Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uytuiyiuyhjkhk

Uderzyłaś kiedykolwiek faceta?Jeśli tak to oddał Ci?Panowie-a Wy uderzylibyście?

Polecane posty

Gość uytuiyiuyhjkhk

jak wyżej.

Gość biała wołgaa
Uderzyłam kilka razy :(:(:( Nigdy nie oddał.

Gość uytuiyiuyhjkhk
biała, to miałaś szczęście. niestety coraz więcej jest damskich bokserów

Gość degrdfgd
uderzyłam, nigdy nie oddał

Gość bez sentymentów
prawdziwy mezczyzna nie uderzy i nie odda, bo ma swoj meski honor

Gość jak widać./.
coraz więcej męskich bokserów....

Gość uderzylam
nie szanowalam go, dlatego dostal. nie oddal, prosil zebym taka nie byla. faceci :D

Gość her komendante
nie oddam ani nie uderzę nigdy

Gość bez sentymentów
uderzylam nie szanowalam go, dlatego dostal. nie oddal, prosil zebym taka nie byla. faceci wiec jednak on cie bardziej szanuje...

Gość uytuiyiuyhjkhk
her komendante skąd wiesz jakbyś zachował się w sytuacji kryzysowej kiedy z nerwów aż wszystko się gotuje,a Ty dostajesz w twarz.Niewielu facetów jest w stanie powstrzymać cios który sam rwie się na ręke. I nigdy nie będziesz wiedział jak się wtedy zachowasz...

Gość ja uderzylam z liscia
moj facet zawsze podczas klotni wymawial mi cos co mnie doprowadza do bialej goraczki po to aby wyprowadzic mnie z rownowagi.Mniejsza z tym co to jest ale on robil to specjalnie a potem przepraszal ze juz nigdy tego nie powie.Po ktoryms razie powiedzialam mu ze jeszcze raz podczas klotni o cos innego zacznie ten temat dostanie w twarz.Oczywiscie zarzekal sie ze juz nigdy mi takiej przykrosci nie zrobi:)Przy nastepnej klotni znowu bylo to samo,nie wytrzymalam i tak mu przywalilam w twarz ze az mnie reka rozbolala.On sie wsciekl zaczal krzyczec ze go bije itp itd a ja wkurzona powiedzialam mu ze wlasnie tak bola jego slowa i ze ja przynajmniej mam slowo i jak obiecalam tak robie po czym dodalam ze to koniec,trzasnelam drzwiami i sobie poszlam.Przybiegl,przeprosil i od tego momentu nigdy juz tak do mnie nie mowi.

ja raz uderzylam,w przyplywie zlosci,jak wrocil pijany do domu,i zaczal sie awanturowac,jak dostalam szalu i mu przylozylam parasolka przez glowe - tylko to mialam pod reka,to sie rozebral i grzecznie poszedl spac.

Gość her komendante
uytuiyiuyhjkhk wiem że nie uderzę nigdy bez względu na emocje

Gość dalismy sobie po razie
rownouprawnienie to rownouprawnienie

Gość uderzylam
nie wiem czy nadal szanuje czy nie. nie ejstesmy razem, w kazdym razie ja go nie szanowalam. teraz jest zupelnie inaczej, szanuje swojego faceta, troszeczke mnie niz coreczke. nie uderze jej ani nie uderze jego. chyba kwestia dorosniecia i zrozumienia pewnych spraw, pewnych wartosci

Gość lkoipo[
dalismy sobie po razie - równouprawnienie równouprawnieniem,ale gdzie jest kultura?

Policzka nie oddam: po prostu wystawię za drzwi. Jeśli kobieta zaatakuje tak żeby mnie uszkodzić: uszkodzę ją. Mocno.

Gość tak i nigdy nie
oddal, jak juz to przytrzymywal zebym sie uspokoila

Gość uiuoiop
Kaliban Ty damski bokserze. Jak można uderzyć kobiete która jest od Ciebie słabsza? w głowie mi się to nie mieści. po tym widac ile mozesz mieć lat.

Gość walnęłam z liścia...
i ....oddał! :D

Gość .,.,m,.
omg..za gorsz honoru nie macie

Gość ja raz tak jakby nie oddałem
ale. narzeczona awanturowała się i uderzyła mnie z pięści:D a w przypływie tego wszystkiego zrzuciłem ją ze schodów, tzn. popchnąłem a potem wziąłem za włosy i wyrzuciłem za drzwi:D

Gość a jeśli kobieta z nożem
do faceta leci to co??? Z resztą ja jestem za tym by facet oddał kobiecie i mówię wam to jako kobieta. Co to znaczy że kobiecie wolno a mężczyźnie nie, w takim razie niech facet pójdzie do przyjaciółki by ona wpieprzyła tej kobiecie. I mówię to jako kobieta :D

a później się dziwicie dlaczego on ja albo ona jego bije.... takie dziecinne podejście do życia, pięścią niczego w związku się nie załatwi

Nie bije się nikogo. A jak laska uderzy pierwsza to nie widzę powodu żeby jej nie przylać. Jak któraś nie szanuje faceta to sama na szacunek nie zasługuje.

Gość hggjhj
Udezrzyłam- wiesz co mam podobnie...ja rózniez nie mam szacunku do swojego męza,kilka razy dostał w twarz,podczas kłótni wyzywam go od jakich tylko,wiem ze to niedojrzałosc emocjonalna ale powiedz mi co sie stalo ze się zmieniłas?