Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek32135454

Czy atrakcyjnosc fizyczna faceta jest wazna??

Polecane posty

Gość spragniona jola
podobno jest zakaz uzywania petard od któregoś grudnia, chyba do 3 stycznia , z wyjątkiem Sylwestra, przynajmniej u nas w Białym

Gość chłopaczyna
Faith Hope Glory jak ktoś jest atrakcyjny to i jest przebojowy więc to się łączy ale mój czas nadejdzie i to zbliza się wielkimi krokami Podpisałeś cyrograf z diabłem ??:P

Wiem Jolu, że to powinna być moja decyzja ale tak kobiecym okiem ... Olać czy nie olać ? :)

Gość spragniona jola
a jak Ci źle podpowiem i się posłuchasz, to będzie to moja wina:) ja bym olała, ale ja zazwyczaj olewam, bo mi zawsze coś nie pasuje; w luźnym związku jest ryzyko, że jedna strona się zakocha a druga nie i zechce odejść...

Dzięki za rady i pewnie tak zrobię :) Jak dziewczyna potrzebuje się wyszumieć to niech sobie znajdzie innego faceta. Nie będę robił za króliczka doświaczalnego :)

"dzis jedni strzelali w lesie (ja byłem na polanie za ulicą) poświeciłem im latarką to przestali" Mam nadzieję, że Ty nie z tych co strzelają do ludzi z wiatrówki z balkonu, bo się za głośno zachowują :P

Nie wykluczacz przelotnych miłostek a mi radzisz olać ? :P Hipokryta :P

Gość Piotrek32135454
czyli jednak wyglad sie bardzo liczy:( no coz tak bywa ale ja zauwazylem niestety lub stety , ze duzo kobiet mowi , ze liczy sie wnetrze charakter osobowosc a jak przychodzi taki przystojniak to wiele moich kolezanek az nie moze zlapac powietrza i niezaleznie co ten facet powie to one sie tak zachowuja , ze jak patrze na nie to widze , ze go ggwalca oczami masakra Moze moje obserwacje sa bledne mam nadzieje ze sa

Gość spragniona jola
gwałcą oczami, hehe:)

Piotrek32135454 posłuchaj , jak bedziesz miał zjebany charakter, osobowosci to piekna buzia i ciało atlety w niczym Ci nie pomoze ... no bedziesz miał ułatwione podrywanie panienek , ale jednorazowo tylko..:P

Gość prawiczy prawiczek 28
W krótkim okresie. W dłuższym liczy się coś więcej.

Gość verbener
Faith Hope... że Ci się to (napiszę niecenzuralne słowo) głupie pierdolenie jeszcze nie znudziło? Robisz ctrl+v, czy za każdym razem męczysz się z pisaniem? Wiesz co hmmm... ja na Twoim miejscu bym odczekał, zobaczył, jak się sprawy potoczą, umów się z nią kilka razy na jakiś spacer, film. Zobacz jak się razem czujecie, zdecyduj na spokojnie. Przecież chyba nie musisz od razu: Tak lub nie? Piotrek32135454, według mnie wygląd liczy się dla każdego, a przynajmniej każdy w jakimś stopniu daje się porwać przy pięknej osobie płci przeciwnej. Mówienie, że wygląd się nie liczy, liczy się tylko charakter to opinia albo hipokrytów, albo ludzi, którzy już mają kilka związków za sobą i po prostu inaczej precyzują swoje priorytety.

Gość spragniona jola
ale jaką górą i co oznacza wtedy, tzn kiedy?:)

Gość verbener
jola, wszyscy wiedzą - w 2012:D

verbener ... Ja się z nią dobrze czuję, ale to czy traktuje mnie jak zabawkę do ruchania tego się nie dowiem za szybko :P

hmmmm Ty to jestes jakis fenomen chyba! wielu facetow marzy o czyms takim jak zwiazek bez zobowiazac, choc wlasciwie to sie nazywa "przyjzn z bonusem". ni idealna sytuacja- mozna sobie pobzykac i nie trzeba sie angazowac. A Ty nie chcesz? A laska... szczerze Ci powiem, że nie znam zadnej laski ktora by poszla na cos takiego, bo akurat jej to odpowiada. Wiekszosc godzi sie na cos takiego, bo zalezy im na kolesiach a oni nie chac sie wiazac. one udaja, ze tez nie chca, zakocuja sie, facet oczywiscie nie i dchodzi po jakims czasie a one w ryk.

Gość verbener
Przekonaj się, nic nie tracisz... Bo chyba się aż tak szybko nie zaangażujesz? Kiedyś też dostałem podobną propozycję i odmówiłem. Jednak byłem w kimś zauroczony po uszy i jak to bywa wśród młodych i głupich - ślepy, nie potrafiłem odpuścić. Teraz mając te kilka lat doświadczeń, raczej traktowałbym to z lekkim dystansem i przymrużeniem oka, ale nie rezygnowałbym z tej znajomości całkowicie. W końcu każde doświadczenie coś nam daje.

" Wiekszosc godzi sie na cos takiego, bo zalezy im na kolesiach a oni nie chac sie wiazac. one udaja, ze tez nie chca, zakocuja sie, facet oczywiscie nie i dchodzi po jakims czasie a one w ryk." W sumie to pierwszy powiedziałem, że nie chce się angażować. A reszta sama wyszła. Może faktycznie tak jest. Ale tym bardziej nie chciałbym jej ranić. Chociażby z szacunku do drugiej osoby. W sobotę się z nią widzę, zobaczymy. Będzie długi wieczór.

ha a widzisz! no to jesli jej powiesz, ze wolisz jednak cos powazniejszego to sie dopiero laska zdziwi :) a dziecko rob bo w 2011 faith hope glory jej zrobi :p

Gość Fiath Hope Glory
Zapirdole was siekiera suki