Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_sz888

dziewczyny pomozcie!mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość marta_sz888

hej, mam 22lata wiec nie jestem niedoinformowana nastolatka,ale..chcialam was prosic o rade!otoz jakies 2 tyg temu kochalam sie z moim narzeczonym,pekla nam gumka i jestem pewna ze plemniki znalazly sie we mnie. nie wiem dokladnie kiedy mialam ost miesiaczke,ale to bylo okolo 12-15 listopada,dzisiaj mam 2 dzien krwawienia(jesli mozna to tak nazwac,poniewaz wczoraj to bylo raczej plamienie,dzisiaj tez nie jest to nic obfitego)Mam straszne bole podbrzusza i jajnika,wszystko mi sie kotluje w brzuchu,podwyzszona temp do 37st,ogolnie jestem strasznie ospala i zmeczona,zauwazylam tez ze niechetnie otwieram lodowke(dosc maly apetyt).najgorsze jest to ze nie pracuje,ani nie jestem zarejestrowana jako bezrobotna(w styczniu mam sie bronic-licencjat).i juz sie stresuje tym, ze nie dostane ani macierzynskiego,ani zadnego znacznego zasilku z tego co wiem.moja mama jest zdania,ze ciaza owszemm,ale nie w tym wieku(najlepiej okolo 30tki!)bo zmarnuje sobie zycie itd itp!!podzielcie sie ze mna swoim zdaniem na ten temat prosze!!z gory dzieki za odpowiedzi!!:) pozdrawiam was,marta

Gość marta_sz888
dodam jeszcze ze od 3-4 dni mam problemy z wyproznianiem sie :((

zrob test :) wtedy bedziesz pewna to ze nam opiszesz objawy nic nie da gdyz kazda kobieta ma inne objawy i jej cialo inaczej reaguje na ciaze

czasem jest tak,ze jak sie obawiasz,ze jestes w ciazy,to zaczynasz zauwazac u siebie setki objawów, i wmawiasz sobie,ze na 100% jestes w ciazy. Mi sie teraz okres spoznia,i na razie bez stresu,poczekam jeszcze z tydzien i zrobie test:)

znacznego zasiłku nie dostaniesz nawet jeśli nie będziesz zarejestrowana ;)zrób test to będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży...

znacznego zasiłku nie dostaniesz nawet jeśli nie będziesz bezrobotnazrób test to będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży...

Gość marta_sz888
powstrzymuje mnie jedynie to 2dniowe krwawienie,jak sie zakonczy biegne po test,a po wyniku bede sie juz na serio serio martwic co dalej ;/ kurde ;/