pierumova. z innych gatunkow to najlepsze sa thrillery medyczne kinga a takze inne thrillery:)

Gość jhvhgfchfjknmjk
horror kinga

Gość jhvhgfchfjknmjk
king is the best

Gość pratchet rules
fajny kotek przy okazji:P

Gość tvg5tgv5
ja czytam bardzo szybko i nie znosze kupowac ani dostawac ksiazek,bo przeczytam taka w jeden albo dwa dni a potem lezy,a ja uwazam ze ksiazki powinny byc takim dobrem narodowym i żal ze lezy i nikt nie czyta jej:) Tez powinnam zapisywac co czytalam, bo trudno spamietac i czasami wypozyczam dwa razy to samo, a moze zaczne robic liste? Do tej pory na pewno przeczytalam kilka tysiecy. Ale niestety,z moich znajomych czyta moze jedna osoba na 5-10, przykre,no ale coz

A ja lubię, jak mam świadomość, że książka leży mi na półce i w każdej chwili będę mogła do niej sięgnąć. Czytam czasami po 2 - 3 razy jeden tytuł.

Gość pratchet rules
krojonos sprobuj swiata dysku pratcheta:)

Gość pratchet rules
niestety teraz sa komputery e booki ekranizacje i ludzie nie wiedza co traca nie czytajac ksiazek:(

w tym miesiącu "tato", whartona, niezłe, a tak poza tym "kobieta w czasie wypraw krzyżowych", oraz "człowiek średniowiecza", biorę się za archipelag gułag, chociaż nie wiem czy to dobra lektura na święta

Gość prawiczy prawiczek 28
"o od 150 do 250 stron," gdzie ty masz takie cienkie ksiązki? ja jakoś mam całą listę, albo stosik na stole, takich 500+ których nigdy nie przeczytam. Chyba za szybko się nudzę powieściami.

Gość pratchet rules
trylogia pierumova ?? kontynuacja wladcy pierscieni moim zdaniem ciekawsza:P

Gość dasfasf asfgert 452 ty
"a czytam głównie fantasy, więc szybko mi się skończył wybór " to sobie naściągaj ebooków jak nie masz nic przeciwko łamaniu praw autorskich bo ten gatunek jest popularny wśród informatyków i podobnych. WIęc będzie pełno skanów.

Gość pratchet rules
dziewc zyna naklonila mnie nawet do przeczytania dziennika nimfomanki ciekawa ksiazka i sklania do przemyslenia niektorych pogladow:)

Uwielbiam czytać w podróży i do poduchy, a że codziennie podróżuję 2 godziny, nie wyobrażam sobie nie mieć pod ręką czegoś do poczytania. Ostatnio przeczytałam po raz kolejny "Poczwarkę" Terakowskiej, przebrnęłam przez biografię Ryśka Riedela, "Warto mimo wszystko" - książka w formie wywiadu-rzeki z Anną Dymną (polecam!), w międzyczasie czytam lekkie książki Grocholi, bo po "Okaleczonej", "Soudad- spalonej żywcem" i "Kwiecie pustyni" muszę się trochę zdystansować. Kupiłam w biedronie "Wyznania gejszy", czekają na swoją kolej, a póki co zaczęłam "Będziesz tam?" Musso.

Gość pratchet rules
Ruda tylko nie mow ze jestes psycho fanka zmierzchu??:p

Gość sylwestrowo:)
Ja uwielbiam czytać ale ostatnio trochę to zaniedbałam ,nie mam czasu:( Ostatnio przeczytałam Nierządnice i Kasztelanke. Teraz przymierzam sie do ostatniej części.

Gość mini ratka
ja od kilku tygodniu czytam Vargasa. polecam "szelmostwa niegrzecznej dziewczynki";)