Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ico ja narobilanmm??

Chciałam wyglądać młodo - mam poparzoną twarz :(

Polecane posty

tak sie konczy dazenie do pieknej skory .... peeling kwasami ... od 2 tygodni wygladam jak plastuś :( 28 lat a taka glupia ehh

heh mam nadzieje... trafilam chyba na jakas amatorke , mam wrazenie ze przywalila mi najwieksze stezenie :O wyszlam stamtad ze lzami w oczach :O a teraz dotknac sie nie moge :O

Gość nie dam sie nabrać
ile masz lat???? czasami to trwa tak długo...ale to straszna chemia, lepiej u specjalisty, sprawdzonego, poleconego...

ja bylam u dermatologa zaraz po zabiegu czerwona buzia jak rak drugi dzien czarna-kolezanka mowi przesadzilas z solarium trzeci wszystko sie marszczy-juz wiem jak na strarosc bede wygladala 4 peka w ^tym dniu sliczna buzi stara skora usunieta

Gość nie dam sie nabrać
doczytałam dopiero że 28 lat....taka młoda i już taki straszny zabieg???przecież musisz jeszcze młodo wyglądać!

28 latek ... ja bylam w tzw . salonie medycyny estetycznej , kosmetyczka , myslalam ze to nic specjalnego , tak zachwalane przez wszystkich ... bylo ok ,nalozyla wszystko ja sobie leze , i po kilku minutach potworne pieczenie i palenie . Wyszlam ze skora biała jak gejsza , gladką w dotyku jak tafla lodu drugiego i trzeciego dnia to samo , minelo kilka dni a ja nadal wygladam jak pomarszczona staruszka , ta warstwa nie chce zejsc :O do tego popekane naczynka kolo nosa , i czerwone plamki na czole i policzkach... Bylam u dermatologa - kazal czekac - wlasnie u niego uslyszalam ,ze to poparzenie chemiczne !!! tak to jest ufac amatarom :O

Gość zdołowaaaana
a czy mnie taki piling kwasami pomoże???Skoro ma 49 lat i mocno dotkniętą znakiem czasu buzię!!!!:(:(:(

nie wiem czym u ciebie robila , ja mialam glikolowy ,i TCA - to zrobilo taka masakre ... chcialam zlikwidowac przebarwienia i drobne zmarszczki na czole - zobaczymy co z tego bedzie , najwyzej pojde i wyleje na nią ten kwas :D

Gość nibyspecjalistkaa
zdołowana -- pomoze , po to są kwasy ,zeby zlikwidowac taka skore ,rozjasnic ją itp :) tylko trzeba wybrac dermatologa , kosmetyczka moze zrobic kuku jak tej pani tu :)

Po TCA skóra dochodzi do siebie nawet 3 tygodnie, nie martw się i nic na własna ręke nie rob... Jak po 10 dniach nie bedzie zadnej poprawy to wróc do gabinetu i popros o porade... Swoja drogą takie zabiegi nie sa dla kobiet poniżej 30 roku życia, cokolwiek bys nie czytała, to nie zwykly peeling...

Dla zainteresowanych, ten peeling zciera calkowicie naskorek i częsć tkanki pod naskorkiem...Oczywistym jest ze jak zjedziesz skore np na asfalcie to gojenie jej troche trwa...Całkowity czas leczenia nie powinien przekroczyc 3 tygodni, ale jesli po 10 dniach nie ma zadnej poprawy to nalezy skonsultowac to z kosmetologiem, bo zakładam ze osoba z takim tytułem Ci to robiła, ewentualnie z dermatologiem...

Jeszcze dodam że dermatolog ma sie nijak do kosmetologa... także opinie że [powinno sie cos robic u dermatologa sa o kant dupy rozbić.. Nie znam dermatologa ktory robi zabiegi kosmetyczne, ewentualnie mozna sie poradzic u niego czy na zabieg do kosmetologa mozna sie udać...

ja wlasnie robilam u komsetologa? szczerze mowiac nie wiem , wszedzie kwasy sa chwalone wiec poszlam po pracy ,wczesniej sie umowilam , kw glikolowy byl ok ,ale chcialam lepszego efektu...

Gość damy rade damy rade
ot durna baba i tyle

Gość NFGJJHGFD
u kosmetyczki czy kosmetologa..... to roznica kosmetyczka mozna byc po kilkutygodniowym kursie a kosmetologiem jest sie po ukonczeniu akademii medycznej

Gość NFGJJHGFD
czyli 5 lat studiow...

Gość do lay all night
tca moze byc wykonywany dla osob ponizej 30stki, dlaczego psizesz takie durnoty.

Gość do lay all night
poza tym to peeling. nie chce mi sie nawet dalej tlumaczyc, do autorki, gratuluje, jakos nikt ci nie powiedzial jaki masz zabieg i ze bedziesz miala poparzona twarz, przeciez to normalne po tca, boli google odpalic?