Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukującaa...

Jaki telefon możecie mi polecić???

Polecane posty

7230, to taka zwyczajna nokia. Aparat foto niespecjalny. Ale to rozsuwany. Ja bym nie kupił ale to kwestia gustu.

Nokia e63 , tez może być jeżeli się pogodzisz z jedna wadą- 90% użytkowników że koszmarnie cicho słychać rozmówcę. Cos na rzeczy jest.

Gość Sony ericsson
nokie z serii E sa bardzo dobre w rodzienie bawilem sie modelami 52 i 62 i sa to telefony w najwyzszym standardzie bateria w 62 trzyma DOSLOWNIE ponad 2 tygodnie:) tyle ze w 600 zl sie nie zmiescisz chyba ze abonament albo mix jakis

Gość butterfliesssssss
jak Cie stać to kup sobie nokie N97 :) jeżeli szukasz czegoś tańszego .. to wiadomo najlepsze to te stare nokie :D nic sie z nimi nie równa :) Jeśli jesteś kobietą (nie pamiętam nicku ) to polecam Nokie 7373 :)

Gość butterfliesssssss
w ogóle powiem Ci (bo już obczaiłam ,że jesteś kobietą ) :P to nokia 7373 jest najlepszym telefonem jaki kiedykolwiek miałam , polecam Ci :) ja kupiłam sobie w komisie za 400 zł :D

A ja tam bym noki n97 nie polecał. Trochę zamulony to jest telefon, wsadzili tam tak wolny procesor że nokia powinna sie wstydzić. W dodatku telefon żre baterie strasznie. Trzeba ładować codziennie. Jest jeszcze nokia n97 Mini ale o tym to sie nie będe wypowiadac bo nie wiem ;)

Ramirez.... cos z t nokia przekombinowales! Moze ty masz problem ze sluchem :D bo u mnie jak nalezy :)

Nie mam problemów ze słuchem, tylko powtarzam opinię uzytkowników. mase ludzi pisze że jakość połaczeń jest ok ale że dogadac na ulicy , w hałasie jest ciezko. Mase ludzi to pisze, cos na rzeczy musi być.

ja sie tam na Db nie znam... u mnie slychac ok.... ale jak wdze najlepiej ogluchnac :D