Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina83

jak odnaleść rodzeństwo gdy zosałam adoptowana pomocy

Polecane posty

Gość d4s
wiecie co nie znam dobrze tematu ale wydaje mi sie cos nie tak takie rozdzielanie rodzeństwa

Gość Jank
Witam, szukam brata oddanego do adopcji w Świebodzinie (Szpital) nazwisko przed adopcją Jankowski, jesli masz jakiekolwiek informacje napisz jankowski1986wp.eu

Gość wojciechu73
NINA 83, Zainteresowało mnie Twoje pytanie, ja urodziłem się w Rudzie Śląskiej i zostałem adoptowany mając 4-5 lat. Obecnie mam 41 lat i również szukam swojego rodzeństwa. Też znam swoje nazwisko sprzed adopcji i szukam pomocy w odnalezieniu swoich korzeni. mieszkam w Wielkiej Brytanii i mam nieco ograniczone możliwości, ale od czegoś trzeba zacząć...

Gość gośćMajka
Witam. Ja znalazlam swoje rodzenstwo po czesci. Szukam jeszcze jednej siostry .Moge poradzic od czego zaczac. Trzeba z USC pobrac zupelny akt urodzenia ale tylko z miejscowosci w ,ktorej sie urodzilo.Tam beda nazwiska rodzicow.Ja zaczelam od matki .Dalej trzeba jechac pod adres gdzie urodzila sie matka ,bo tam w USC powinny byc dalsze jej losy /w jej akcie urodzenia/ przy kazdym akcie ur.jest adnotacja co sie dzieje z dana osoba Duzo zalerzy od dobrej woli urzednika ale to pozostawiam Waszej inwencji.Pomocni sa tez ksieza w parafii i ich ksiegi Tak znalazlam ,grob matki ale tez pytalam mieszkancow kto sie tym grobem opiekuje .I takim sposobem dochodzimy do konca histori .Pozdrawiam zycze powodzenia.