Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotekmojegomisia

prezant dla chłopaka za 8500zl

Polecane posty

Ok chyba musze stąd spadać.. nie ma tu miejsca dla takich jak ja... mieszkam z 'rodzicami' bo remontują mi mieszkanie.. z reszta nie będę się tłumaczyć... kleeeee- robi mi drogie prezenty..

Gość nie powinnas sie wiec
zadawac z takim pospolstwem jak my 🖐️ :classic_cool:

Gość serducho z piernika
no od 12 roku zycia pracowałas...hmmm a kto cie zatrudnial i gdzie przerpaszam....

Gość serducho z piernika
to w odmu dziecka sie wychowywalas a teraz mieszkasz z rodzicami?czegos nie rozumiem

Gość my to wiemy ze za takich nas
masz. Sama to dobitnie wyartykulowalas na poprzedniej stronie :P Nam nie jest przykro z tego powodu 🖐️

Gość ktostam12584
powiem tylko tyle...wszyscy znają realia....i dla sporej masy ludzi kwota 8500 zł to półroczny zarobek...z którego trzeba wyżyc...splacic wszelkie raty kredytów itd....wieć cięzko jeszcze cos z tego odłożyc...a jezeli nawet cos uda sie schowac w skarpete....to trzeba kupic dzieciom buty na zime...zrobic za to świeta...albo kupic nową kanapę bo stara to jeszcze pamięta PRL...wiec nie dziw sie, że jezeli ty taką kase wywalasz tak naprawde w błoto....to mało kto cie w tym wspiera i poklaskuje

Gość skoro Cie zaadoptowali
to tez wychowywali, nie?? A jak bylas w domu dziecka wczesniej to niby wypuszczali Cie w pole zebys zarobic mogla, tak? :D

Gość twoj facet jest z toba
dla kasy :classic_cool:

nie wypuszczali.. po prostu uciekałam.. Ja rozumiem ze inni mają 1500 zl miesięcznie i muszą opłacić wszystkie rachunki.. maja dzieci.. ja wszystko rozumiem i zgadzam sie w 100% z wami... Ale powiem szczerze że naprawdę przykro mi że Was uraziłam moim postem.

Gość serducho z piernika
teraz rozumiem....ale mimo wszystko uwazam, że taki prezent to przesada....a marzenia są po to by je po prostu miec....niekoniecznie wszystkie musza zostac spełnione...ja mam męża, którego bardzo kocham i też chcialabym mu dać gwiazdkę z nieba....robimy sobie prezenty....np za 50 zł czy to znaczy ze mniej sie kochamy...?uwazam po prostu ze taką kasę można dużo lepiej spożytkowac....no ale kazdy ma swoje zdanie i swój wybór

Gość coedziennie uciekals z domu
dziecka? Czy ucieklas raz i spalas w stogu siana? Metna cos ta Twoja historia...

serducho z piernika: ja też nie kupuje mu prezentów za nie wiadomo ile.. to byłby pierwszy prezent za takie pieniądze. myslalam ze to bedzie dobry pomysl.

Gość a ja wolalałabym taką kase
przkeazac np na dom dziecka...

Gość coedziennie uciekals z domu
wiem hjak jest w schronisku dla zwierzat. Mysle, ze wiekszosc psow chcialaby stamtad uciec. Problem w tym, ze nie moga. Z domu dziecka tez chyba nie tak latwo... Nie chodzi mi o moralne aspekty, ze jak moglas tak brzydko postapic itp - bo wcale tak nie uwazam. Chodzi mi o techniczne mozliwosci ucieczki. Przeciez po jednej ucieczce na pewno Cie lepiej pilnowali. Poza tym za permanentne ucieczki idzie sie do poprawdzaka...

a ja wolalałabym taką kase- podoba mi się ten pomysl.. i chyba tak zrobie wpłace te pieniazni na dom dziecka w ktorym sie wychowałam. ale dalej nie mam pomyslu na prezent

coedziennie uciekals z domu: wychodziłam do szkoły i do niej nie trafiałam.. też kryły mnie koleżanki z pokoju. nie było łatwo ale jakoś sobie radziłam.

Gość to jak ukonczylas edukacje
w takim razie? Nie bylas nieklasyfikowana w szkole?

była taka sytuacja że groziło mi powtarzanie klasy czego bardzo nie chciałam. Nie miałam z niektórych przedmiotów ocen. ale dostałam warunek. dostałam miesiąc na zaliczenie wszystkich sprawdzianów.. na 3 bo na 3 ale przeszłam do następnej klasy...