Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nitka z pętelką

co zrobić z sąsiadką?

Polecane posty

Moja sąsiadka jest tak wścipska i nachalna, że nawet jak ją wypchnę drzwiami to włazi oknem. Nie interesuje jej, że nie mam dla niej czasu, że różni nas więcej niż łączy i non stop wydzwania, pisze sms-y, przychodzi niby z pytaniem czy czegoś ze sklepu nie potrzebuję, a potem zaprasza na kawę i nie znosi sprzeciwu. Czasem boję się wyjść z domu. Co robić?

Gość Lolli555
Powiedz żeby się odwaliła

Gość Lolli555
Nie no.. tak powaznie to powiedz po prostu, że nie pójdziez do niej na kawe choćby nie wiem jak nalegała, ona się wtedy obrazi i już więcej do ciebie nie przyjdzie :P

Miałam taką namolną sąsiadkę, czasami nie zdążyłam po powrocie do domu zdjąć płaszcza a już pukała, tłumaczyłam, że musze najpierw coś zjeść itd a ona to rób sobie ;-) Miałam zwyczaj ją wypraszać, nie obrażała się niestety. Kiedyś zrobiłam test ile posiedzi jak jej nie pogonie i uwaga siedziała ponad 9godz, a miała wtedy 4letnie dziecko i męża..., na szczęście już tam nie mieszkam.

ta moja też ma dziecko, które ma 7 miesięcy i ona je zostawia samo w domu i przychodzi do mnie, jak ją pytam o dziecko to mówi, że przecież nic mu się samemu nie stanie i siedzi sobie dalej. Kiedyś mówię, że ją przepraszam , ale muszę się wykąpać, a ona na to, że ok to ona posiedzi i poczeka...