Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggrgege

czemu porzadni dobrzy faceci sa tak smiertelnie nudni?:o

Polecane posty

Gość ggrgege

ech? :o

Gość ggrgege
nie wiem nie tryskaja humorem sa rozsadni do bolu wiekszosc domatorzy :o

Gość prawiczy prawiczek 28
Zapewne zmienisz zdanie jak trochę dojrzejesz i przestaniesz szaleć.

uwielbiam to generalizowanie na kafeterii. a iluż to takich porządnych, dobrych acz śmiertelnie nudnych, rozsądnych do bólu, nie tryskających humorem domatorów poznałaś?

Gość ggrgege
wiedziałam ze odrazu padnie tekst o laniu po pystku nie potraficie odroznic psycholi od normalnych wesołych facetow?nie nudziarzy?

Gość infomaniak2
Ale to zdecydowanie zależy. Zależy od tego, co uważasz za nudne.

" nie wiem nie tryskaja humorem sa rozsadni do bolu " no faktycznie są nudni z tym domatorem to faktycznie troche nudno ale zazwyczaj prawda jest taka ze to wy jestescie nudne 🖐️

Gość dla mnie porządny facet akurat
nudny nie jest. Na ogol to myslacy, a wiec ciekawi ludzie.

Gość nieprawda to jest!
nie wszyscy są nudni, ja takiego znałam kiedyś ale niestety nie wyszło nam

Gość Lepiej jak cream iść
na disco i siąść przy barze żeby lampić się laską na dupy :classic_cool:

Gość theboyfromnowhereeee
Ja właśnie taki jestem. Nudny jak cholera , a czy porządny to tego nie wiem.

moze autorka napisze co znaczy nudny bo narazie to mało napisała ja nie uwazam sie za nudnego ale ja sie na tym nie znam :)

Gość Fiath Hope Glory
Będę jak cream który powiedział matce "prędzej umrze niz ja kogos bede miał " :classic_cool:

Oj, dużo bym dała za takiego nudziarza... Nie szlaja się po barach, lubi spędzać czas z kobietą, chce założyć rodzinę, nie krzyczy, nie obraża się jak coś jest nie po jego myśli, nie znika na parę dni, bo musi 'przemyśleć'... Wiele kobiet szuka takich mężczyzn. Ty też zaczniesz jak kilka razy facet jakiego chcesz pokarze swoją bardzo ciekawą naturę. Niestety facet porządny i ciekawy w jednym to rzadkość. Ja osobiście nigdy nie spotkałam takiego.

Gość wszyscy moi przyjciele
sa ciekawi i porzadni.

wszyscy moi przyjciele..ciekawe czemu tylko przyjaciele napewno faceta masz ich przeciwieństwo

Facet "nie nudny" wzbudza w kobiecie emocje. Codzienne siedzenie przed TV i gaworzenie o dzieciach tego nie robi. Dlatego pojawia się Pan Czesio nieokrzesany hydraulik.

Gość spragniona jola
pewnie dlatego, bo są porządni właśnie

Gość wszyscy moi przyjciele
cream, moj maz nie jest nudny, ma fantazje, poczucie humoru, jest wysportowany, swietnie tanczy i jest jak najbardziej porzadny, uczciwy, poukladany, odpowiedzialny,świetny zawodowo, do tego nie pali, prawie nie pije. Innego bym sobie nie wzięla:)

Gość zuzul czy je to
w twojej stopce ?

Idź na kurs do jakiegoś machera od PUA. Przecież to się na tym opiera. Masz gdzieś na uczuciowym temat co laska rozpacza bo była z facetem na kilku randkach a on jej rąk na pośladki nie wcisnął. Więc już płacze: nie podobam mu się, jest gejem i inne takie. A o ile pamiętam dyrdymały o podrywaniu to raczej trzeba jak najszybciej dotykać. Wiec ty jesteś jak ten pan "gej" a kuzyn naturalnie robi to jak należy, za włosy i do jaskini. :P pierwszy z brzegu poradnik http://grono.net/realna-metoda-skutecznego-uwodzenia-rmsupl/topic/17849432/sl/jak-rozkochac-w-sobie-dziewczyne/ i wszyscy się zgadazją. emocje. Z własnego doświadczenia też się z tym zgadzam.

Ja zaobserwowałam dziwną prawidłowość w mężczyznach, których znałam/znam. Jeżeli facet był 'porządny', czyli jak dla mnie: nie zaliczał każdej chętnej, nie szlajał się codziennie po barach, nie był chamem dla swojej kobiety to zawsze był domatorem, chętnie rozmawiał jedynie na interesujące go tematy, miał 'schemat' dnia i nie lubił robić coś, co poza ten schemat wychodziło, nie potrafił zainicjować w sumie niczego. Jeśli jednak facet był wygadany, uśmiechnięty, przyjacielski, miał wiele zainteresowań, potrafił rozmawiać na każdy temat i robił to chętnie, miał masę ciekawych pomysłów na spędzanie czasu to zawsze okazywał się egoistą, bawidamkiem i niedojrzałym emocjonalnie 'chłopczykiem'. Nie pisze tutaj tylko o moich byłych, ale także przyjaciołach i dobrych kumplach.