Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Melani2512

POSZUKUJE konsultantki AVON! wszystko na start od mnie!

Polecane posty

Hej:) Jestem konsultantką AVONU od 2LAT, teraz zostalam juz liderem Avonu i tworze swój własny zespół, konsultantek. Moje Pytanie do Ciebie jest takie: Czy nie chciałabyś zsotać taką konsultantką:)lub liderką Avon? Móc przyjemnie... zarobić pieniązki na swoje własne potrzeby, wydatki? Praca konsultantki, jest naprawdę prosta.. daje lub pokazuje katalogi znajomym w szkole, rodzinie, znajomym , w pracy,sklada zamowienia przez internet i dostaje za to pieniążki:). Konsultantką zostać może osoba w kazdy wieku, potrzebny jest tylko podpis rodzica na umowie( czyli wyrazenie zgody-w przypadku osób niepełnoletnich) Czy byłabyś zainteresowana :)? Zapraszam warto!!! informacje u mnie. NA START DAJE 5KATALOGÓW +PRÓBKI , I PREZENT :){ zawsze pomogę jeśli nie uda ci się zebrać 150zł } E-MAIL : melani2512@wp.pl Odpowiem na każde pytanie.!( I Pamiętaj nie spodoba ci się zawsze możesz odejść bez żadnego tłumaczenia)

teraz ludzie kupują ana allegro :D szkoda kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MyszkaKiszkakISZKAmYSZLKA
Dokładnie, tweraz sie nie opłaca od konsultantek zamawiac bo na allegro kupie taniej i wiecej ha ha bom włajaż frajerko

ASIA jesteś tego pewna? - na allegro są droższe niż w avonie. tu za wysyłkę nie płacisz. a to ,ze ty masz takie zdanie to nie znaczy ,że inni mają.

Gość kiedys w avonie przed
kilkoma latami byly zajebiste zajebiste naprawde perfumy w takich malych buteleczkach za 10 zl czy 20 juz nie pamietam , zamowilam wtedy sobie zapach jasmin bozeeee jak ten zapach sie dlugo trzymal 😭 jaki on byl trwaly i piekny teraz juz ich nie ma 😭😭 why ? :( w zyciu juz o takim zapachu nie znalazlam perfuma

Katalogi się zmieniają , tak samo jak perfumy najwidoczniej nie schodziły Uważam ,że wszystkie zapachy avonu się dłuuugo trzymają . Myśle ,że byś znalazła coś dla siebie :) Avon ma ogrom cudownych perfum.

melania proponuje popracowac nad reklama, bo tekst "ogrom cudownych perfum" dziala jak plachta na byka