Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuoiupfgplgu

MAM 23 LATA I ROZSTAŁAM SIE Z FACETEM PO 3 LATACH ZWIAZKU

Polecane posty

Gość fuoiupfgplgu

jestem załamana, zawsze byłam wierna, układało nam sie dobrze. nie umiem sie z tym pogodzic, kocham go nadal:( rozstalismy sie, bo powiedział,ze on nie chce legalizacji zwiazku, nie jest gotowy itp.Facet ma 28 lat. a ja nie jestem jakąś pusta lalunią, dla której nie ten to nastepny, bez różnicy. Chciałabym założyc rodzinę, miec dziecko, męża.Takie prozaiczne marzenia. a teraz boje sie,że nigdy nie wyjdę za mąż, bo mnie zostawił, a ja go kocham i wszystkich bede porównywac do niego:(

Gość fuoiupfgplgu
:(

Gość Misia_22
Chcesz to podam Ci nr do mojego byłego. On też ma takie priorytety jak ty k***wa. Ja chce jeszcze sobie triszke poużywać żyć bez obowiązków a on lamentował dziecko, mieszkanie i kiedyś tam ślub. Perspektywy żadne k***wa i też go kocham

No to co masz robić? jak on nie chce to przyjmij to z godnością i szukaj nowego. tzn najpierw może zrób sobie jakis cza przerwy np 2, 3 miesiące ,a potem szukaj . widocznie z tym macie inne priorytety, ale myśle ,że skoro z Tobą zerwał to był inny tego powód . tzn ,że pod jakimś względem mu nie przypasowalaś . Ale teraz jest Ci cięzko ,a za jakiś czas bedziesz sie z tego śmiała

Pociesz się tym ,że skoro on Cię rzucił to tak naprawdę Cie nie kochał bo sam by wtedy za badzo cierpiał i tak latwo by mu to nie przyszło. a skoro zrobił to dosc wcześnie bo teraz to masz więcej czasu na znalezienie partnera tego życiowego

Gość fuoiupfgplgu
na młodszą? oj chyba nie... jest sam, rozstalismy sie, bo nie chciał legalizacji zwiazku, a ja nie czekam w nieskonczonosc