Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona Belinda

Mój mąż ma przyzwyczajenia, których NIE AKCEPTUJĘ

Polecane posty

Gość moze jest gejem
moze jest gejem

Gość chinota
mój facet jest wrażliwy i widać po nim każdą emocję, mnie to w nim bardzo ujmuje właśnie dlatego ze moja rodzina jest niewrażliwa, zimna i nie okazuje emocji . Czasem też mnie denerwuje jak się ze sobą pieści, zamyka okna bo mu zimno, itp. ale ogólnie to jest na WIELKI PLUS

Gość dsfgsdfg
nie rozumiem co wśród tych wymienionych kobiecych rzeczy robi zbieranie pająków do szufladki :O twierdzisz że kobiety tak robią?

Gość mój mąż
w domu robi wszystko to co mu każe nawet ręce umję kiedy mu powiem,oczywićie sam też to robi od siebie,ale ja mam fioła na punkcie czystści,więc nie ma mowy o brudnych spodniach w mieszkaniu,porozrzucanych skarpetach(czyste mogą być ale nie brudne).A poza tym jest bardzo MĘSKI

Gość Do: mój mąż
jeśli twój mąż robi "wszystko to co mu każesz nawet ręce umyje kiedy mu powiesz" to też jest ciotą, na dodatek zdominowaną

Gość mój mąż
a po co ma robić z tego awanturę,nie jest to dla niego problem.W innych kwestiach nie jest taki ustępliwy,umie pokazać różki i to bardzo...

Gość mój mąż
i nie stałam nad nim z batem,poprostu wytłumaczyłam,że lubie jak jest czystość,żeby NAM się fajnie mieszkało...

Gość zniechęcona zona2
mój wszystko sprowadza do wulgarnego sexu, przeklina, głośno beka, pali papierosy, czasami głosno śpiewa rozradowany, chlapie podczas kapieli, lubi dużo spać i za dużo pije, ufffff. mam go dość

Gość fdsfdsf
mój mąż mlaska, mlachał już przed ślubem i miałam dwa wyjścia, albo go zostawie przez mlachanie albo znajde na to sposób. I jest sposób - albo jemy razem, wtedy mlaskanie mniej sie słyszy albo wychodze od innego pokoju kiedy on ma smaki na np orzeszki w polewie paprykowej

Gość merry xmas xmas merry
glosno spiewa rozradowany :D:D:D haha dobre

Gość chinota
zniechecona żona2, to jakbym widziała mojego faceta ;) aha mój jeszcze pierdzi, a ja wtedy wiem że w domu jest facet hihihi ale mam z niego ubaw ;)

Gość ooo taaak
pierdzenie jest najgorsze :( ostatnio niezapowiedzianie przyszła do mnie koleżanka i weszła a tu taki smród, bo mój kochany siedział przed telewizorem i pierdział w dużym pokoju w najlepsze zamiast wyjść do ubikacji :o myślałam, że się pod ziemię ze wstydu zapadnę

Gość elo__kwenty
House też sika na siedząco i w środku tak naprawdę jest 'miętki' a mimo to wszystkie uważają go za meeega męskiego :classic_cool:

Gość trzeba było trochę pomieszkać
razem przed ślubem i nie byłoby po ślubie niemiłych niespodzianek, bo poznałabyś go dogłębnie

Gość hajuumaczi
miałam kiedyś takiego jak zniechecona żona, ale na szczęście go zostawiłam, znalazłam takiego który ma odrobinę więcej kultury i taktu w sobie