Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**cream**

zycie w pojedynke nie jest złe part.3

Polecane posty

Mi sie w realu często zdarza bluzgać. Drogie tam wszystko. Idę z koszykiem, chce coś wrzucić i nagle cena z ksieżyca. Noż kurwa, załamać sie można. W biedronce taniej.

Gość Słodka Milenka
a ja taką Księżniczkę :P ;)

Taaa, ja mam pracę, prędzej będzie koniec świata :o Jak zobaczysz, że niebo poczerniało, a jeźdźcy apokalipsy ruszyli przez świat niosąc śmierć i zagładę, to znaczy że dostałem etat.

Gość prawiczy prawiczek 28
"Mniej niż 700 więcej niż 100." czyli jest jakaś fanka która olałeś? no no. Związki na odległość, z perspektywą na przeprowadzkę też się udają. Szczególnie jak jedno ma już prace w dużym mieście typu warszawa, kraków, wrocław czy inne które się rozwija a nie zwija Tam gdzie łatwiej znaleźć pracę a potem coś wspólnie wynająć. Jak się chce to się da a uczucia dają niezłego kopa w "chcę" korjonos Człowiek napisał jedną, no dobra dwie, ale jedną całkiem durną prowokacje i beą to wypominać do konca życia. To takie przykre :P.

Gość Słodka Milenka
biedronka jest jak kuleczka i ma kropki :D

Nie martw sie, w końcu zapomną. Ja kiedys napisałem, że nie cierpię grubych bab i mi to potem wytykali. Ale teraz juz nikt o tym nie pamięta.

"czyli jest jakaś fanka która olałeś? no no." Nie, tumanoidzie. "Związki na odległość, z perspektywą na przeprowadzkę też się udają." Kolejna mądrość... "Szczególnie jak jedno ma już prace w dużym mieście typu warszawa, kraków, wrocław czy inne które się rozwija a nie zwija" No to pech.

To czemu się przejmujesz odległością od hipotetycznej fanki darkera jak żadnej nie ma? Trochę na wyrost.

Fankę na kafe? To przecież ty narzekasz, że sobie znaleźć nie możesz i wszędzie nie tak. Na sympatii nie, na kafeteri nie. Zresztą ja pisałem o szansie na... po co podajesz w profilu adres email jak i tak wszystkie olewasz?

A więc adres e-mail to zaprzysiężone zobowiązanie do spotkania z każdym kto napisze? Tobie prawicowo już na mózg zaszkodziło.

Tylko po co podawać email jak się nie chce z nikim gadać? Przecież potencjalną konsekwencją korespondencji emailowej z kobietą jest pojawienie się zainteresowania i spotkanie. Szczególnie, że w takim miejscu napiszą tylko osoby którym wydajesz się interesujący. W końcu nie masz w swoim profilu także oferty stolarza i nikt nie będzie pytał o wyrób stołów.

Gość Loooser niezalogowany
TH Tobie już resztki mózgu odpłyneły z białym płynem. Ogarnij się .

Gość Loooser niezalogowany
i umyj plecy swojej mamie

Gość Fiath Hope Glory
Chętnie wyliżę jej cipeczkę

Gość nie mogię nio
miałeś już być górą parę lat temu

Gość Fiath Hope Glory
Będę miał piękną dziewczynę w 2006 roku 14 marca bo mam jasną duszą :classic_cool:

Gość nie mogię nio
czyli co bedziesz robil dokladnie ?