Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtyi67u

Jak sie pisze zdanie w czasie przeszlym (angielski)

Polecane posty

Gość jtyi67u

mam opisac uroczystosc( osiemnastke) dajcie mi przyklad, ale jakąs strone na ktorje moge napusac takie cos:) Nie chodzi o okolicznosc, tlyko o to, jak sie uklada taie zdanie... Jakby ktos byl mily, moglby mi napisac doslownie pare zdan, jesli nie robi to dla niego zadnego problemu:) POzdrawiam..

w czasie past simple najlepiej,jesli czynnosc juz sie skonczyla,i nie ma skutkow w czasie terazniejszym.

Gość jtyi67u
napisz jaka byla to uroczystosc(8-nastka) jaki byl jej przebieg i jakis szczegolny moment(smiszny, smutny) Dzieki z gory, prosze o pomoc!!

Gość akosksoks
Ale po polsku dokładniej, nikomu to nei chce się wymyślać osiemnastki.

Gość jtyi67u
ok, ale ja nie wiem czy wy byscie znaly te slowa, ktora ja chce umiescic w tekscie. Zdaje sie na was, wy wiecie najlepiej, jakie zdanie ulozyc, zeby znac wszysatkie wyrazy :)

Gość franciszka meeeey
następny głąb rośnie jak ta Papierska modelka, nawet nie chce się jej otworzyć jakąś stronkę z czasami i ułozyć zdania, szok, ja takim leniwym pindom nie pomagam

Gość jtyi67u
a tak np moze byc? "I was on the eighteenth birthday of my dear friends'

Gość jtyi67u
nawet nie wiesz, jak ja durzo pracuje, zreszta,...po co ci to mowie, i tak nie zrozumiesz. Nie jestem leniem, po prostu potrzebuje pomocy, bo w ang sobie zwyczajnie nie radze !!

Gość asdadsad
ja pierdole jaka ty jestes leniwa , kurwa rusz glowa i napisz to po polsku

Gość jtyi67u
dużo*

Gość raszpla ee
było się nie włóczyć po imprezkach w weekend tylko uczyć i pisać

Gość jtyi67u
bylam na osiemnastce u mojej przyjaciolki. Zabawa zaczela sie o 20.00, a skonczyla nad ranem.wszyscy dobrze sie bawili...a potem postanowilismy isc na pizze. Osob bylo 10, zabawa byla w pubie. Ktos wymyslil, zebysmy wyszli na dwor, na sanki/porzycac sniezkami/kulkami.. Jeden z kolegow, uderzyl mnie sniefiem w twarz, i musielismy wracac do domu..Ale i tak bylo super!

Gość jelenia szukasz???
no dobrze gadacie kobitki, co innego jak ktoś prosi o pomoc bo ma wątpliwości jak coś napisać a ta frajerów szuka co jej lekcje odrobią, sio

Gość jtyi67u
wlasnie. przeczytalabys moj blog..bo wlasnie o tym pisze. ze nienawidze imprez i chołoty.. po prostu sie nienadaje do tego swiata. I tu mam kolejny przyklad. Prsze o pomoc, a Ty mnie nie znasz i wyzywasz.. BArdzo sie mylisz dziewczyno!

Gość jtyi67u
i jeszcze cd. gdy dotarliśmy na chatę imprezka wreszcie się zaczęła, wypiliśmy kilka drinków i sięgnęłam ręką w rozporek chłopaka, który był obok, moje koleżanki robiły to samo, zaczęła się taka orgia, jakiej jeszcze nie przeżyłam, kutasy miałam w każdym swoim otworze, na drugi dzień nie mogłam chodzić, to była naprawdę udana impreza

Gość jtyi67u
zrestza, przeczytalabys uwaznie post, a nie odrazu na koncowe zdanie. Porpsilam mniej wiecej : o konstrukcje zdania, a nie o to by mi odrazu calosc pisac, bo nie w tym rzecz..Jesli Ciebie tak uczona, to pewnie na druggi dzien juz zapomnialas.. A ja sie ucze !!