Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość everyday by sladeee

Mam 21 lat i nigdy nie używałam żelu czy płynu do higieny intymnej a 2 dni temu

Polecane posty

Gość everyday by sladeee

użyłam i zaczęła boleć mnie pipka. więc stwierdzam że chuuuyowe te płyny ... całe życie używałam mydła i nigdy nic mnie nie bolało miałam udany seks i nie swedziało mnie ani nie miałam żadnej infenckji

Gość ndnjkdd
urzekła nas twoja historia

Gość NASI:)
używanie tych płynów jest gorsze niż aborcja i gwałt

Gość everyday by sladeee
zaczęłam używać tych płynów dopiero gdy na moim sromie wyrosła dorodna purchawka :o

Gość everyday by sladeee
Purchawka purchawką, ale zapach z mojej psiochy powalał konia z kopyt-to był sygnał,żeby coś zrobić z higieną tzipki

Gość everyday by sladeee
ALe się nie przejmuję bo mój chłopak lubi smrodek :classic_cool:

Gość efekt jeziora
Nad większymi jeziorami w okresie zimowym dochodzi do bardzo gwałtownego zjawiska, które w krótkim czasie może się zmienić w śnieżny kataklizm. Zjawisko to objawia się obfitymi opadami śniegu przy silnym wietrze. Często opady są tak intensywne, że władze zmuszane są do ogłaszania stanu klęski żywiołowej. Polega ono na tym, że woda w jeziorze jest znacznie cieplejsza od napływającej ponad nie zimnej masy powietrza. Kiedy już nad jeziorem znajdzie się arktyczne powietrze dochodzi do intensywnego parowania wody z jeziora, które zasila tym samym w wodę chmury. Ze względu na to, że temperatura w chmurach jest ujemna kropelki wody zmieniają się w śnieżynki, które gnane są silnym, lodowatym wiatrem nad brzegi jeziora. W ten sposób nad miastami na wybrzeżu jeziora oraz w jego pobliżu występują potężne śnieżyce, a często także prawdziwe burze śnieżne, czyli intensywne opady śniegu połączone z wyładowaniami atmosferycznymi. "Efekt jeziora" notowany jest nad wszystkimi większymi zbiornikami wodnymi w strefie występowania temperatur ujemnych. W Polsce zjawisko to pojawia się na Warmii i Mazurach. Najbardziej spektakularne oblicze tego zjawiska notowane jest nad amerykańskimi Wielkimi Jeziorami, gdzie przez tydzień śnieżyc potrafi spaść nawet kilka metrów śniegu.

Gość everyday by sladeee
za to rano płyn do higieny intymnej pomyliłam z płynem Colgate do płukania jamy ustnej :classic_cool: Wszyscy w klasie byli oszołomieni nową - w ich mniemaniu - gumą rumiankową :classic_cool: