Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

zycie w pojedynke nie jest złe part.3

Polecane posty

jest to jak laska chce zwrucic na siebie moją uwage a ja nic z tym nie robie raz widziałem jak odchodziła ze smutną miną" cream przecież sny się nie sprawdzają :D

Gość prawiczy prawiczek 28
Wydawnictwa nie lubią 163 powieści o wampirach, przysłanej przez 16 latka w ciągu ostatniego pół roku.

Gość Erica K.
MIłego popołudnia - "szczęśliwe samotniaki" !!!

na marginesie spytam sie u źródła Jak długo masz tego kolca ?... Na focie która krąży na kaffe widziałem to coś w twoim uchu:)

na progu doroslosci umawialam sie z facetem ktory nosil kolczyk jakos do tej pory to wspomnienie wywoluje grymas jak po zjedzeniu kilograma cytryn :D

Gość pzybliż sobie obraz
ewidentnie na uchu jest to kółko. Odblask by mu się przez małżowinę nie przebił

"skoro uważasz ze 29 lat to skonczony termin ważności to nie mam więcej pytań do ciebie ..." Racja Regres :D Będą wyglądać coraz lepiej z każdym rokiem xD Ostatni dzwonek na to aby się wydać dobrze za mąż i aby mieć dzieciaka bez większych powikłań.

Kobieta po osiągnięciu 30-stki ma już najlepsze lata za sobą. Teraz będzie równia pochyła. Czemu kobiety w zatrważającej większości wychodzą za mąż młodo? Bo wiedzą, że będzie im coraz trudniej z wiekiem. Mężczyźni starzeją się jak wino kobiety jak mleko. Zajście w ciążę po 35-tym roku życia to ryzyko, że dziecko przyjdzie na świat z jakimiś powikłaniami. Nie na darmo jest coś takiego jak najlepszy czas na dziecko w życiu kobiety - ustalony przez lekarzy. A te "znajome" Regresa to wyglądają na takie co wyżej srają niż dupę mają. Pewnie nie jeden się o nie starał tylko coś panienkom nie pasowało. Teraz usłyszę że jestem ignorant bo one wykształcone i takie fajne ple, ple, ple coś tam jeszcze. Mogą sobie być - jak były tak są samotne a faceci wolą młodsze.

trochę to chamskie wrzucać czyjąś fotę na forum" zgadzam sie,to chamskie no ale swego czasu cream sam proponował wszystkim swoja fotę pomarancza czy czarny nick ... jak leci teraz płaci za błędy z młodości :P

pietnastolatki! slyszalyscie wujka Darkera - rozmnazac sie zdrowo, ale juz! :) im wczesniej tym lepiej, narkotyki, alkohol i brak opieki prenatalnej nie ma znaczenia

Gość prawiczy prawiczek 28
Ja rozumie, że PBW wymyśla dziwne rzeczy bo pewnie nawet na randce nie był ale żeby darker? O którym tu pisząjak mu to pełno lasek kosze dawało.

"piętnastolatki! słyszałyście wujka Darkera - rozmnażać się zdrowo, ale już! " Dziewczyny są jak frytki - zjedz ile możesz, zrobimy więcej.

Kobieta po osiągnięciu 30-stki ma już najlepsze lata za sobą." tak :) zgadzam sie z tobą Konczy jej sie czas szaleństw i zabaw W tym wieku kobiety myślą już poważniej o życiu . Darker piękne historie tworzysz Ale wiadomo wy prawiczki jesteście wspaniałymi bajkopisarzami i tak to zostawmy :D

na zachodzie pozno macierzynstwo to norma i nawet ciaza ok 40 nikogo nie dziwi mamy XXI wiek i zdrowa dbajaca o siebie kobieta ktora jest pod opieka lekarza od poczatku ciazy moze spokojnie i urodzic zdrowe dziecko oraz przejsc bezproblemowo sam okres ciazy jak i porod

wysyłałem tylko czarnym nickom którzy tu czesto pisali ale ze zas ją puszczali dalej to nie moja wina 🖐️ i wysłałem tylko kilku osobom a nie kazdemu kto chciał 🖐️

Dziewczyny są jak frytki - zjedz ile możesz, zrobimy więcej. skoro kroczysz przez zycie z filozofią McDonald'sa to wiele wyjasnia :)

"Ja rozumie, że PBW wymyśla dziwne rzeczy bo pewnie nawet na randce nie był ale żeby darker? O którym tu pisząjak mu to pełno lasek kosze dawało. " A Tobie to o co chodzi tym razem? "W tym wieku kobiety myślą już poważniej o życiu ." Poszukiwania osła co będzie harował i zapewniał... bezpieczeństwo ruszają pełna parą. "Ale wiadomo wy prawiczki jesteście wspaniałymi bajkopisarzami i tak to zostawmy" Wysiliłeś się chłopie z riposta, oj wysiliłeś.

"skoro kroczysz przez zycie z filozofią McDonald'sa to wiele wyjasnia " Nie wyjaśnia tego, że masz kij w dupie i brak poczucia humoru.