Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudy_mściciel

Potraficie się mścić?

Polecane posty

Gość rudy_mściciel

Ludzie się nie mszczą bo się wypierają, że to jest złe, ale szczerze powiedziawszy to ja myślę, że nie potrafią, bo po pierwsze trzeba coś wymyśleć i zaplanować. Takie zasłanianie się, że o ja się nie mszczę bo jestem taki moralny to jakoś do mnie nie przemawia.

Gość Dżasaka
Może i rzeczywiście tak jest, z resztą na zemstę to trzeba czasu, trzeba wytrwale i cierpliwie czekać aż się znajdzie najlepsza sytuacja

A jaką zemstę by autor widział w na nielubianym dowódcy z wojska? Służyłem w swoim mieście i po wyjściu do cywila zdarzyło mi się ich spotykać. Nie musiałem nic planować dla mnie zemstą było by zwykłe wyjechanie z bańki. Wizja aresztu mnie powstrzymywał tylko. No i niby mścić się nie po chrześcijańsku, z drugiej strony to w biblii stoi "oko za oko".

Gość o właśnie tak jest jak ja mówi
ludzie lubia zemste i sie mszcza tylko o tym zwyczajnie nie mowia

Gość gardżeg
do mszczenia się to trzeba trochę odwagi, bo zawsze istnieje ryzyko, że ten na kimś się mścimy dojdzie że to my się na nas odegra...

ja sie mszcze :P i jest mi z tym dobrze,ale jak juz to ktos mi musi solidnie zalezc za skore :D i wlasnie jedna osoba sie znalazla i sobie zrobie prezent na swieta i sie tak zemszcze ze mnie popamieta do konca zycia :P

gardzeg a jak dla mnie ta osoba moze dojsc ze to ja :P z reszta ja juz jej kiedys zapowiedzialam ze sie odegram i zbey nie byla zbyt pewna siebie bo ja to zgubi ktoregos dnia i sie ostro przejedzie :D

Gość kolorowy roman
Dlatego trzeba tak się mścić, żeby nie miał możliwości się odegrać. Ja np. doniosłem na swojego byłego wspólnika na tej stronie http://www.oni-nielegalni.pl/, po tym jak mnie po chamsku wykolegował ze spółki. Nich teraz spróbuje się odegrać, zobaczymy, ja w przeciwieństwie do niego nie mam piratów