klaudia-03.09-bez podszywów 0 Napisano Grudzień 9, 2010 Mam pytanie. Ile czasu do zafarbowania włosów trwałą farba można znów zmienić kolor? Nie chodzi mi o zafarbowanie odrostów tylko o nowy kolor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yuytty Napisano Grudzień 9, 2010 nie ma reguły zależy czym malowałaś i w jakim stanie są twoje włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
breja 0 Napisano Grudzień 9, 2010 możesz i od razu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxxxx Napisano Grudzień 9, 2010 od 2 tyg . No możesz i szybciej ,ale włosy muszą się zregenerować , inaczej nie wyjdzie to za dobrze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kukumak Napisano Grudzień 9, 2010 odczekaj lepiej dwa tygodnie bo za bardzo zniszczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudia-03.09-bez podszywów 0 Napisano Grudzień 9, 2010 2 tygodnie mi pasuje akurat. Po prostu nie wyszedł mi taki kolor jak chciałam. Moje włosy są w nawet dobrym stanie. Farbowałam farbą z loreala performance czy jakoś tak. Ta nowa co teraz wyszła. Nie polecam. Śmierdzą te farby tak, że o mało co się nie zatrułam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach