Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Troszkę smutna.....

Co byście powiedziały, gdyby Wasz facet...

Polecane posty

Gość Troszkę smutna.....

Wysyłał Wam zdjęcia modelek na gg, chwaląc ich długie nogi i ciała bez skazy.... komentując wszystko, czego Wy nie macie...? Bo zamaist długich pięknych nóg macie krótkie kacze nóżki, które on podobno lubi(ł?), zamiast ważyć 55 kg przy 178, ważycie 55 ale przy 167. A gdyby komentował tyłki kobiet w mieście, gapił się na inne mimo tego, że szedłby z Wami? Załamka :(

Gość wyslalabym mu zdjecia
przystojnych modeli i zrobila sobie z nimi plakat

Gość Troszkę smutna.....
A ja z nim skończyłam raz na zawsze.... Troszkę mnie poniosło przy tym, no ale... :)

Gość ecsdrtgyhjkghbnm
wysłałabym mu zdjęcia zajebistych modeli z wielką pałą i napisała,że takiej nigdy mieć nie będzie

Gość strange... no nie wiem
Czy masz kacze nóżki. Jesteś szczupła, tak wynika z parametrów. Jeśli chodzi o faceta, to jest bardzo nietaktowny. Na Twoim miejscu czułabym się urażona, bo to nie jest normalne, aby przy własnej dziewczynie zachwalać uroki innych niewiast. raczej nie da się tego wytłumaczyć mentalnością tegoż osobnika. Uciekaj od niego, bo to niczego dobrego na przyszłość nie wróży.

Gość Ramzes XIAVIO
No i dobrze że skończyłaś. Facet nie moze być z kimś, kto go nie pociąga. Powinien się związać z takim typem kobiety ktory go kręci.

Gość wyslalabym mu zdjecia
Skonczylabym, jakby nie dotarlo :P

Gość izia87
ja sobie takiego czegos nie wyobrażam na szczęscie ja sobie faceta ustawiłam pod tym kątem, dla mnie to jest dziecinne skoro facet ma kobiete to po huj gada o innych skoro mówi np.ze jest idealna a ogląda inne i jeszcze dogaduje walnij go w łeb raz i porządnie to się od uczy:)

Gość moj facet by mi takich rzeczy
nie wysylal i nie dreczyl mnie w taki sposob. To wiem na 100%

Że jest jakimś totalnym dupkiem... Mój facet znowu uwielbiał komentować laski np. w tv, że fajna, że ma fajne nogi itp. Powiedziałam mu, że sobie czegos takiego nie życzę, bo jakby on się czuł gdybym co troche komentowała przystojniaków, że ten np. ma fajne ciało... Myslę, że zrozumiał o co chodzi i przestał to robić. Na jego szczęscie:P

Gość antyPeŁo
23:44 wyslalabym mu zdjecia przystojnych modeli i zrobila sobie z nimi plakat ja tez.

to ze facet Wam mówi "kocham cie , jestes piekna, uwielbiam twoje ksztalty" a wy slyszycie "wolalbym inna, ale coz, ty bylas pod reką, do modelki daleko, a jeszcze te faldy na brzuchu..." to juz wasz problem

faceci was motywuja w ten sposób :) nie umiecie czytać między wierszami ? :D

Gość chwila chwila
do czego je motywują ? Żeby sobie nogi wydłużyły ? :D Kpisz czy o drogę pytasz ? Ja miałam nieprzyjemność być w "związku" z takim kretynem aż przez miesiąc. Kopnęłam w doopę patałacha z komciem ;) że teraz to już tylko popatrzeć będzie mógł i trzepać se do końca do życia :D

kto to jest patałach z komciem ? tez sie zastanawialam ale balam sie pytac bo znow sie okaze, ze zacofana jestem :D

Prawda jest taka, ze męzczyźni zawsze zwracają uwagę na inne kobiety , róznica miedzy nimi jest taka , ze jedni o tym mowia a inni nie ...:classic_cool: skoro on to robił cały czas , jest burakiem i tyle

Gość chwila chwila
to jest taki, co po nim jest "że" - czyli dalsza część zdania, które trzeba umieć przeczytać w całości i ze zrozumieniem :D

Gość chwila chwila
tak, niezwykły patałach - dokładnie taki sam jak ty. Patałach nad patałachami.

Gość chwila chwila
tłumacza nie ma, ale sala jest pełna przygłupow, którzy nie potrafią przyswoić jednego zdania :D

mysle, ze nie bedzie naduzyciem zgłoszenie Pani Orange do "złotych ust" :D

Gość chwila chwila
ale sama jest bardzo rozczarowana :( Ta pomarańcza.